Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 179 46,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 208 53,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    387

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.744
Πόντοι
2.356
Προσωπικά θέλω να δω την Καρυστιανού στη 2η θέση, διότι θεωρώ ότι έχει καλές προθέσεις. Επίσης δε θεωρώ ότι κατεβαίνει για τα λεφτά (σίγουρα έχει δικά της), αλλά ούτε και για τη δημοσιότητα (απ' αυτή κι αν έχει).

Θα παιχτούν πολλά μέχρι τότε πάντως και θα πρέπει να παρουσιάσει ένα ολιστικό σχέδιο με θέσεις για οικονομία, άμυνα κλπ. Δεν αρκεί να μιλάς μόνο για τη δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση, προτιμώ Καρυστιανού για αξιωματική αντιπολίτευση, διότι με Ανδρουλάκη το ΠΑΣΟΚ (και η χώρα) δεν έχει μέλλον.Αν ήταν ο Μάντζος ή έστω ο Γερουλάνος, τότε θα μπορούσε να μιλάει το ΠΑΣΟΚ για κάτι νέο.

Τέλος, ελπίζω ο μπινές ο Τσίμπλας να μη δει ούτε την ψήφο του μέσα στην κάλπη.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.702
Πόντοι
2.306
Αυτές είναι πολιτικές θέσεις, όχι παίζουμε.

Τύπε οι πολιτικές θέσεις Κούλη είναι

1)Μίζες
2)ΦΠΑ=Ανάπτυξη
3)Όποιος μας κρίνει είναι τοξικός
4)Η Ευρώπη είναι κακή (όταν μας ερευνά βέβαια)
4)Τάισμα σε κουλομέσα να λένε ότι είναι 4d chess player...
5)Νοθεία με ΟΠΕΚΕΠΕ
6)....

Α και μην ξεχνιόμαστε...

Αληθινό κανένα εντιτ ή AI....

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.611
Πόντοι
10.131
Ε ρε γελιο και κλαμα που θα πεσει στις επόμενες εκλογες οταν δεν θα σχηματίζεται κυβερνηση με τίποτα:cheesy:

Και ολα αυτα γιατι ο σοφος ελληνικος λαος αποφάσισε να βαλει στην Βουλη μια τυπισσα που εκμεταλλεύτηκε το θάνατο του παιδιού της σε ενα σιδηροδρομικο δυστύχημα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.702
Πόντοι
2.306
Ε ρε γελιο και κλαμα που θα πεσει στις επόμενες εκλογες οταν δεν θα σχηματίζεται κυβερνηση με τίποτα:cheesy:

Και ολα αυτα γιατι ο σοφος ελληνικος λαος αποφάσισε να βαλει στην Βουλη μια τυπισσα που εκμεταλλεύτηκε το θάνατο του παιδιού της σε ενα σιδηροδρομικο δυστύχημα.

Άλλη δουλειά δεν είχε, σκουπίδι :cheesy:

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.702
Πόντοι
2.306
Για να θυμηθούμε τι είχε πει η Κοβέσι... καθώς έρχεται αύριο...

Για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, η κυρία Κοβέσι τόνισε ότι υπήρξαν πολλές παρεμβάσεις και επανέλαβε ότι εάν η σύμβαση 717 για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου είχε ολοκληρωθεί τότε το δυστύχημα με τα 57 θύματα θα είχε αποτραπεί.

«Έχω πει και θα συνεχίσω να το λέω, ότι αυτή η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί, εάν το έργο είχε ολοκληρωθεί, όπως έπρεπε. Πιστεύω ότι μόνος τρόπος για να γιατρευτεί αυτό το τρομερό τραύμα, είναι η απόδοση δικαιοσύνης».

Η Λάουρα Κοβέσι, σε ερώτηση του MEGA και της Ιωάννας Μάνδρου, υποστήριξε ότι η διαφθορά σκοτώνει, με αφορμή την υπόθεση των Τεμπών και χαρακτήρισε fake news τις αναφορές ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν είναι ανεξάρτητη.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.134
Πόντοι
6.256
Άποψη σου. Διαφωνώ κάθετα και σε όλα.
Άποψη μου ναι...δεν σε υποχρέωση να συμφωνήσεις

Απλά αφού διαφωνείς κάθετα σε όλα...μάλλον διαφωνείς στο ότι η ΝΔ είναι 50 χρόνια κόμμα ότι μας έχει κυβερνήσει με 2 οικογένειες ότι οι βουλευτές της ξέρουν πως παίζεται η μπάλα...όλα αυτά δεν είναι facts τα έβγαλα εγώ από το μυαλό μου...και τα 5 ΔΙΣ πρόστιμα εγώ τα φαντάστηκα και τα 500 ΔΙΣ χρέος

αφού διαφωνείς κάθετα σε όλα...τι συζήτηση μπορείς να κάνεις μετά?

αν σου έλεγα ότι η κάρυ εκμεταλλεύεται τον θάνατο του παιδιού της 100% χωρίς καμία αμφιβολία σίγουρο πράγμα..θα συμφωνούσες κάθετα και πλαγίως και διαγωνίως σε όλα...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.134
Πόντοι
6.256
Πάρε και ένα 80% να στρώσεις έτσι πως έμπλεξες :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

πάρε ναι...

εντάξει ήταν 72%....δε θα τα χαλάσουμε...εδώ δε τα χαλάμε για δισεκατομμύρια θα τα χαλάσουμε για μερικές μονάδες?

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606

Στις δεύτερες μια χαρά θα σχηματιστεί αυτοδυναμη:thumbsup:

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.134
Πόντοι
6.256

Λύσε μια απορία εσύ τα ξέρεις ρε τύπε

αν ήθελε να το εκμεταλλευτεί...γιατί δεν έχει δεχτεί τις θέσεις που της έχουν προτείνει?

γιατί δεν συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή που τότε είχε καλύτερα ποσοστά? ή και με την κωσταντοπούλου που κάποτε έφτασε σχεδόν 10%....δε θα ήταν πιο εξασφαλισμένη??

θα είχε και χρηματοδότηση τους χορηγούς των ζαίων και του ντάνι τρέχο...

για πες μας εσύ που τα ξέρεις όλα

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.702
Πόντοι
2.306
Άλλη μια ψεκ............για την πολιτική..............κορίτσια ο Μπάρκουλης

Ρε τύπε οι OG ψεκ είναι οι νεοδημοκράτες...Ξύπνα λίγο...

Βορίδης.... ''Αεροψεκασμοί άγνωστης προέλευσης''

OG ψεκ.jpg

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.611
Πόντοι
10.131
Λύσε μια απορία εσύ τα ξέρεις ρε τύπε

αν ήθελε να το εκμεταλλευτεί...γιατί δεν έχει δεχτεί τις θέσεις που της έχουν προτείνει?

γιατί δεν συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή που τότε είχε καλύτερα ποσοστά? ή και με την κωσταντοπούλου που κάποτε έφτασε σχεδόν 10%....δε θα ήταν πιο εξασφαλισμένη??

θα είχε και χρηματοδότηση τους χορηγούς των ζαίων και του ντάνι τρέχο...

για πες μας εσύ που τα ξέρεις όλα
Πρωτον τυπε δεν ξερω τιποτα.

Δεύτερων τυπε γιατι να συνταχτεί με κάποιο κομμα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΛΕΥΣΗ η ακομα και Βελο) και να γινει απλα μια βουλευτής ενω εχει δυναμική οπως φαίνεται να γινει αρχηγος κομματος;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.134
Πόντοι
6.256
Πρωτον τυπε δεν ξερω τιποτα.

Δεύτερων τυπε γιατι να συνταχτεί με κάποιο κομμα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΛΕΥΣΗ η ακομα και Βελο) και να γινει απλα μια βουλευτής ενω εχει δυναμική οπως φαίνεται να γινει αρχηγος κομματος;
Για κάποιον που δεν ξέρει τίποτα πολύ εύκολα λες με σιγουριά ότι εκμεταλλεύεται τον θάνατο του παιδιού της.

Γιατί αν την ενδιέφερε το οικονομικό όφελος θα είχε πάρει λεφτά, θα είχε χωθεί στο δημόσιο σε καμιά θέση και θα το είχε βουλώσει.

Επίσης δεν θα ήταν απλά μια βουλευτής...θα ήταν πρώτη μούρη και αν ποτέ γινόταν συγκυβέρνηση με 2-3 κόμματα θα γινόταν και υπουργός ακόμα.

Αυτή έκαψε όλες τις γέφυρες με τα κόμματα που λες και το δικό της κόμμα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπει καν στη βουλή. Ούτε λεφτά θα είχε δώσει για να ιδρύσει κόμμα ούτε τίποτα έτοιμα θα τα είχε βρει.

Αλλά για πες μου? η Ντόρα εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο του Μπακογιάννη?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.894
Πόντοι
16.631
Για κάποιον που δεν ξέρει τίποτα πολύ εύκολα λες με σιγουριά ότι εκμεταλλεύεται τον θάνατο του παιδιού της.

Γιατί αν την ενδιέφερε το οικονομικό όφελος θα είχε πάρει λεφτά, θα είχε χωθεί στο δημόσιο σε καμιά θέση και θα το είχε βουλώσει.

Επίσης δεν θα ήταν απλά μια βουλευτής...θα ήταν πρώτη μούρη και αν ποτέ γινόταν συγκυβέρνηση με 2-3 κόμματα θα γινόταν και υπουργός ακόμα.

Αυτή έκαψε όλες τις γέφυρες με τα κόμματα που λες και το δικό της κόμμα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπει καν στη βουλή. Ούτε λεφτά θα είχε δώσει για να ιδρύσει κόμμα ούτε τίποτα έτοιμα θα τα είχε βρει.

Αλλά για πες μου? η Ντόρα εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο του Μπακογιάννη?
θα στηριξεις Καρυ;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.894
Πόντοι
16.631
85 pm , 350 mension .. ουτε καν τα ανοιγω , πες μου τι ε΄γινε , κανε μου ανασκοπηση σε 2 γραμμες :coffee:
μου χρωστας 12000 ευρω ρε μουνοπανο
σου εκανα κηδεια με κλειστο φερετρο,καφεδακι και πικρο ελληνικο καφε μετα,σου εκανα τα 40 ΟΛΑ αυτα ειχαν κοστος:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom