Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 179 46,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 208 53,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    387

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.324
Πόντοι
6.795
όλοι κρίνονται και θα κριθούν ακόμη πιο σοβαρά

αν δε δω πρόγραμμα, πρόσωπα, θέσεις συγκεκριμένες σε φλέγοντα ζητήματα που δεν αγγίζουν οι γνωστοί καριόληδες της ανακατεμένης τράπουλας, δεν μπορώ να αποκτήσω οποιαδήποτε γνώμη.

κι ενόσω είμαστε σε μπέρδεμα με Ορμούζ, ανώμαλους Τράμπ, πληθωρισμούς, αισχροκέρδεια, ποσοστάκια και παπάρια μάντολες, στο παρασκήνιο έχει επιταχυνθεί η κατασκευή κι εξάπλωση ενός προοδευτικού προγράμματος επιτήρησης, κι ανταμοιβής ή τιμωρίας, που μπροστά σε αυτό η μπότα στο κεφάλι της ανθρωπότητας που έλεγε ο Όργουελ θα είναι παιδική χαρά.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.701
Πόντοι
2.306
Αν η Καρυστιανού και τα στελέχη της δεν έχουν 20 και δικογραφίες πώς θα πάρει ψήφους ;

Το παίζουν και έξυπνοι οι κουλίντιοτς :2funny:

Νίκος Θεοδωρόπουλος

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026

Email gate: Απολογήθηκαν η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο πρώην ΓΓ Εσωτερικών και δυο «γαλάζια» στελέχη με αλληλοκαρφώματα​

Σε «γαλάζια» αλληλοκαρφώματα μετατράπηκαν οι απολογίες των τεσσάρων κατηγορουμένων για το email gate. Το εδώλιο μοιράζονται η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης και δύο στελέχη της ΝΔ, ο πρώην Γραμματέας Αποδήμων του κόμματος, Νίκος Θεοδωρόπουλος και ο πρώην οργανωτικός γραμματέας αυτοδιοίκησης Μενιος Κορομηλάς.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556
Και spread καταθετικών-δανείων, το μεγαλύτερο πρέπει να είναι...

Τώρα όσον αφορά τον όρο ''πουστράκια '' το βλέπω κάθε μέρα στο bou ποιοι τον ψηφίζουν :effemine:
Το να σου κρατάει λεφτά μια τράπεζα κάθε μήνα , όταν ο σκοπός της είναι να βγάζει χρήματα από τις καταθέσεις σου , είναι κοροϊδία.

και επειδή κάποιοι θα πουν για εξωτερικό, ναι σε κάποιες χώρες παίζουν αυτά, αλλά στις πιο πολλές κάνει συμφωνία ο εργοδότης με την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται και είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους

Λεφτά/κρατησεις για μεταφορές χρημάτων δε παίζουν ούτε για πλάκα.

Πρόσφατα (το 2025) προσπάθησα ν μεταφέρω από έναν παλιό λογαριασμό στην Ελλάδα, ένα αστείο ποσό σε λογαριασμό μου στο εξωτερικό.

Η ελληνική τράπεζα μου ακύρωσε τη συναλλαγή, και όταν πήρα τηλέφωνο (την πρώτη φορά) μου είπαν θα την επιτρέψουν. ΔΕΝ το έκαναν.

Ξαναπηρα τηλεφωνο, με είχαν είκοσι λεπτά να με ρωτούν αν θέλω να πάρω κρυπτονομισματα ή μετοχές ή τι θέλω να κάνω τα χρήματα.

Καραγκιοζηδες. Λέμε από τη μια μπαταχτσήδες όσους δε πληρώνουν τα δάνεια πίσω αλλά οι ελληνικές τράπεζες είναι ο ορισμός του Καρτέλ με τις πλάτες της ΝΔ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
233
Πόντοι
21
Αφου οι νουδουλοι ειναι ολοι ψεκ
Τον συγκεκριμενο τον παρακολουθω και εγω στα σοσιαλ, μενει Ρωσσια
Αν δεν φοβομουν οτι θα με αναγνωρισουν ολες οι βιζιτες που εχω παρει θα εβαζα και εγω με την Καρυστιανου, θα εριχνα πελεκυ βαρυ στα λαμογια

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Τυπαρα μου , εισαι και χουντικός ; Μου ζητάς πιστοποιητικό φρονημάτων ;

Εκτός από χαζός και πουστης είσαι και φασίστας ;
Πάλι σπαμαρεις εσύ??
Αν έχεις να πεις κάτι επί του θέματος αλλιώς άκρη με το γλυφιτζουρι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556
Πάλι σπαμαρεις εσύ??
Αν έχεις να πεις κάτι επί του θέματος αλλιώς άκρη με το γλυφιτζουρι
Αν ο Τσίπρας πάρει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα δεν μπει στη βουλή, στις επαναληπτικές θα το ρίξεις πάλι ΣΥΡΙΖΑ ;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Αν ο Τσίπρας πάρει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα δεν μπει στη βουλή, στις επαναληπτικές θα το ρίξεις πάλι ΣΥΡΙΖΑ ;
Για μένα ο σύριζα είναι θρησκεία και η ριζοσπαστική τροτσκιστικη αριστερά.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
155
Like
3.516
Πόντοι
7.625
Θρησκεία = πίστη, αυθεντία, δογματισμός. Απουσία ορθολογισμού, πραγματικότητας, κριτικής σκέψης, λογικής

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.458
Πόντοι
3.506
Για πες, τί σχέση έχει με τροτσκισμό και 4η διεθνή αυτό το συνονθύλευμα; Είναι επαναστατικός μαρξισμός η σοσιαλδημοκρατία και δεν το χουμε καταλάβει;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Για πες, τί σχέση έχει με τροτσκισμό και 4η διεθνή αυτό το συνονθύλευμα; Είναι επαναστατικός μαρξισμός η σοσιαλδημοκρατία και δεν το χουμε καταλάβει;
Ιδεολογικά εκεί στηρίχτηκε.
Μην κοιτάς τον κωλοτσιπρα που του τα έκανε σκατα.
Εδώ στο κόμμα υπήρχε Ιδεολογικο υπόβαθρο το οποίο ούτε ο φάμελλος το ξέρει ούτε οι περισσότεροι
Εγώ το λέω μόνο ο πολακης και ο παπάς είναι άξιοι για πρόεδροι του σύριζα.
Ο τσιπρας μας βγήκε παπανδρεικος αυτός είναι ιδεολογισμος του και εκεί στηρίζεται στο νέο κόμμα που έκανε.
Όμως εδώ η ιστορία δεν δικαιώνει μιας και μέρος της κρίσης, ειναι το πελατειακό κράτος,η διαφθορά,τα σκάνδαλα και η σπατάλη δημοσίου χρήματος.
Οπότε τι νέο πάει να φέρει στην ουσια με το νέο κόμμα ο τσιπρας, βασικα θέλει να κάνει ένα καμμπακ του 80 και 90 και να μαζέψει όλο το κεντροαριστερο χώρο,μιας και ο Ανδρουλάκης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Έχουμε ένα κόμμα τσιπρα παλαιοπασοκικο και ένα πασοκ του Ανδρουλάκη ανύπαρκτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom