barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.417
- Πόντοι
- 5.506
Πάρε και ένα 80% να στρώσεις έτσι πως έμπλεξεςΆποψη σου. Διαφωνώ κάθετα και σε όλα.

Πάρε και ένα 80% να στρώσεις έτσι πως έμπλεξεςΆποψη σου. Διαφωνώ κάθετα και σε όλα.

Αυτές είναι πολιτικές θέσεις, όχι παίζουμε.Ναι, διώχνουμε τους αμμόρφωτους μαφιόζους από την εξουσία...
Αυτές είναι πολιτικές θέσεις, όχι παίζουμε.
Ε ρε γελιο και κλαμα που θα πεσει στις επόμενες εκλογες οταν δεν θα σχηματίζεται κυβερνηση με τίποτα
Και ολα αυτα γιατι ο σοφος ελληνικος λαος αποφάσισε να βαλει στην Βουλη μια τυπισσα που εκμεταλλεύτηκε το θάνατο του παιδιού της σε ενα σιδηροδρομικο δυστύχημα.
Άποψη μου ναι...δεν σε υποχρέωση να συμφωνήσειςΆποψη σου. Διαφωνώ κάθετα και σε όλα.
Πάρε και ένα 80% να στρώσεις έτσι πως έμπλεξες![]()
Άλλη μια ψεκ............για την πολιτική..............κορίτσια ο ΜπάρκουληςΝαι, διώχνουμε τους αμμόρφωτους μαφιόζους από την εξουσία...
Στις δεύτερες μια χαρά θα σχηματιστεί αυτοδυναμηΕ ρε γελιο και κλαμα που θα πεσει στις επόμενες εκλογες οταν δεν θα σχηματίζεται κυβερνηση με τίποτα
Και ολα αυτα γιατι ο σοφος ελληνικος λαος αποφάσισε να βαλει στην Βουλη μια τυπισσα που εκμεταλλεύτηκε το θάνατο του παιδιού της σε ενα σιδηροδρομικο δυστύχημα.
Λύσε μια απορία εσύ τα ξέρεις ρε τύπεΕ ρε γελιο και κλαμα που θα πεσει στις επόμενες εκλογες οταν δεν θα σχηματίζεται κυβερνηση με τίποτα
Άλλη μια ψεκ............για την πολιτική..............κορίτσια ο Μπάρκουλης
Πρωτον τυπε δεν ξερω τιποτα.Λύσε μια απορία εσύ τα ξέρεις ρε τύπε
αν ήθελε να το εκμεταλλευτεί...γιατί δεν έχει δεχτεί τις θέσεις που της έχουν προτείνει?
γιατί δεν συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή που τότε είχε καλύτερα ποσοστά? ή και με την κωσταντοπούλου που κάποτε έφτασε σχεδόν 10%....δε θα ήταν πιο εξασφαλισμένη??
θα είχε και χρηματοδότηση τους χορηγούς των ζαίων και του ντάνι τρέχο...
για πες μας εσύ που τα ξέρεις όλα
Για κάποιον που δεν ξέρει τίποτα πολύ εύκολα λες με σιγουριά ότι εκμεταλλεύεται τον θάνατο του παιδιού της.Πρωτον τυπε δεν ξερω τιποτα.
Δεύτερων τυπε γιατι να συνταχτεί με κάποιο κομμα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΛΕΥΣΗ η ακομα και Βελο) και να γινει απλα μια βουλευτής ενω εχει δυναμική οπως φαίνεται να γινει αρχηγος κομματος;
θα στηριξεις Καρυ;Για κάποιον που δεν ξέρει τίποτα πολύ εύκολα λες με σιγουριά ότι εκμεταλλεύεται τον θάνατο του παιδιού της.
Γιατί αν την ενδιέφερε το οικονομικό όφελος θα είχε πάρει λεφτά, θα είχε χωθεί στο δημόσιο σε καμιά θέση και θα το είχε βουλώσει.
Επίσης δεν θα ήταν απλά μια βουλευτής...θα ήταν πρώτη μούρη και αν ποτέ γινόταν συγκυβέρνηση με 2-3 κόμματα θα γινόταν και υπουργός ακόμα.
Αυτή έκαψε όλες τις γέφυρες με τα κόμματα που λες και το δικό της κόμμα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπει καν στη βουλή. Ούτε λεφτά θα είχε δώσει για να ιδρύσει κόμμα ούτε τίποτα έτοιμα θα τα είχε βρει.
Αλλά για πες μου? η Ντόρα εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο του Μπακογιάννη?
85 pm , 350 mension .. ουτε καν τα ανοιγω , πες μου τι ε΄γινε , κανε μου ανασκοπηση σε 2 γραμμεςθα στηριξεις Καρυ;

θέλω αλλά δε μπορώ έχω γαλάζιο βουλευτή να στηρίξωθα στηριξεις Καρυ;

μου χρωστας 12000 ευρω ρε μουνοπανο85 pm , 350 mension .. ουτε καν τα ανοιγω , πες μου τι ε΄γινε , κανε μου ανασκοπηση σε 2 γραμμες![]()

τα καλύτερα έχασες85 pm , 350 mension .. ουτε καν τα ανοιγω , πες μου τι ε΄γινε , κανε μου ανασκοπηση σε 2 γραμμες![]()