Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 148K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 195 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    427

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
987
Πόντοι
366
Φιλότουρκε φαρμακοποιέ πόσους πάκηδες νομιμοποίησε ο Κούλης σου για να σας κανονίζουν ;

HMIeEbcXoAAH6e2.jpg

Βιλλομούτσουνε, πάρε mezavant για το έλκος στο κωλάντερο

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.127
Πόντοι
2.306
Βιλλομούτσουνε, πάρε mezavant για το έλκος στο κωλάντερο

Τύπε δεν με κουράζεις γιατί κάθε ποστ για πουστρουπονοούμενα γυρνάει προς τα ανάρχιδα πουστράκια τους Νεοδημοκράτες. :2funny:

Και το θέμα έχει πολύ υλικό. Εγώ ποστάρω αποδείξεις :wink:

Για αυτό λέω συνεχίστε έτσι οι Νεοδημοκράτες, θα σας σιχαθούν όλοι. :grin:

HLChl2VWgAA9z65.jpg

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
987
Πόντοι
366
Θες να συζητήσω σοβαρά για τη Νέα Δικογραφία ; Πώς θα πάει η Ελλάδα μπροστά ;

HLa793jWUAA3ZPb.jpg

Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα να κάνεις, μην βλέπουν τα πάκια έλκη στον πισινό και πλάτη, νάσαι περιποιημένος

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.127
Πόντοι
2.306
Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα να κάνεις, μην βλέπουν τα πάκια έλκη στον πισινό και πλάτη, νάσαι περιποιημένος

Πολύ καλή πάσα πουστράκι Νεοδημοκράτη και επίκαιρο... Easy money όπως πάντα...

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θεσπίζει ΛΟΑΤΚΙ τουρισμό...

Την ίδια στιγμή... Η Τουρκία...

Και ταιριάζει και το ταγκ για πολιτική στον @mhtsos(2) . Τύπε για κάνε ANALυση για πολιτική ΛΟΑΤΚΙ τουρισμό.

Turkey bans American cruise ship filled with LGBTQI+ passengers from stopping in the country.

The gay cruise, with over 2000 LGBT passengers, was blocked from docking with Turkish authorities saying ‘the passengers behavior does not align with the countries moral values.’

Screenshot 2025-03-26 at 17-33-47 Όλ. Κεφαλογιάννη Η Ελλάδα φιλικός και ασφαλής προορισμός για...png

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.432
Πόντοι
9.931

Και ταιριάζει και το ταγκ για πολιτική στον @mhtsos(2) . Τύπε για κάνε ANALυση για πολιτική ΛΟΑΤΚΙ τουρισμό.

Turkey bans American cruise ship filled with LGBTQI+ passengers from stopping in the country.

The gay cruise, with over 2000 LGBT passengers, was blocked from docking with Turkish authorities saying ‘the passengers behavior does not align with the countries moral values.’

Screenshot 2025-03-26 at 17-33-47 Όλ. Κεφαλογιάννη Η Ελλάδα φιλικός και ασφαλής προορισμός για...png
αυτό δεξιά από την γυναίκα τι είναι ?
ούτε ο σύριζα δεν είχε το θράσος να μοστράρει τέτοιους βρωμόπουστες :buck2:
Θέλει να υιοθετήσει κ παιδάκι ? να του γλείφει το τσουτσουνάκι ?
ου να χαθείτε τομάρια

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.323
Πόντοι
6.256
Αγαπητέ η συνεχής γκρίνια και αντίδραση σε οτι γίνεται (πολλές φορές να τα γνωρίζουμε όλα όπως στην εξωτ. πολιτική) δεν πάει.
Ο Μητσοτάκης πήγε γιατί έπρεπε να πάει, είπε την θέση του (αφαιρέστε το cassus belli) και τ΄λεος.
Αλλωστε απάντησε ο Ερντογαν επ αυτού, άρα ασκήθηκε πολιτική , πίεση κλπ. Ετσι είναι η διπλωματία παγκοσμίως χρόνια τώρα.
Αν δεν έλεγε τίποτα, θα έλεγες οτι είναι κότα.
Είπε κάτι, το λες άχρηστο
Αν έλεγε κάτι παραπάνω θα λέγαμε οτι είναι επιθετικός.
Τι θέλουμε πιά.

