Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.282
- Πόντοι
- 6.256
Σε ειρωνεύομαι γιατί ενώ δεν γνωρίζεις επί της ουσίας για τι πράγμα μιλάς δείχνεις και σίγουρος ότι ξέρεις πως λειτουργούν όλα...ποιος κλέβει..πόσα και πόσο εύκολο είναι.Τώρα μας την "βγαίνεις"; Από τη στιγμή που λες ότι θες 5-6 χρόνια να έχεις κέρδη ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Γιατί να σε λυπηθώ;
Όταν πληρώνεις μαύρα τον υδραυλικό τι κάνεις; Πληρώνεις εφορεία; ΦΠΑ; Τι ακριβώς κάνεις; Δεν δίνεις "αεριτζίδικα" λεφτά σε κάποιον; Τα υπολογίζει πουθενά το κράτος; Όχι φυσικά. Ή μάλλον ΝΑΙ. Τα υπολογίζει ώστε να ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Εγώ λοιπόν δεν είμαι μαλάκας να γίνω ΕΕ ώστε να έχω το κάθε "έξυπνο" λαμόγιο να με γαμάει όταν ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ότι θα δουλεύω σαν το ζώο. Έχω επιλέξει να είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος και παράλληλα να έχω δεύτερο εισόδημα από τα αγροτικά. Αν κάτι δεν κάτσει δεν μπαίνω μέσα εκτός και αν μιλάμε για μεγάλη καταστροφή.
Άσε λοιπόν τα λογιστικά και δες την πραγματικότητα. Σου το γράφω για πολλοστή φορά. Σας γαμάνε οι "έξυπνοι" και σας φταίει το κράτος. Βγήκε προχτές ο γιατρός με το φακελάκι και δήλωσε ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ότι έπρεπε να αφήσει τον ασθενή να πεθάνει. Και ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ δε βγήκε να καταδικάσει έτσι για τα μάτια του κόσμου.
Και με ειρωνεύεσαι για το μαύρο χρήμα;;;
Αφού δεν είσαι μαλάκας για να γίνεις ΕΕ τότε τι τις θες τις αυξήσεις? δε θες να δουλεύεις για να πλουτίζει ο άλλος δε θες να πάρεις και το ρίσκο...και ρωτάς γιατί σε ειρωνεύομαι?
Τα 5 χρόνια σου φαίνονται πολλά για να αρχίζεις να κάνεις σοβαρή απόσβεση στην επένδυση σου και να αρχίζεις να κερδίζεις ε? Οκ για μπακάλικο μπορεί....για μεγαλύτερες επενδύσεις δεν είναι....σε μεγαλύτερη κλίμακα υπάρχουν business model σε startup που τα πρώτα 3 χρόνια απλά ΚΑΙΝΕ χρήμα σε διαφήμιση και δίκτυα...ζημιές τεράστιες όχι ίσα βάρκα νερά...για να ξέρεις το ίδιο έκανε και η άμαζον κάποτε.
Για να μη λέμε πολλά...όταν θα έχεις τα λεφτά σου στην άκρη και μια ωραία μέρα θα τα σπρώξεις όλα σε ένα εγχείρημα....θα δουλέψεις πρωί βράδυ για αυτό.....και θα δεις πως είναι η αγορά...τότε έλα να μου ξανά πεις την εμπειρία σου.