Άνθρωπε μου διαβάζεις αυτά που γράφω??
Δεν έχει να κάνει με μικροπολιτική και λαϊκισμούς....όταν κάθε μέρα απασχολούνται με ανασχηματισμούς και με το να καλύπτουν τα σκάνδαλα τους
δεν έχουν χρόνο να κάνουν τη δουλειά τους πως να στο πω πιο καθαρά??? Εσύ νομίζεις ότι ασχολούνται με τις δουλειές τους όταν καίγεται ο κώλος τους για τα σκάνδαλα και τα ρεζιλίκια?
Για πες μου τα τελευταία 2 χρόνια καμιά σοβαρή δουλειά που έγινε νομοθετικά προς το συμφέρον του λαού? εκτός από κάτι επιδόματα??? Μη μου πεις για θέματα εθνικής άμυνας...αυτά έρχονται με οδηγίες από την πρεσβεία αν ήθελαν ας έκαναν αλλιώς....
Αυτά που γράφεις για τον συριζα είναι ακατανόητα τα γράφεις απλά για να τα πεις..καμία σχέση δεν έχουν με την κουβέντα αυτή.
Αυτό που λες για την καρυστιανού ότι χρησιμοποιεί τον θάνατο του παιδιού για όφελος....είναι μικρότητα...το γράφεις επειδή δεν έχεις τι άλλο να πεις...είμαι σίγουρος ότι αν σκεφτείς καλύτερα τι έγραψες θα το ανακαλέσεις. Να έχουμε και ένα όριο καλό είναι.
Να δεχτώ ότι χρησιμοποιεί το σύστημα....ότι αναγκάζεται να πάει κοντά σε άτομα με επιρροή ακόμα και αν είναι σκάρτα. να δεχτώ ότι την έχουν πλευρίσει τα κοράκια και αυτή δεν κάνει κάτι γιαυτό..οκ...αλλά το "να έχει όφελος" είναι ξεφτίλα να το λες....τι όφελος??? οικονομικό???
λεφτά έχει...παιδί δεν έχει.