Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.298
- Πόντοι
- 6.256
ΔΕΝ ισχύει και εγώ αριστερός είμαι άλλωστεχειροτεροι εργοδοτες μακραν φιλε και το λεω ειλικρινεστατα

ΔΕΝ ισχύει και εγώ αριστερός είμαι άλλωστεχειροτεροι εργοδοτες μακραν φιλε και το λεω ειλικρινεστατα

αφού έχουμε κανονίσει να προσληφθεί με 2Κ καθαρά + αμάξι εταιρικόΡηχό και ασόβαρο.
Υποκλίσου ταπεινά στον Άρχων Αθηναίον τον 44.
Κι αυτός θα σε φροντίσει στοργικά.
απόκτησες ιδιόκτητο σπίτι σαν ένας σοβαρός μπίζνεσμαν ?ΔΕΝ ισχύει και εγώ αριστερός είμαι άλλωστε![]()
Δώσε δώ βάση ---->>
Quote νουδου, προσεχώς:
"...Ποιός μωρέ ο Σαμαράς που είπε στο Ζάππειο ότι θα σκίσει το μνημόνιο και μας έφερε τους δανειστές την τρόικα τον Σόιμπλε και τον Τσίπρα;;;;;..."
ΣΎΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΟΘΌΝΕΣ ΣΑΣ
![]()

πάλι λογοκρισία θα κάνεις ρε νούμερο ?Τα έκανε όλα αυτά τα εγκλήματα ένας ηλίθιος κνίτης που μένει με τους γονείς του που του αγόρασαν iphone και παπαγαλίζει μαλακίες για τον καπιταλισμό?
ΟΧΙ αυτός το πολύ πολύ να σε πρήξει με τις μαλακίες του
αυτοί που αναφέρω με τις 10 δικογραφίες ΟΜΩΣ...είναι στους ίδιους κύκλους με τους μπάχαλους και τους μπράβους της νύχτας...
και μερικοί...κάνουν και παρέα με τα "καλύτερα παιδιά" των ακραίων αριστερών....με κοινό παρανομαστή την παρανομία. Γιαυτό σε μένα δε θα πουλάς παπάτζες.
Καμία σχέση δεν έχει ο ηλίθιος ιδεολόγος με τους εγκληματίες με 1 βουνό δικογραφίες
και είναι ΝΤΡΟΠΗ σου να αναφέρεις την Μυρτώ και τα θύματα της ΜΑΡΦΙΝ για τέτοια επιχειρήματα.

Έχει θέσεις και για τα εθνικά θέματα η κάρυ.
Ε ρε γέλιο που θα πέσει
Ποιος τα έκανε αυτά ο κνίτης????πάλι λογοκρισία θα κάνεις ρε νούμερο ?
που είσαι ρε Χότζα να θαυμάσεις τον Σαουλάκο
γιατί πονάς ρε μπαγλαμά όταν αναφέρουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα ?
γιατί είσαι τόσο φανατίκλα ? γιατί δεν σου αρέσει η αλήθεια ?
ποιός κακοποίησε την Μυρτούλα ρε μαλάκα ?
στην Μαρφίν ?
τον άλλον με τη κάμερα ?
ου να χαθείς κατσαπλιάκο![]()

κάτι πούστηδες σκ@τόψυχοι ανθέλληνες , γηγενείς κ αλλοδαποί που είναι επιλεκτικά ευαισθητούληδεςΠοιος τα έκανε αυτά ο κνίτης????![]()
Δεν ασχολουμαι με πολιτικα πτωματα. Βλακακο

Τακτοποιήστε πρώτα το μπουρδέλο σας και αλλάξτε τις πουτάνες σας, γιατί θα το κλείσετε το μαγαζί και θα κλαίει η Αδελφομάνα...
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:«Δεν έχει σοβαρότερες δουλείες απ΄το να παίζει τένις με το Κασσελάκη»
στους ίδιους κύκλους είναι αυτοί με τους άσβερκους με τις 10 δικογραφίεςκάτι πούστηδες σκ@τόψυχοι ανθέλληνες , γηγενείς κ αλλοδαποί που είναι επιλεκτικά ευαισθητούληδες![]()

δεν υπάρχει νόμος όταν δεν εφαρμόζεται ,στους ίδιους κύκλους είναι αυτοί με τους άσβερκους με τις 10 δικογραφίες
κατά τα λοιπά συνέχισε να ρουφάς το παπάρι της πλειοψηφίας που σε έχει υποχρεώσει να συμπεριφέρεσαι καλά και ταπεινά με τον αντι-ρατσιστικό νόμο
μπούκωνε καλά καλά μόνο μην πνιγείς![]()

"Μη ρίπτετε μαργαρίτας στους χοίρους". Χαίρομαι που τον έχω αγνοήσει και δεν μού δαπανά χρόνο και ενέργεια στο να επιχειρηματολογώ στις ασάφειές του και να μού γράφει ακαταλαβίστικα σεντόνια.πάλι λογοκρισία θα κάνεις ρε νούμερο ?
που είσαι ρε Χότζα να θαυμάσεις τον Σαουλάκο
γιατί πονάς ρε μπαγλαμά όταν αναφέρουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα ?
γιατί είσαι τόσο φανατίκλα ? γιατί δεν σου αρέσει η αλήθεια ?
ποιός κακοποίησε την Μυρτούλα ρε μαλάκα ?
στην Μαρφίν ?
τον άλλον με τη κάμερα ?
ου να χαθείς κατσαπλιάκο![]()
«Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τη θεωρία, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα»
Γερμανός φιλόσοφος Γκέοργκ Βίλχελμ Φρίντριχ Χέγκελ
είμαι ο ψυχαναλυτής του και σήμερα την ξεκλείδωσα την σουπιά"Μη ρίπτετε μαργαρίτας στους χοίρους". Χαίρομαι που τον έχω αγνοήσει και δεν μού δαπανά χρόνο και ενέργεια στο να επιχειρηματολογώ στις ασάφειές του και να μού γράφει ακαταλαβίστικα σεντόνια.
Μπανάρετέ τον, να γράφει μόνος του και να τα διαβάζει μόνος του...

Κάθε φορά που θα νιώθεις την ανάγκη να βρίσεις ή να τραμπουκίσεις μια από τις κοινωνικές ομάδες που έχεις έμφυτη ψύχωση προς αυτέςδεν υπάρχει νόμος όταν δεν εφαρμόζεται ,
άλλωστε νόμος είναι η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κ τα ΜΑΤ, λίγο και το ΛΙΜΕΝΙΚΟ
κλάψε αλβανοναζίδι της μπαφογιάφκας![]()

γιατί δε μου κάνεις μια αναφορά να με μπανάρουν?Μπανάρετέ τον, να γράφει μόνος του και να τα διαβάζει μόνος του...
μα πλειοψηφία είμαι βρε μαλακομπούκωμα αλβανοφασίσταΚάθε φορά που θα νιώθεις την ανάγκη να βρίσεις ή να τραμπουκίσεις μια από τις κοινωνικές ομάδες που έχεις έμφυτη ψύχωση προς αυτές
και δεν θα τολμάς γιατί θα σκέφτεσαι τι θα πρέπει να πληρώσεις μετά
θα ρουφάς τα νεοφιλελεύθερα @@ της πλειοψηφίας
μπορείς βέβαια να μεταναστέψεις στην Β. Κορέα δεν θα σε σταματήσουμε![]()

,