Είναι εύκολη η κρίση επι πεπραγμένων. Πρόταση όμως δεν βλέπω. Τι έπρεπε να κάνει?? Ας πει κάποιος , δεν έπρεπε να μιλήσει....

Ως προς το κούφια δήλωση θα σου πω οτι πάσχεις απο υπεράσπιση Καρυστιανού. Πρέπει να το ελέγξεις. Η Καρυστιανού έκανε κούφια , γιατί είπε αρλούμπα. Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός (άρα άλλη η βαρυτητα ) και ήταν σε σύνοδο ΝΑΤΟ με άλλο διακύβευμα. Δεν πετάς οτι νάναι όπου νάναι. Και ναι πέτυχε, αφού ανάγκασε τον Ερτντογάν να απαντήσει.
Θυμήσου τι λέγαμε οτι πέταξε στον Παυλόπουλο την ατάκα του και εκείνος δεν απάντησε. Ετσι έκανε και ο Μητσοτάκης δημόσια.
Δεν ξέρω γιατί δεν καταλαβαίνεις τι γράφω

πάμε άλλη μια....και η Κάρυ και ο Μητσοτάκης έκαναν την δουλειά τους...η δουλειά του Μητσοτάκη είναι να μην φανεί χέστης αλλά να κρατήσει και τις ισορροπίες για τους τύπους

και η δουλειά της κάρυ ως αντιπολίτευση είναι να ανεβάζει τόνους και να κάνει κριτική.

έγραψα κυριολεκτικά ότι η κάρυ λέει μαλακίες επί αυτού...και ότι αυτά που είπε ο μητσοτάκης είναι κούφια λόγια...όλοι ξέρουμε ποιος ορίζει την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και σίγουρα δεν είναι η Ελλάδα. ούτε η τουρκία φυσικά κάνει ότι θέλει άλλο τι λέει ο έρντο.

αλλά εσένα δεν σου αρκεί αυτό...εσύ θέλεις να πεις οπωσδήποτε ότι ο μητσοτάκης είπε όχι μόνο το τυπικό αλλά ότι έκανε και τίποτα φοβερό

δεν έχω εγώ πρόβλημα υπεράσπισης αλλά εσύ.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.692
Πόντοι
3.556
Τύπε και λίγα σου λέω... Εσένα σε έχω πάει ήρεμα γιατί δεν βρίζεις. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι Κουλορούφης και χαμηλού IQ. Εσείς φέρατε την Ελλάδα εδώ που είμαστε. Μην μπερδεύεσαι.

Screenshot 2026-06-23 at 12-43-04 Στη Βουλή το αίτημα άρσης ασυλίας για τον Δημήτρη Αβραμόπουλ...png
Πω πω τέτοια τιμή δεν την περίμενα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.323
Πόντοι
6.256
ούτε ο ζαν δεν έχει πει τόσο μεγάλη μαλακία
μάθαινες, κανονικά έπρεπε να πληρώνεις και δίδακτρα
γεμάτος ταπεινή ευγνωμοσύνη έπρεπε να ήσουν.

αλλά, είπαμε, εσύ με τη βλακεία εμείς με τη μαφία
μέχρι τις εκλογές ούτε το 3% δεν θα πιάνει η καρυ

Τα γραπτά υπάρχουν για όποιον θέλει να πάει να τα ψάξει

εγώ τα έχουμε πει είμαι με την μαρία αλλά πρέπει να στηρίξω τα προσωπικά μου συμφέροντα η μαρία δεν έχει ανάγκη θα μπει στη βουλή

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.127
Πόντοι
2.306
Πω πω τέτοια τιμή δεν την περίμενα.

Τόσα σκάνδαλα εγώ δεν τα περίμενα. ΔΕΝ είσαι έξυπνος τύπε.

Ξεπλένης είσαι. Κουλορούφης. Γράφεις, γράφεις αλλά η ΝΔ= Νέα Δικογραφία όσο και αν τη λες στη Καρυστιανού. Απλώς περιμένατε ότι θα κάτσει να κλαίει σπίτι της.

Screenshot 2026-07-02 (2).png

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.692
Πόντοι
3.556
Δεν ξέρω γιατί δεν καταλαβαίνεις τι γράφω

πάμε άλλη μια....και η Κάρυ και ο Μητσοτάκης έκαναν την δουλειά τους...η δουλειά του Μητσοτάκη είναι να μην φανεί χέστης αλλά να κρατήσει και τις ισορροπίες για τους τύπους

και η δουλειά της κάρυ ως αντιπολίτευση είναι να ανεβάζει τόνους και να κάνει κριτική.

έγραψα κυριολεκτικά ότι η κάρυ λέει μαλακίες επί αυτού...και ότι αυτά που είπε ο μητσοτάκης είναι κούφια λόγια...όλοι ξέρουμε ποιος ορίζει την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και σίγουρα δεν είναι η Ελλάδα. ούτε η τουρκία φυσικά κάνει ότι θέλει άλλο τι λέει ο έρντο.

αλλά εσένα δεν σου αρκεί αυτό...εσύ θέλεις να πεις οπωσδήποτε ότι ο μητσοτάκης είπε όχι μόνο το τυπικό αλλά ότι έκανε και τίποτα φοβερό

δεν έχω εγώ πρόβλημα υπεράσπισης αλλά εσύ.
Δυστυχώς όμως τα βάζεις στο ίδιο τσουβάλι.
Η Καρυστιανού είπε την μαλακία χωρίς να έχει λόγο. Όπως κανένα άλλο κόμμα, που ξέρουν τι γίνεται.
ΟΜητσοτάκης, όπως λες , είπε την ατάκα του, δήθεν ενοχλήθηκε ο Ερντογάν και απάντησε. Και τέλος.
Η διαφορά είναι γιατί πετάχτηκε η Καρυστιανού?? Και αυτό συζήτησα. Εσύ συνέκρινες ως συνήθως.
Απο την άλλη, γιατί οταν ο Ερντογάν την είπε στον Παυλ΄όπουλο, έγινε τόσο θέμα, αφού άλλος καθορίζει το τι θα γίνει???

Το πρόβλημα που λες οτι δεν έχεις, είναι όταν λέμε κατι για την Καρυστιανού, απαντάς πάντα με το τι κάνει ο Μητσοτάκης
Μπορούσες άνετα, να μείνει στην κρίση για εκείνη,αν δεν είχες πρόβλημα..

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
987
Πόντοι
366

Οταν σε τρομπάρουν τα πάκια, σου φεύγουν κλανιές και αγανακτούν, πάρε ένα σκεύασμα με βάση την σιμεθικόνη να μειωθεί το πρόβλημα, τώρα το καλοκαίρι σε ανοικτό χώρο δεν πολυ-ενοχλεί ,αλλά σε κλειστό χώρο μυρίζει πούστη μου

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.692
Πόντοι
3.556
Τόσα σκάνδαλα εγώ δεν τα περίμενα. ΔΕΝ είσαι έξυπνος τύπε.

Ξεπλένης είσαι. Κουλορούφης. Γράφεις, γράφεις αλλά η ΝΔ= Νέα Δικογραφία όσο και αν τη λες στη Καρυστιανού. Απλώς περιμένατε ότι θα κάτσει να κλαίει σπίτι της.

Screenshot 2026-07-02 (2).png
Εγώ μπορεί να είμαι οτι λες. Εσύ όμως τι είσαι???? Δεν μας λες..... Εγώ βλέπεις δεν σε χαρακτήρισα, όπως εσύ ως μάγκαρος κάνεις...

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.127
Πόντοι
2.306
Εγώ μπορεί να είμαι οτι λες. Εσύ όμως τι είσαι???? Δεν μας λες..... Εγώ βλέπεις δεν σε χαρακτήρισα, όπως εσύ ως μάγκαρος κάνεις...

Εσύ δεν μου απάντησες για ΛΟΑΤΚΙ τουρισμό Ελλάδας VS Τουρκίας :coffee:

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.127
Πόντοι
2.306
Οταν σε τρομπάρουν τα πάκια, σου φεύγουν κλανιές και αγανακτούν, πάρε ένα σκεύασμα με βάση την σιμεθικόνη να μειωθεί το πρόβλημα, τώρα το καλοκαίρι σε ανοικτό χώρο δεν πολυ-ενοχλεί ,αλλά σε κλειστό χώρο μυρίζει πούστη μου

Τύπε δεν διάβαζες πολύ και έγινες φαρμακοποιός αντί για ιατρός ; Για αυτό το κόμπλεξ στην Καρυστιανού ;

Ή απλώς είσαι Κουλορούφης ;

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.692
Πόντοι
3.556
Εσύ δεν μου απάντησες για ΛΟΑΤΚΙ τουρισμό Ελλάδας VS Τουρκίας :coffee:
Δεν με απασχολεί. Ας πάνε όπου θέλουν.
Δεν έχω πρόβλημα με αυτήν την ομάδα. Αρκεί να κάνουν σωστά την δουλειά τους. (π.χ. Σεργουλόπουλος. δεν ενοχλεί, δεν θίγει κανένα). Αν εσύ έχεις, θέμα σου

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.323
Πόντοι
6.256
Δυστυχώς όμως τα βάζεις στο ίδιο τσουβάλι.
Η Καρυστιανού είπε την μαλακία χωρίς να έχει λόγο. Όπως κανένα άλλο κόμμα, που ξέρουν τι γίνεται.
ΟΜητσοτάκης, όπως λες , είπε την ατάκα του, δήθεν ενοχλήθηκε ο Ερντογάν και απάντησε. Και τέλος.
Η διαφορά είναι γιατί πετάχτηκε η Καρυστιανού?? Και αυτό συζήτησα. Εσύ συνέκρινες ως συνήθως.
Απο την άλλη, γιατί οταν ο Ερντογάν την είπε στον Παυλ΄όπουλο, έγινε τόσο θέμα, αφού άλλος καθορίζει το τι θα γίνει???

Το πρόβλημα που λες οτι δεν έχεις, είναι όταν λέμε κατι για την Καρυστιανού, απαντάς πάντα με το τι κάνει ο Μητσοτάκης
Μπορούσες άνετα, να μείνει στην κρίση για εκείνη,αν δεν είχες πρόβλημα..
Κάτσε να στο μεταφράσω αυτό

Καταλαβαίνεις ότι στην ουσία μιλάμε για κούφια λόγια και των 2...

αλλά σε ενοχλεί που σου χάλασα την κακή κρίση για την κάρυ λέγοντας και για τον μητσοτάκη??? θες να μένουν εδώ στο νήμα μόνο οι κακές κρίσεις για την κάρυ?

Η καρυστιανού πετάχτηκε γιατί έτσι κάνουν όσοι ζητάνε ψήφο πετάγονται και λένε το δικό τους...και η ΝΔ αν ήταν αντιπολίτευση θα πεταγόταν...θες να ψάξω να βρω τι έκανε η ΝΔ ως αντιπολίτευση???

Το ποιος ορίζει την εξωτερική πολιτική δεν θα το κάνω συζήτηση...μην υποτιμάμε και την νοημοσύνη μας.

Στην εξωτερική πολιτική γίνονται 1000 πράγματα....μαθαίνεις τα 10 και από τα 10 τα 9 είναι συμφωνημένα και παραλλαγμένα.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ για αυτό είναι ότι αυτός ο αγαθιάρης που του έκαναν φάρσμα οι ρώσοι....ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε να ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ μαζί μας για τις επόμενες επιθετικές τους κινήσεις για να μην μας βρουν σε περίοδο εκλογών ή τουριστών.

Σε ιθαγενής νομίζεις ότι απευθύνεσαι μάλλον....

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.127
Πόντοι
2.306
Δεν με απασχολεί. Ας πάνε όπου θέλουν.
Δεν έχω πρόβλημα με αυτήν την ομάδα. Αρκεί να κάνουν σωστά την δουλειά τους. (π.χ. Σεργουλόπουλος. δεν ενοχλεί, δεν θίγει κανένα)

Για τουρισμό λέω... Ο Σεργουλόπουλος δεν έχει καμία δουλειά με αυτό που λέμε...

A cruise carrying thousands of LGBTQ+ passengers and Broadway singer Patti LuPone was denied entry into Turkey after local officials said in a press release that the passengers’ behaviour did not “align with the structure of our society and our moral values.”

Virgin Voyages’ Scarlet Lady cruise was bound for Turkey from Athens after setting sail on Sunday on a 10-day excursion operated by the U.S.-based company Atlantis, which offers a range of cruises for LGBTQ+ people.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.692
Πόντοι
3.556
Κάτσε να στο μεταφράσω αυτό

Καταλαβαίνεις ότι στην ουσία μιλάμε για κούφια λόγια και των 2...

αλλά σε ενοχλεί που σου χάλασα την κακή κρίση για την κάρυ λέγοντας και για τον μητσοτάκη??? θες να μένουν εδώ στο νήμα μόνο οι κακές κρίσεις για την κάρυ?

Η καρυστιανού πετάχτηκε γιατί έτσι κάνουν όσοι ζητάνε ψήφο πετάγονται και λένε το δικό τους...και η ΝΔ αν ήταν αντιπολίτευση θα πεταγόταν...θες να ψάξω να βρω τι έκανε η ΝΔ ως αντιπολίτευση???

Το ποιος ορίζει την εξωτερική πολιτική δεν θα το κάνω συζήτηση...μην υποτιμάμε και την νοημοσύνη μας.

Στην εξωτερική πολιτική γίνονται 1000 πράγματα....μαθαίνεις τα 10 και από τα 10 τα 9 είναι συμφωνημένα και παραλλαγμένα.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ για αυτό είναι ότι αυτός ο αγαθιάρης που του έκαναν φάρσμα οι ρώσοι....ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε να ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ μαζί μας για τις επόμενες επιθετικές τους κινήσεις για να μην μας βρουν σε περίοδο εκλογών ή τουριστών.

Σε ιθαγενής νομίζεις ότι απευθύνεσαι μάλλον....
Οχι δεν κατάλαβες. Βαρέθηκα τις εξυπνάδες.
Και προφανώς τα 2 λόγια δεν είναι το ίδιο κούφια. Αλλη βαρυτητα έχουν της Καρυστιανού και άλλη του Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού στην διεθνή σκηνή.
Σε κάθε περίπτωση , δεν είναι τελείως κούφια. Η εξωτερική πολιτική δεν είναι κάτι αοριστο ποτ το κάνουν άλλοι και εσύ αμέτοχος εισπράτεις.. Κάτι πρέπει να κάνεις και εσύ.

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
987
Πόντοι
366

Και στοίχημα σου βάζω ναι σου βάζω ότι τα λόγια είναι περιττά όταν το πάκι σε σπρώχνει στην γωνιά

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.127
Πόντοι
2.306
Οχι δεν κατάλαβες. Βαρέθηκα τις εξυπνάδες.
Και προφανώς τα 2 λόγια δεν είναι το ίδιο κούφια. Αλλη βαρυτητα έχουν της Καρυστιανού και άλλη του Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού στην διεθνή σκηνή.
Σε κάθε περίπτωση , δεν είναι τελείως κούφια. Η εξωτερική πολιτική δεν είναι κάτι αοριστο ποτ το κάνουν άλλοι και εσύ αμέτοχος εισπράτεις.. Κάτι πρέπει να κάνεις και εσύ.

Τύπε αδυνατείς να καταλάβεις ότι η Καρυστιανού ΔΕΝ θα έκανε τέτοια καραγκιοζιλίκια...

Εσύ θες να ξεφτιλίζεται η Ελλάδα. Κάποιοι άλλοι όχι.

Τι να κάνουμε. :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom