Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 195 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    427

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.200
Πόντοι
456
ΝΑΤΗ ΝΑΤΗ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ

Φίλε Καλλίμαχε, διαφωνούμε σε αυτό! Δεν έχει πολιτική σκέψη και ως άνθρωπος μού φαίνεται ρηχός, βάσει τών έως τώρα προσωπικών και γενικώτερων επιλογών της. Της φούσκωσαν τα μυαλά και την έβαλαν μπροστινή γιά τον ίδιο λόγο που προωθούσαν/προωθούν τον Τσίπρα, τον Νατσιό, τους Σπαρτιάτες, την Λατινοπούλου κτλ.
Εάν το Σύστημα δεν σε επιλέγει είσαι εξαφανισμένος από τα μεγάλης εμβέλειας ΜΜΕ. Αυτός είναι ο γνώμονάς μου.
Καί η Καρυστιανού δέν είναι εξαφανισμένη, παρά κάθε άλλο...

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.262
Πόντοι
2.636
Φίλε Καλλίμαχε, διαφωνούμε σε αυτό! Δεν έχει πολιτική σκέψη και ως άνθρωπος μού φαίνεται ρηχός, βάσει τών έως τώρα προσωπικών και γενικώτερων επιλογών της. Της φούσκωσαν τα μυαλά και την έβαλαν μπροστινή γιά τον ίδιο λόγο που προωθούσαν/προωθούν τον Τσίπρα, τον Νατσιό, τους Σπαρτιάτες.
Εάν το Σύστημα δεν σε επιλέγει είσαι εξαφανισμένος από τα μεγάλης εμβέλειας ΜΜΕ. Αυτός είναι ο γνώμονάς μου.
Καί η Καρυστιανού δέν είναι...
Μόνο ανόητος, αμόρφωτος και λειτουργικά αναλφάβητος είναι όποιος πιστεύει ότι η κυρία Καρυστιανού μπορεί να γίνει σοβαρή πολιτικός. Δεν ξέρει που της πάνε τα τέσσερα. Δεν κάνει η γυναίκα για την πολιτική. Απλά βρήκε μια ευκαιρία και καβάλησε την λογική της διαμαρτυρίας. Αυτό είναι όλο. Τελεία και παύλα. Όσοι θα την ψηφίσουν απλά θα διαμαρτυρηθούν όπως θα κάνουν όλοι όσοι θα ψηφίσουν οποιοδήποτε κόμμα της αντιπολίτευσης γιατί πρακτικά ΔΕΝ έχει σοβαρές προτάσεις κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης. ΚΑΝΕΝΑ.

Το κίνημα των αγανακτισμένων μας κόστισε πολύ και μας καθυστέρησε με τα Ζάππεια του Σαμαρά και το Αντομνημόνιο. Αυτά έγραφα και παλαιότερα εδώ αλλά στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.188
Πόντοι
206
Εδώ αντιμετωπίζει τον γνωστό κουκουεέ ή στο περίπου κκε, ο οποίος θέλει να φύγουμε από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ γιατί είναι το ίδιο συνδικάτο.

Το ότι έχει δουλειά ακόμα για να μεστώσει ο λόγος της το ακούω.
Όμως είναι μαχητική και επ'ουδενί δε λέει ότι της κατέβει όπως πιστεύουν ορισμένοι.

Εκεί που πιάνει το μικρόφωνο φαντάζομαι την ψωλη μου και μου μου δίνει βαθιά υγρά τσιμοουκια η ανψμαλη ξανθιά ψωλοπουρή

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.236
Πόντοι
2.306
Μόνο ανόητος, αμόρφωτος και λειτουργικά αναλφάβητος είναι όποιος πιστεύει ότι η κυρία Καρυστιανού μπορεί να γίνει σοβαρή πολιτικός. Δεν ξέρει που της πάνε τα τέσσερα. Δεν κάνει η γυναίκα για την πολιτική. Απλά βρήκε μια ευκαιρία και καβάλησε την λογική της διαμαρτυρίας. Αυτό είναι όλο. Τελεία και παύλα. Όσοι θα την ψηφίσουν απλά θα διαμαρτυρηθούν όπως θα κάνουν όλοι όσοι θα ψηφίσουν οποιοδήποτε κόμμα της αντιπολίτευσης γιατί πρακτικά ΔΕΝ έχει σοβαρές προτάσεις κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης. ΚΑΝΕΝΑ.

Το κίνημα των αγανακτισμένων μας κόστισε πολύ και μας καθυστέρησε με τα Ζάππεια του Σαμαρά και το Αντομνημόνιο. Αυτά έγραφα και παλαιότερα εδώ αλλά στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Οκ τύπε. :grin:

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.236
Πόντοι
2.306
HNKwqo8XYAA5jNV.jpg

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.236
Πόντοι
2.306
Από ναό σε ναό την τρέχουν την Κάρυ, στο τέλος την βλέπω ηγουμένη σε μοναστήρι

Μην ανησυχείς τύπε θα φέρει το Ισλάμ ο Κούλης αργά η γρήγορα.

Thanks για την πάσα... ΚΟΥΛΙΘΙΕ

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
999
Πόντοι
366

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.609
Πόντοι
3.246
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.450
Πόντοι
6.256

και συγνώμη ρε φίλε μου αλλά

εσύ πως ξέρεις ότι δεν ξέρει από πολιτική?

εσύ ξέρεις και μπορείς να κρίνεις αν ξέρει? ποιο είναι το μέτρο για την πολιτική?

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.677
Πόντοι
10.131

εσύ ξέρεις και μπορείς να κρίνεις αν ξέρει? ποιο είναι το μέτρο για την πολιτική?
Δηλαδη τυπε εσυ πιστεύεις οτι οι Καρυ εμαθε την «τεχνη» της πολιτικής μεσα σε τρια χρονια οταν μάλιστα μεχρι τωρα δεν ειχε βαλει υποψηφιότητα ουτε μια φορα σε αυτοδιοικητικές εκλογες.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.450
Πόντοι
6.256
Δηλαδη τυπε εσυ πιστεύεις οτι οι Καρυ εμαθε την «τεχνη» της πολιτικής μεσα σε τρια χρονια οταν μάλιστα μεχρι τωρα δεν ειχε βαλει υποψηφιότητα ουτε μια φορα σε αυτοδιοικητικές εκλογες.
όχι τύπε δεν χρειάζεται καμιά τέχνη η πολιτική εκτός αν θες να είσαι διαπλεκόμενος

αρκεί να μας πει τις απόψεις τις...και αν μας αρέσουν να την ψηφίσουμε και να τις εφαρμόσει με την βοήθεια επαγγελματιών και επιστημόνων

δεν μας ενδιαφέρει αν έχει μεταπτυχιακό στην ρεμούλα ή μάστερ στην κοροϊδία του κόσμου

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.188
Πόντοι
206

Από τσιμοουκια ξέρει πάντως φαίνεται
Και αρχιδια ρουφάει κάνει μπαμ

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.677
Πόντοι
10.131
όχι τύπε δεν χρειάζεται καμιά τέχνη η πολιτική εκτός αν θες να είσαι διαπλεκόμενος

αρκεί να μας πει τις απόψεις τις...και αν μας αρέσουν να την ψηφίσουμε και να τις εφαρμόσει με την βοήθεια επαγγελματιών και επιστημόνων

δεν μας ενδιαφέρει αν έχει μεταπτυχιακό στην ρεμούλα ή μάστερ στην κοροϊδία του κόσμου
Τυπε εχεις καταλάβει οτι η συγκεκριμενη δεν ξερει που πανε τα τέσσερα απο πολιτική και οτι λεει της το υπαγορεύει η Γρατσια εε;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.450
Πόντοι
6.256
Τυπε εχεις καταλάβει οτι η συγκεκριμενη δεν ξερει που πανε τα τέσσερα απο πολιτική και οτι λεει της το υπαγορεύει η Γρατσια εε;
μηπως μπορεις να μου πεις τι ειναι πολιτικη για να την ξέρει?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom