Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    426

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.298
Πόντοι
6.256
μα πλειοψηφία είμαι βρε μαλακομπούκωμα αλβανοφασίστα :2funny:
Βλέπεις να ισχύει κανάς ρατσιστικός νόμος ρε αναρχομάλαξ ?
ή έπαψε η κοινωνία να λέει ανωμαλάρες τους αριστερούληδες δροσερούς ?

κλάψε ομοφυλόπουστα λαθροσκιπτάρι :klapseee:

Το μόνο θετικό που προσφέρετε στην Ελλάδα είναι οι τσούπρες σας που βγάζετε στο κλαρί:fuck1: ,
αυτό σας το αναγνωρίζω :hi:
εγώ ξέρω ότι εδώ μέσα το παίζεις άνετος και σκληρός μύστης

αλλά εκεί έξω δεν τολμάς να τα φωνάξεις αυτά επειδή θα γίνεις πρώτη μούρη στα αστικά...θα πληρώνεις παράβολα και παράσταση δικηγόρου για τα επόμενα 10 χρόνια

εκεί έξω είσαι σεμνός και ταπεινός εδώ μέσα μπορείς να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός :effemine:

θα είχα και εγώ νεύρα αν με είχε πάει πίπα κώλο η νεοφιλελεύθερη ψωλή της πλειοψηφίας

αν αισθανόμουν συνέχεια στο περιθώριο και αναγκαζόμουν να κρύβω τις πραγματικές μου απόψεις για να μη με πάρουν με τα γιαούρτια :zfuck:

αδικία αυτή η ζωή να είναι τόσο άδικη με το είδος σου :cry::cry:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.373
Πόντοι
9.931
εγώ ξέρω ότι εδώ μέσα το παίζεις άνετος και σκληρός μύστης

αλλά εκεί έξω δεν τολμάς να τα φωνάξεις αυτά επειδή θα γίνεις πρώτη μούρη στα αστικά...θα πληρώνεις παράβολα και παράσταση δικηγόρου για τα επόμενα 10 χρόνια

εκεί έξω είσαι σεμνός και ταπεινός εδώ μέσα μπορείς να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός :effemine:

θα είχα και εγώ νεύρα αν με είχε πάει πίπα κώλο η νεοφιλελεύθερη ψωλή της πλειοψηφίας

αν αισθανόμουν συνέχεια στο περιθώριο και αναγκαζόμουν να κρύβω τις πραγματικές μου απόψεις για να μη με πάρουν με τα γιαούρτια :zfuck:

αδικία αυτή η ζωή να είναι τόσο άδικη με το είδος σου :cry::cry:
μάλλον δεν έχεις βγεί ποτέ από την κατάληψη , έννοια σου κ έρχονται τα ΜΑΤ :2funny:
Καμία επαφή δεν έχεις αναρχόβλακα με την κοινωνία , μα καμία !!!!
Κάθησε φρόνιμα στη γιάφκα και μην ξεμυαλίζεσαι , είδες τι έπαθαν οι δικοί σου που ανατινάχτηκαν με τη βόμβα Αμπελόκηπους
Μια χαρά είναι οι νεοφιλελεύθεροι , παρελάσεις κάνει η νεολαία, ο Σταυρός κ η Σημαία κυματίζουν
και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΜΑΤ κ Λιμενικό κάνουνε δουλίτσα:police:
Φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτό προσπαθούμε όλοι οι πατριώτες Έλληνες
Να προοδεύει η ΠΑΤΡΙΔΑ μας (δεν έχεις μόνο εσύ πατρίδα φασιστάκο)και να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα
σαν τη Μυρτώ
την Μαρφίν
και τον δύστυχο με την κάμερα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
4.993
Πόντοι
506
Ασχολείται αυτός ρε ΚΟΥΛΙΘΙΕ... Πόσο χαζοί στις απαντήσεις οι Νεοδημοκράτες :2funny:

Κάθε μέρα το ''χαμηλό IQ'' αποδεικνύεται...

HMhtlrQXQAAVqi4.jpg
Το ζητημα ειναι αν θα ασχοληθουν οι ψηφοφοροι ρε Μαλακα. Παρε μας μια πιπα τωρα

Συνημμένα

• Screenshot_20260707_210916_Facebook.jpg
    Screenshot_20260707_210916_Facebook.jpg
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 2

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.298
Πόντοι
6.256
μάλλον δεν έχεις βγεί ποτέ από την κατάληψη , έννοια σου κ έρχονται τα ΜΑΤ :2funny:
Καμία επαφή δεν έχεις αναρχόβλακα με την κοινωνία , μα καμία !!!!
Κάθησε φρόνιμα στη γιάφκα και μην ξεμυαλίζεσαι , είδες τι έπαθαν οι δικοί σου που ανατινάχτηκαν με τη βόμβα Αμπελόκηπους
Μια χαρά είναι οι νεοφιλελεύθεροι , παρελάσεις κάνει η νεολαία, ο Σταυρός κ η Σημαία κυματίζουν
και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΜΑΤ κ Λιμενικό κάνουνε δουλίτσα:police:
Φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτό προσπαθούμε όλοι οι πατριώτες Έλληνες
Να προοδεύει η ΠΑΤΡΙΔΑ μας (δεν έχεις μόνο εσύ πατρίδα φασιστάκο)και να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα
σαν τη Μυρτώ
την Μαρφίν
και τον δύστυχο με την κάμερα
Ναι έτσι ΑΝΝΟΥΛΑ θα κάθεσαι κλαρίνο στους φιλελεύθερους

Μια χαρα είναι γιαυτο έχεις πάρει όλα τα θρεντ κάθε μέρα και κλαίγεσαι :2funny:

Τα σώματα ασφαλείας πολύ τα γυροφέρνεις μήπως θες να σε «προστατέψουν» τίποτα διμοιρίες και το έχεις άχτι; :effemine:

Μέχρι να γίνουν αυτά που λες ρουφά ένα μητσοτακικό κατούρημα και κάτσε πάνω στην ΜΚΟ και τον αντί ρατσιστικό νόμο που σε υποχρεώνει να κάθεσαι ΚΥΡΙΑ μπροστά σε ομάδες που μισείς

Και που και που να ξεσκονίζεις την εικόνα του πατακου που έχεις στο προσκεφάλι σου

Πότε δε ξέρεις μπορεί κάποτε να έρθετε στην εξουσία :headbang2:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.373
Πόντοι
9.931
Ναι έτσι ΑΝΝΟΥΛΑ θα κάθεσαι κλαρίνο στους φιλελεύθερους

Μια χαρα είναι γιαυτο έχεις πάρει όλα τα θρεντ κάθε μέρα και κλαίγεσαι :2funny:

Τα σώματα ασφαλείας πολύ τα γυροφέρνεις μήπως θες να σε «προστατέψουν» τίποτα διμοιρίες και το έχεις άχτι; :effemine:

Μέχρι να γίνουν αυτά που λες ρουφά ένα μητσοτακικό κατούρημα και κάτσε πάνω στην ΜΚΟ και τον αντί ρατσιστικό νόμο που σε υποχρεώνει να κάθεσαι ΚΥΡΙΑ μπροστά σε ομάδες που μισείς

Και που και που να ξεσκονίζεις την εικόνα του πατακου που έχεις στο προσκεφάλι σου

Πότε δε ξέρεις μπορεί κάποτε να έρθετε στην εξουσία :headbang2:
καλά σου είπα πως ούτε πενταπλή δόση φαιντανύλης δεν σε γιάνει
Εμείς οι δεξιοί κάνουμε κουμάντο ρε μαλάκα αλβανέ
Κάθησε φρόνιμα σαν αναρχοστράκι που είσαι και μακριά από γκαζάκια,μολότοφ και ζοριλίκια στα ΜΑΤ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.298
Πόντοι
6.256
καλά σου είπα πως ούτε πενταπλή δόση φαιντανύλης δεν σε γιάνει
Εμείς οι δεξιοί κάνουμε κουμάντο ρε μαλάκα αλβανέ
Κάθησε φρόνιμα σαν αναρχοστράκι που είσαι και μακριά από γκαζάκια,μολότοφ και ζοριλίκια στα ΜΑΤ
Ναι ναι αννούλα μου ναι :sopase:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.298
Πόντοι
6.256
πως είσαι έτσι μωρή κηδεία ?
αααχαχαχχαχαα τον παιγμένο ααχαχαχα

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
:wanker:
GXdcUHtWcAAUfso.jpg
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
μα την παναγία...πρέπει να είσαι ο μόνος άνθρωπος που ξέρω στη ζωή που ψάχνει και έχει αρχείο με τέτοιες φωτογραφίες

έτσι και δει κανένας το αρχείο σου θα σε κλείσουν στο ΨΝΑ καημένε :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.373
Πόντοι
9.931
μα την παναγία...πρέπει να είσαι ο μόνος άνθρωπος που ξέρω στη ζωή που ψάχνει και έχει αρχείο με τέτοιες φωτογραφίες

έτσι και δει κανένας το αρχείο σου θα σε κλείσουν στο ΨΝΑ καημένε :confused:
βρε τούβλο δεν έμαθες στη ρημάδα τη κατάληψη κάτι χρήσιμο εκτός τα δικαιώματα των λιγναδοπούστηδων
και το "μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" ?
Πόσο ναυάγιο είσαι που σε ενοχλεί η πραγματικότητα ρε woke φυντάνι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom