Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    426

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.708
Πόντοι
16.235
Εάν είχα την αναγνωρισιμότητά της και την αποδοχή που απέκτησε η Καρυστιανού, και ήμουν ένας μάλλον "ρηχός" άνθρωπος ασχολούμενος με σκυλάκια, συνολάκια, (όπως αυτή) αυτοκίνητα και ομάδες, και τύχαινε να φάω μία σφαλιάρα από την μοίρα, όπως αυτή, οπότε αποφάσιζα στην υπόλοιπη ζωή μου να τα βάλω με τα σκατά και τους διαόλους, για να βοηθήσω την χώρα μου, θα ζητούσα να μού δώσουν έναν κατάλογο με τους πιό σοβαρούς, έντιμους και άξιους ανθρώπους ( οικονομολόγους, πρέσβεις, στρατιωτικούς, γιατρούς [π.χ. Δημήτρη Κούβελα], επαγγελματίες ειδικούς σε κάθε τομέα, και θα πήγαινα σε έναν έκαστο να του ζητήσω να βάλει πλάτη να ξεκολλήσουμε το κάρο της Ελλάδας από τα σκατά. Είμαι βέβαιος ότι δεκάδες άνθρωποι θα ανταποκρίνονταν. Θα έβγαινα τότε στην κοινωνία και θα έλεγα: Βοηθήστε αυτήν τήν ομάδα να πετύχει τον πολιτικό της στόχο.
Αντί γι' αυτό, παρακολουθούμε τον θίασο από πονηρούς, άσχετους και μέτριους, που σχηματίζεται...
ΑΡΑ, (κατά την γνώμη μου) είναι μπροστινή κάποιων...
Θα τα μάθουμε όλα εν καιρώ.Για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι οι υπόλοιποι που έζησαν το ίδιο δράμα δεν έχουν συνταχθεί μαζί της.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.235
Πόντοι
3.556

Ποσο μας λείπει ο σύριζα απο κυβέρνηση,τοτε χορεύαμε απο χαρα και με δάκρια συγκίνησης να τρέχουν στο πρόσωπο μας ενω τωρα τα βλέπουμε σε βίντεο και λησμονούμε εκεινα τα χρόνια.
Ο Τσίπρας μας πρόδωσε κακο χρονο να χει
Μας έφαγε η ξενιτιά.

Ξέρω ένα παλικάρι, έγραφε εδώ στο φόρουμ, ήταν ομοφυλόφιλος και είχε φετίχ με αφέντρες, που τον έκανε ο Τσίπρας να ξενιτευτεί για δεύτερη φορά (είχε έρθει μικρός από γυφτοχωρια Αλβανίας) στο Μπρνο. Έπρεπε στα τριάντα κάτι να βρει δουλειά για πρώτη φορά. Προδότης Αρτινός καραβλαχος ο Τσίπρας

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.843
Πόντοι
3.936
Ολοι οι μητσοτακηγαμιεσαι το ιδιο ποιημα, αλλα ντρεπονται να πουν τι ψηφιζουν
Ρε γαλάζιο τρολ των 5 σεντς το ποστ, αφού είστε ρουφι@νοι κατ' επάγγελμα και φακέλωνετε ακόμη κόσμο, τι να σας πει ο άλλος -και γιατί? . Μέχρι προχθές είχατε έξοδοχαρτο της Βέρμαχτ απ' το σπίτι και ειδική άδεια από πόλη σε πόλη , ενώ εσείς παίζατε μακρυά Λιγναδο γαιδουρα ακαπέλα -τα ξέχασες κιόλας ωρε Μαυροκουκούλεν.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
ο βελόπουλος είναι ξεκάθαρα υποκινούμενος από τα ρωσικά συμφέροντα

και το ένα από τα δύο κανάλια που κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση επίσης.

εγώ διάβασα ότι μέσα στα στελέχη της κάρυ είναι μέσα ένας δημοσιογράφος και ένας επιχειρηματίας με ξεκάθαρη θέση υπερ της Ρωσίας. Καλά κάνουν και μαγκιά τους...εμένα γιατί θα έπρεπε να μου αρέσει αυτό σε ένα κόμμα που θα μπει στο Ελληνικό κοινοβούλιο?

Τους το χρωστάμε?
Ελα με κανεις και γελαω πρωινιατικα
Ο Αυγερινός είναι ελληνας δημοσιογράφος ανταποκριτης στη ρωσια,νομιζεις οτι ο πουτιν του λεει τι θα λεει?
Εδω σου εξηγει ακριβως τα πραγματα ως εχουν στη ρωσια αλλα η δυτικη προπαγανδα καλα κρατεί.
Καμια ρωσια κανενα κόμμα δεν υποκινείται απο τη ρωσια ξεκόλλα απο τις εμμονες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Ρε γαλάζιο τρολ των 5 σεντς το ποστ, αφού είστε ρουφι@νοι κατ' επάγγελμα και φακέλωνετε ακόμη κόσμο, τι να σας πει ο άλλος -και γιατί? . Μέχρι προχθές είχατε έξοδοχαρτο της Βέρμαχτ απ' το σπίτι και ειδική άδεια από πόλη σε πόλη , ενώ εσείς παίζατε μακρυά Λιγναδο γαιδουρα ακαπέλα -τα ξέχασες κιόλας ωρε Μαυροκουκούλεν.
Τυχαιο αραγε να είναι σχεδον οι μισοι καταδοτεν ρουφ απο τον πολιτικο χωρο αυτον...

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.206
Πόντοι
9.345
αστειο να νομιζετε οτι ο πουτιν με τοσα θεματα που εχει σ ολο τον κοσμο ασχολειται με το ελληνικο τσιρκουλο

απλα καποιοι ξερουν οτι οι ελληνες σε μεγαλο ποσοστο ειναι παραδοσιακα υπερ της ρωσσιας και σπευδουν να το εκμεταλευτουν

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.487
Πόντοι
506
αστειο να νομιζετε οτι ο πουτιν με τοσα θεματα που εχει σ ολο τον κοσμο ασχολειται με το ελληνικο τσιρκουλο

απλα καποιοι ξερουν οτι οι ελληνες σε μεγαλο ποσοστο ειναι παραδοσιακα υπερ της ρωσσιας και σπευδουν να το εκμεταλευτουν
παντού στέλνουν τοποτηρητές αυτοί, ο σαββίδης δεν είναι υπάλληλος του πούτιν?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.319
Πόντοι
6.256
Ελα με κανεις και γελαω πρωινιατικα
Ο Αυγερινός είναι ελληνας δημοσιογράφος ανταποκριτης στη ρωσια,νομιζεις οτι ο πουτιν του λεει τι θα λεει?
Εδω σου εξηγει ακριβως τα πραγματα ως εχουν στη ρωσια αλλα η δυτικη προπαγανδα καλα κρατεί.
Καμια ρωσια κανενα κόμμα δεν υποκινείται απο τη ρωσια ξεκόλλα απο τις εμμονες
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο τράμπ με όλα τα προβλήματα που έχει έστειλε την κίβερλι εδώ για να μας κάνει κουμάντα.

Ολοι ενδιαφέρονται για τα πάντα.

Όπως εσύ ενδιαφέρεσαι για την κάρυ μήπως και κόψει ψηφαλακια από την ΝΔ και επωφεληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια κάτι φήμες λένε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ παίζει και να τον απορροφήσει ο Αλέξης πλέον και εσύ δεν έχεις θέση στη κόμμα του Αλέξη ούτε στα επιδόματα του :alivedick:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο τράμπ με όλα τα προβλήματα που έχει έστειλε την κίβερλι εδώ για να μας κάνει κουμάντα.

Ολοι ενδιαφέρονται για τα πάντα.

Όπως εσύ ενδιαφέρεσαι για την κάρυ μήπως και κόψει ψηφαλακια από την ΝΔ και επωφεληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια κάτι φήμες λένε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ παίζει και να τον απορροφήσει ο Αλέξης πλέον και εσύ δεν έχεις θέση στη κόμμα του Αλέξη ούτε στα επιδόματα του :alivedick:
Εμεις αγαπήσαμε τον συριζα και ειδικα οταν ήταν μεσα η αριστερή πτερυγα του κόμματος.
Το πρόβλημα είναι οτι στελεχη και βουλευτές του συριζα δεν αγαπησαν τον συριζα παρα το συμφερον τους.
Ο κασελακης ας πουμε απο που και ως που ηταν συριζα?τι ηξερε για την αριστερα?
Αλλα οχι μονο αυτος αλλα και αλλοι.
Τον συριζα μονο ο λαφαζανης μπορούσε να τον κρατησει με υπαρχηγό τον λαπαβιτσα και ολα τα υπολοιπα στελέχη.
Ο συριζα διαλύθηκε εκ των εσω με βάλτους δαχτυλους απο συστημικο λόμπι.
Ο συριζα ηταν ο νούμερο ενα εχθρός του συστημικού λομπι της χωρας αλλα και της ευρωπης,δεν αρεσε δεν τους βολευε να κυβερνά ο συριζα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Αν το δουμε αλλιως εχουμε 2 κομματα νδ και συριζα τα οποία κυβερνησαν.
Ο συριζα δεν ειχε κανενα σκανδαλο καμια σπαταλη δημοσιου χρήματος κανενα χρεος ως κομμα στο δημοσιο.
Η νδ περα οτι έχει πολλα σκανδαλα και απο το παρελθον της οχι μονο τώρα,εχει σπαταλησει δημοσιο χρημα και ανεβασε το χρεος επι καραμανλη κυβέρνηση αλλα και ως κομμα εχει χρεος προς το δημόσιο εκατομμύρια ευρω Πώς γινεται η νδ να παιρνει δημοσκοπικα 30 μοναδες και ο συριζα 5??.
Εχετε καταλαβει οτι δεν κυβερναει ο καλύτερος ο πιο αξιοκρατικος ο πιο δημοκρατικός αλλα αυτός που εξυπηρετεί συμφεροντα των ελιτ των μαφιοζων και του μαυρου χρηματος

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.249
Πόντοι
2.636
Συρφετός όλοι αυτοί που αναφέρεις αλλά όχι ο θίασος του Κούλη που σε έχει φέρει στον πάτο της Ευρώπης σε αγοραστική δύναμη; Ποτέ άλλοτε δεν τα έβγαζε τόσο δύσκολα ο γενικός πληθυσμός της Ελλάδας. Σε έφεραν σε χρεωκοπία οι Νίκες, Κασιδιάρηδες, Ανδρουλάκηδες, Ζωές και Βελόπουλοι;

Σε χρεωκοπία σε έφερε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ - 50 χρόνια κυβερνάν μαζί - ακριβώς το ίδιο σύστημα από πίσω.

Τράβα να παίξεις με τα κουβαδάκια σου στην παραλία και μην ασχολείσαι με την πολιτική.
Μια χαρά είναι η ΝΔ δυστυχώς μπροστά σε αυτά τα επικίνδυνα και σκουπίδια της αντιπολίτευσης... Και αυτό το βλέπει και ο κος Μαρινάκης, ότι δηλαδή ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όσο θέλει και για αυτό έχει χάσει τη ψυχραιμία του...

Δυστυχώς κάποιοι δεν έχετε καταλάβει απολύτως τίποτα από το 2015... Μακάρι να μην βγει ο Κουλης να βγει η ακυβερνησία να δείτε πώς θα κλαίτε

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.069
Πόντοι
2.306
Μια χαρά είναι η ΝΔ δυστυχώς μπροστά σε αυτά τα επικίνδυνα και σκουπίδια της αντιπολίτευσης... Και αυτό το βλέπει και ο κος Μαρινάκης, ότι δηλαδή ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όσο θέλει και για αυτό έχει χάσει τη ψυχραιμία του...

Δυστυχώς κάποιοι δεν έχετε καταλάβει απολύτως τίποτα από το 2015... Μακάρι να μην βγει ο Κουλης να βγει η ακυβερνησία να δείτε πώς θα κλαίτε

Δεν υπάρχει χαμηλότερο IQ από νεοδημοκράτες...

Μόλις 1 στους 2 σχεδιάζει να κάνει διακοπές φέτος το καλοκαίρι, ενώ 8 στους 10 επιλέγουν οικονομικούς τύπους διακοπών (εξοχικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια), με τον μέσο όρο των ημερών ξεκούρασης να είναι 11,4 ημέρες, σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι μισοί των ερωτηθέντων (50%) δεν προγραμματίζουν να κάνουν διακοπές το καλοκαίρι του 2026, γεγονός που ενδέχεται να αντικατοπτρίζει είτε οικονομικές πιέσεις, είτε άλλους προσωπικούς περιορισμούς – το αντίστοιχο ποσοστό το 2025 ήταν 52%.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.249
Πόντοι
2.636
Δεν υπάρχει χαμηλότερο IQ από νεοδημοκράτες...

Μόλις 1 στους 2 σχεδιάζει να κάνει διακοπές φέτος το καλοκαίρι, ενώ 8 στους 10 επιλέγουν οικονομικούς τύπους διακοπών (εξοχικά, ενοικιαζόμενα δωμάτια), με τον μέσο όρο των ημερών ξεκούρασης να είναι 11,4 ημέρες, σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι μισοί των ερωτηθέντων (50%) δεν προγραμματίζουν να κάνουν διακοπές το καλοκαίρι του 2026, γεγονός που ενδέχεται να αντικατοπτρίζει είτε οικονομικές πιέσεις, είτε άλλους προσωπικούς περιορισμούς – το αντίστοιχο ποσοστό το 2025 ήταν 52%.

Τεστ νοημοσύνης έχει γίνει με το δημοψήφισμα. Και το 62% είναι ψέκες και άτομα χαμηλής νοημοσύνης.

Τώρα όσο αφορά εμένα ποτέ μου δεν υπήρξα μέλος σε κανένα κόμμα. Ποτέ δεν έχω ψηφίσει ΝΔ το έχω γράψει εδώ.

Χαμηλή νοημοσύνη έχουν όλοι όσοι απλά βγάζουν ταμπέλα ότι πχ είμαι ΝΔ κράτης επειδή λέω ότι δυστυχώς ο Κούλης είναι ο πιο σοβαρός.
Περαστικά.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.069
Πόντοι
2.306
Τεστ νοημοσύνης έχει γίνει με το δημοψήφισμα. Και το 62% είναι ψέκες και άτομα χαμηλής νοημοσύνης.

Τώρα όσο αφορά εμένα ποτέ μου δεν υπήρξα μέλος σε κανένα κόμμα. Ποτέ δεν έχω ψηφίσει ΝΔ το έχω γράψει εδώ.

Χαμηλή νοημοσύνη έχουν όλοι όσοι απλά βγάζουν ταμπέλα ότι πχ είμαι ΝΔ κράτης επειδή λέω ότι δυστυχώς ο Κούλης είναι ο πιο σοβαρός.
Περαστικά.

Νεοδημοκράτης έχει πολλές έννοιες... Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ψηφίζεις ΝΔ.

1)Ηλίθιος
2)Χαμηλότατο IQ
3)Μέλος εγκληματικής οργάνωσης
4)Πουστράκι ή ΛΟΑΤΚΙ μην μας πούνε και ομοφοβικούς
5).....

Τώρα αρχίζει το πάρτυ τύπε , strap in.

Και δεν εννοώ το αγαπημένο σου strap on...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.249
Πόντοι
2.636
Νεοδημοκράτης έχει πολλές έννοιες... Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ψηφίζεις ΝΔ.

1)Ηλίθιος
2)Χαμηλότατο IQ
3)Μέλος εγκληματικής οργάνωσης
4)Πουστράκι ή ΛΟΑΤΚΙ μην μας πούνε και ομοφοβικούς
5).....

Τώρα αρχίζει το πάρτυ τύπε , strap in.

Και δεν εννοώ το αγαπημένο σου strap on...

Έλα κάνε πέρα/ Μην μου ξαναγράψεις εδώ πέρα κατάλαβα τι άνθρωπος είσαι. Έφυγες. Καλή συνέχεια.
Αν θε ςέλα στο p.m να μην απασχολούμε τους ανθρώπους.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.069
Πόντοι
2.306
Έλα κάνε πέρα/ Μην μου ξαναγράψεις εδώ πέρα κατάλαβα τι άνθρωπος είσαι. Έφυγες. Καλή συνέχεια.
Αν θε ςέλα στο p.m να μην απασχολούμε τους ανθρώπους.

''Νεοδημοκράτη'' τώρα λέμε ξεκινάει το πάρτυ, strap in.... όχι strap on

HJLiY3zXAAAIDqS.jpg

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.249
Πόντοι
2.636
Ρε άνθρωπε του Θεού. Την Δημιουργία Ξανά ψηφίζω. Απλά λέω αλήθεια για την σημερινή κατάσταση. Θέλεις να κανονίσουμε να στο εξηγήσω σε ένα καφέ; Πώς να στο εξηγήσω. Θεωρώ καθάρματα τους νεοδημοκράτες το καταλαβαίνεις; Τι οπαδιλικια είναι αυτά;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.586
Πόντοι
6.256
Βασικά αυτή τη λυπάμαι που σύντομα θα αναγκαστεί να δώσει συνέντευξη σε πολιτικούς συντάκτες και θα την κατασπαράξουν.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.069
Πόντοι
2.306
Βασικά αυτή τη λυπάμαι που σύντομα θα αναγκαστεί να δώσει συνέντευξη σε πολιτικούς συντάκτες και θα την κατασπαράξουν.

Δεν θα είναι στημένες με script από πριν ; Δεν θα δώσει συνεντεύξεις στους συγγενείς της ;

Debate με Κούλη θέλω... Non-scripted όμως έτσι... :grin:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.319
Πόντοι
6.256
αλλα και της ευρωπης,δεν αρεσε δεν τους βολευε να κυβερνά ο συριζα.
όχι ρε καθόλου δεν τους βόλευε....

δεν τους άρεσε καθόλου που έλεγαν σε όλα ναι και υπέγραφαν τα πάντα αφού πρώτα έφεραν τον εαυτό τους στην χειρότερη διαπραγματευτική θέση...

ούτε τρίτο μνημόνιο ούτε μακεδονίες ούτε τίποτα δεν πέρασαν :2funny::2funny:

Απλά για να ξέρεις...όσο εσύ έγλυφες ζαίικες κωλοτρυπίδες για να πάρεις επίδομα

οι βουλευτές του σύριζα είχαν επενδύσει τα λεφτά τους (που ήταν και πολλά) στην μπλακ ροκ...στο άνδρο του καπιταλισμού και των φαντς....

και σου έλεγαν εσένα να φωνάζεις να φύγουμε από το ευρώ...και αν γινόταν αυτό εσύ θα έπιανες δουλειά σαν λεκανατζού στα μπουρδέλα της τουρκίας...και αυτοί θα τριπλασίαζαν την επένδυση τους :coffee:

χάστα λα βικτόρια σιέμπρε :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom