Έγραψα ότι είναι πιόνι του Σόρρος; Ούτε για την συμπερίληψη έγραψα, αν και "δείξε μου τον φίλο σου να σού πώς ποιός είσαι"...
Παρατήρησε την αντίφασή σου: Κατηγορείς και ταμπελώνεις κάποιον που ως παιδί είχε την φωτογρ. του Χίτλερ* στο δωμάτιό του και βγάζεις συμπεράσματα γιά την πολιτική του συγκρότηση, αλλά αρνείσαι να δεχθείς (από τις πρόσφατες εκδηλώσεις της Κάρυ ) ότι επρόκειτο (άντε να γράψω παρατατικό, λόγω του "τσέϊντζινγ") γιά ένα ρηχό και κενόδοξο άτομο με ανύπαρκτη πολιτική συγκρότηση, και μάλλον επηρεαζόμενο από Αριστερο-άπλυτους που γνώριζε στις καλοκαιρινές συναυλίες και πάρτυ...
* Νά σου πώ σήμερα, στα 65 μου, μελετώντας την Ευρωπαϊκἠ Ιστορία και τον Β΄ Παγκ. πόλεμο, δεν ξέρω ποιός ήταν ο χειρότερος. Ο Χίτλερ, ο Τσώρτσιλ ή ο Στάλιν.
Για εσένα μίλησα? Για τον τύπο στο βίντεο που έβαλες μίλησα
Ο οποίος λέει ακριβώς αυτά που σου είπα ότι είναι πιόνι της ΝΤΠ και ότι δεν την νοιάζει η δικαιοσύνη αλλά η συμπερίληψη.
Αυτοί που "ταμπελώνω" τις αφίσες του χίτλερ τις είχαν μέχρι και λίγο πριν το δικαστήριο...τι συμπεράσματα για την πολιτική συγκρότηση ρε τύπε? για την χρυσή αυγή λέω...θέλει και ανάλυση?
Δέχομαι τις κρίσεις για την συμπεριφορά της Κάρυ...και εμένα του ίδιου δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα...ΔΕΝ δέχομαι ο κάθε πουθενάς να την βαφτίζει πιόνι της ΝΤΠ ή αριστερίζουσα (ενώ ξεκάθαρα δεν είναι) επειδή χτυπάει στο ίδιο ακροατήριο. Τα γράφω νομίζω με σαφήνεια.
*** Να σου πω και εγώ....σήμερα στα 36 μου (και από τα 16 μου όσο θυμάμαι)
Μπορώ να ξεκαθαρίσω πολύ εύκολα....ότι όποιος καταργεί την δημοκρατία και επιβάλει την διακυβέρνηση του με τα όπλα είναι ο χειρότερος.
Μπορεί ο Τσώρτσιλ (και οι όμοιοι του) μέχρι σήμερα να είναι δολοπλόκοι...ανήθικοι και ιμπεριαλιστές
αλλά σίγουρα δεν αποφασίζουν να αφανίσουν ολόκληρα έθνη βασισμένοι σε έναν ψυχανόμαλο ρατσιστή...δεν στήνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για να αργοπεθάνουν αθώοι άνθρωποι αδιακρίτως...δεν κάνουν ιατρικά πειράματα και βασανιστήρια σε παιδάκια και γυναίκες...ούτε έχουν σχέδια μακροπρόθεσμα να οδηγήσουν με τα τρένα τους εκατομμύρια ανθρώπους σε κρεματόρια. Και όλα αυτά ισχύουν (αναλόγως) και για τον Στάλιν.
Σημείωση...λάθος...σήμερα κάποια από τα παραπάνω τα κάνει ο νετανιάχου...πως τα γυρίζει η ζωή ε?
Αν δεν μπορείς να διακρίνεις την διαφορά ανάμεσα στον μαλάκα με το μικρό μουστάκι (και τον μαλάκα με το μεγάλο μουστάκι) τους φασίστες δηλαδή...
και τους δυτικούς (όσο σάπιοι και αν είναι) τότε έχουμε ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορά σκέψης.