Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 230 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    424

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
Αν θες να κρίνεις τουλάχιστον να τα γράφεις σωστά.

Ο ΕΕ δεν έχει καμία απαλλαγή για την προσωπική του ζωή....στα έξοδα περνάει ότι έχει να κάνει με το έργο που επιτελεί...και αν περνάει τα φαγητά και τις τιβί που πήρε για το σπίτι του σε έναν έλεγχο της εφορίας θα του γαμήσουν τα πάντα.

Μπορεί να περνάει κάποια εξοδάκια...όπως βενζίνη για το ΙΧ του ΑΝ το επαγγελματικό του αμάξι είναι βενζίνη...αν είναι ντίζελ δεν μπορεί. Ούτε το ρεύμα του σπιτιού του...ούτε τα εισιτήρια των ΜΜΕ ούτε τα μακαρόνια με σάλτσα που αγοράζει. Το ρεύμα του μαγαζιού του είναι έξοδο γιατί το έκαψε για το έργο που παράγει. Και εσύ όταν πας στην εργασία σου δεν σου χρεώνουν έξτρα το ρεύμα του κλιματιστικού που σε δροσίζει στο γραφείο σου.

Επίσης...ο ΕΕ πληρώνει ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ περισσότερη εφορία από ότι πληρώνει ένας μισθωτός του των 800χ14. Πληρώνει 650ε τέλος επιτηδεύματος....χωρίς καν να έχει κάνει 1 ευρώ τζίρο....περίπου τόσα πληώνει ΟΛΑ μαζί ένας μισθωτός των 800 ευρώ....όμως ο ΕΕ αν κάνει κέρδη 800χ14=11.200 θα φορολογηθεί και με 27% πάνω σε αυτό..

απλά για να τα βγάλει αυτά μπορεί να μην έχει ούτε πληρωμένες άδειες ούτε 8ωρο ούτε αναρωτικές....

και βέβαια ξεχνάς και το πιο σημαντικό...το προσωπικό του ρίσκο και ότι για να τα κάνει αυτά ξόδεψε λεφτά από τα δικά του....

Ώπα. Δηλαδή τα έσοδα του ΕΕ είναι όλα εταιρικά; Στην τσέπη του δεν πάει τίποτα; Τα μαύρα όλων αυτών που ανέφερα που πάνε; Δεν πάνε στην τσέπη σας; Ή μήπως τα ρίχνετε πίσω σαν επενδύσεις;

Άστο δεν το σώζεις. Σου έγραψα ότι ένα ποσοστό έχετε δίκιο αλλά το χάνετε διότι δεν κάνετε τίποτα να παταχτεί το μαύρο χρήμα που περνάει από τα χέρια σας. Το τέλος επιτηδεύματος γιατί μπήκε θυμάσαι; Μήπως για να παταχτεί η φοροδιαφυγή; Όλα αυτά τα νταβατζιλίκια με τα POS; Μήπως για τον ίδιο λόγο; Εκτός και αν πιστεύεις ότι θα έρθει ο Ρόθτσιλντ να μας ελέγξει.

Και στο τέλος το κάνεις καλύτερο. Ούτε ο Ξανθόπουλος τόσο κλάμα. Λες και ο Ιδιωτικός Υπάλληλος πάει στη δουλειά τραγουδώντας "Καροτσέρη, ας το καμουτσίκι απ' το χέρι και μη το χτυπάς" σαν τη Βουγιουκλάκη στην Πόλη. Λες και ο Ιδιωτικός δεν ξοδεύει δικό του χρόνο για να πλουτίζει ο άλλος. Και ποιος άλλος; Εσείς στην τελική που τον απασχολείτε. ΟΚ tragic...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Ναι οκ...αν ο υδραυλικός κάνει 2-3 καζανάκια τη μέρα δεκτό

αν κάνει 7-8 όμως....όχι.
Σου λέει κάτι .... ότι από ενεργά αφμ υδραυλικών και ηλεκτρολόγων .... σε σχέση με το 2009 ...
έχει απομείνει το 1/3 ;;;;;

Στο μεταξύ ... και ο πιο κλέφτης ... δεν είχε ποτέ εκκαθαριστικό από το 2010 και μετά κάτω από 1500€ .
ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ... ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ή παίρνουν και επιστροφές !!!!!!!!!

Συν ότι πληρώνουν τον ... ΕΦΚΑ ... τη μαύρη τρύπα .... για να πάρουν σύνταξη 600€ ....

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.383
Πόντοι
2.746
Θες να σου πω συγκεκριμένη περίπτωση δικηγόρου ; Είναι συγγενής μου. Γυναίκα.
Οι συντάξεις των γονιών της , είναι πάνω από 100 χιλιάρικα .
Μένει στο πατρικό της , άγαμη. Οι γονείς της , εκτός από τις συντάξεις , εισπράτουν και νοίκια , πολλά ,
για τα οποία ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΗ ΕΦΟΡΙΑ. Και ΕΝΦΙΑ.
Της έχουν παραχωρήσει γραφείο χωρίς ενοίκιο ΦΥΣΙΚΑ και καλύπτουν και τα πάγια.
Υπάρχουν αποδείξεις δηλαδή, ότι τα πάγια του γραφείου της ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ.
Δουλεύει για την πλάκα της λοιπόν.

Γιατί πρέπει να πληρώνει 4200€ το χρόνο , για να παίρνουν μισθό , αργόμισθοι του δημοσίου
που αν απολύονταν θα ήταν κέρδος για την κοινωνία και ο μόνος που θα έλειπε η δουλειά τους
θα ήταν οι ίδιοι , που στην ελεύθερη αγορά δεν βρίσκουν δουλειά ούτε με τον κατώτατο .

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 4200€ εφορία ;;;
Ακριβό χόμπι διάλεξε, για την εποχή που ζούμε...
Ρε φίλε υπάρχουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις...
Αλλά θα σου πω κάτι...
Δεν είναι αδικία μόνο για αυτήν, αλλά αδικία κυρίως για τους άλλους που δεν τους πληρώνουν οι γονείς τους τα πάγια και το νοίκι, γιατί απλά δεν έχουν...
Αν είναι μια φορά για αυτήν αδικία και τους ομοίους της, για τους άλλους που δεν έχουν "μπάρμπα στην Κορώνη" είναι 10000 φορές αδικία...
Πληρώνουμε εφορία όχι για τους "αργόμισθους" του δημοσίου, αλλά για να πληρώνουμε τόκους και χρεολύσια, ενός χρέους που δεν ξέρουμε πόσο είναι και συνεχώς μεγαλώνει και για να αγοράζουμε όπλα που δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε για την προστασία του εδάφους της χώρας μας, αν χρειαστεί, αλλά για να κάνουμε τους "καλούς" εταίρους του ΝΑΤΟ και να συμμετάσχουμε σε "σταυροφορίες που αυτό οργανώνει"...

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.282
Πόντοι
6.256
Ώπα. Δηλαδή τα έσοδα του ΕΕ είναι όλα εταιρικά; Στην τσέπη του δεν πάει τίποτα; Τα μαύρα όλων αυτών που ανέφερα που πάνε; Δεν πάνε στην τσέπη σας; Ή μήπως τα ρίχνετε πίσω σαν επενδύσεις;

Άστο δεν το σώζεις. Σου έγραψα ότι ένα ποσοστό έχετε δίκιο αλλά το χάνετε διότι δεν κάνετε τίποτα να παταχτεί το μαύρο χρήμα που περνάει από τα χέρια σας. Το τέλος επιτηδεύματος γιατί μπήκε θυμάσαι; Μήπως για να παταχτεί η φοροδιαφυγή; Όλα αυτά τα νταβατζιλίκια με τα POS; Μήπως για τον ίδιο λόγο; Εκτός και αν πιστεύεις ότι θα έρθει ο Ρόθτσιλντ να μας ελέγξει.

Και στο τέλος το κάνεις καλύτερο. Ούτε ο Ξανθόπουλος τόσο κλάμα. Λες και ο Ιδιωτικός Υπάλληλος πάει στη δουλειά τραγουδώντας "Καροτσέρη, ας το καμουτσίκι απ' το χέρι και μη το χτυπάς" σαν τη Βουγιουκλάκη στην Πόλη. Λες και ο Ιδιωτικός δεν ξοδεύει δικό του χρόνο για να πλουτίζει ο άλλος. Και ποιος άλλος; Εσείς στην τελική που τον απασχολείτε. ΟΚ tragic...
Πρέπει πρώτα να μάθεις τα βασικά και μετά να έχεις άποψη.

Κάποιοι κλέβουν κάποιοι όχι....και ο μισθωτός κλέβει...εγώ έχω γνωρίσει 5 άτομα που έπαιρναν επίδομα για τα παιδιά τους και ζήταγαν από την εταιρεία τους να τους δηλώνει 400 ευρώ ημιαπασχόληση ή και τελείως μαύρα. Τις υπερωρίες τις θέλουν μαύρες γιατί αλλιώς θα ανέβει η κλίμακα...βέβαια ο μισθωτός έτσι και πληρώσει 1 ευρώ εφορία παραπάνω γίνεται επανάσταση....για τον επαγγελματία έλα μωρέ τι είναι 4-5 χιλιάρικα καπέλο....

Βλακείες γράφεις δυστυχώς...τα έξοδα της επιχείρησης είναι έξοδα της επιχείρησης...απλά τα δικά σου λειτουργικά έξοδα τα πληρώνει ο εργοδότης σου. Και ο ΕΕ για να πάει στη δουλειά του τον δικό του χρόνο και χρήμα χαλάει. Και δεν δουλεύεις για να πλουτίζω εγώ...δουλεύεις και πληρώνεσαι για τις ώρες εργασίας σου

δεν τα κάναμε μαζί..δεν έχεις εσύ 3 δάνεια και ποινικές ευθύνες...αν θέλεις πάρε δάνειο βάλε το κεφάλι σου στον ντορβά και ξεκίνα να δουλεύεις 13 ώρες την ημέρα 6 μέρες την εβδομάδα

και έλα μετά από 5-6 χρόνια να αρχίσεις να κερδίζεις.

Μέχρι τότε μάθε λογιστικά όμως_

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.282
Πόντοι
6.256
Σου λέει κάτι .... ότι από ενεργά αφμ υδραυλικών και ηλεκτρολόγων .... σε σχέση με το 2009 ...
έχει απομείνει το 1/3 ;;;;;

Στο μεταξύ ... και ο πιο κλέφτης ... δεν είχε ποτέ εκκαθαριστικό από το 2010 και μετά κάτω από 1500€ .
ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ... ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ή παίρνουν και επιστροφές !!!!!!!!!

Συν ότι πληρώνουν τον ... ΕΦΚΑ ... τη μαύρη τρύπα .... για να πάρουν σύνταξη 600€ ....
Καλά και εσύ το τεντώνεις και δε ξέρεις τι λες για τα εκκαθαριστικά...του μισθωτού είναι μηδενικό επειδή ο φόρος παρακρατείται από τον μικτό μισθό κάθε μήνα...δεν σημαίνει ότι δεν τον πληρώνει και ΙΚΑ πληρώνει επίσης του τα κρατάει ο εργοδότης.

Έκλεισαν για πολλούς λόγους δεν βγάζεις άκρη έτσι....υπάρχει κορεσμός, δεν υπάρχουν λεφτά στην αγορά και κάποιοι δεν άντεξαν εντάξει.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Ακριβό χόμπι διάλεξε, για την εποχή που ζούμε...
Ρε φίλε υπάρχουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις...
Αλλά θα σου πω κάτι...
Δεν είναι αδικία μόνο για αυτήν, αλλά αδικία κυρίως για τους άλλους που δεν τους πληρώνουν οι γονείς τους τα πάγια και το νοίκι, γιατί απλά δεν έχουν...
Αν είναι μια φορά για αυτήν αδικία και τους ομοίους της, για τους άλλους που δεν έχουν "μπάρμπα στην Κορώνη" είναι 10000 φορές αδικία...
Και τι πάει να πει ;
Να παραμείνει ... επειδή δεν είναι ίδια η αδικία για όλους ;

Και φόρους ... για ποιό λόγο ;
Για το μισθό των ΔΕΗτζήδων της ΠΑΣΟΚάρας και των τραπεζικών που παίρνουν 2500€ καθαρά με απολυτήριο λυκείου ;

Η αντιμετώπιση ... θυμίζει το Στάλιν ... με τους Κοζάκους του Ντον ....

κάπου 50.000 πολέμησαν με τους γερμανούς ....

Μετά τον πόλεμο ο στάλιν καθάρισε 5 εκατομμύρια ....

την πλήρωσαν σίγουρα ...οι 50.000 που πολέμησαν με τους γερμανούς ... και οι συγγενείς τους ....

ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ 4.900.000 ΑΘΩΟΥΣ !!!!!!!

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.383
Πόντοι
2.746
Και τι πάει να πει ;
Να παραμείνει ... επειδή δεν είναι ίδια η αδικία για όλους ;

Και φόρους ... για ποιό λόγο ;
Για το μισθό των ΔΕΗτζήδων της ΠΑΣΟΚάρας και των τραπεζικών που παίρνουν 2500€ καθαρά με απολυτήριο λυκείου ;

Η αντιμετώπιση ... θυμίζει το Στάλιν ... με τους Κοζάκους του Ντον ....

κάπου 50.000 πολέμησαν με τους γερμανούς ....

Μετά τον πόλεμο ο στάλιν καθάρισε 5 εκατομμύρια ....

την πλήρωσαν σίγουρα ...οι 50.000 που πολέμησαν με τους γερμανούς ... και οι συγγενείς τους ....

ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ 4.900.000 ΑΘΩΟΥΣ !!!!!!!
Σου απάντησα στο πιο πάνω μήνυμά μου με διόρθωση, τι πληρώνουμε με τους φόρους που δίνουμε στο "Ελληνικό" δημόσιο...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Πληρώνουμε εφορία όχι για τους "αργόμισθους" του δημοσίου
Και ποιός τους πληρώνει ;;;;;
Όταν το δημόσιο πλήρωνε 250.000 άτομα (1974) ..... γιατί δεν πληρώναν οι έλληνες τα κέρατά τους ;;;;
Όπως σήμερα ;;;;

Επαγγελματικό επιμελητήριο .... υπάρχει έκθεση ... λεφτά του δημοσίου ... παίρνουν 1.150.000 άτομα !!!!!!
Μέσα όλοι , ανεξαρτήτως τίτλου.

Θα μας ξεσκίσουν μέχρι να πεθάνουμε ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256

Τα μνημόνια τελείωσαν θεσμικά, κυρίως με τα "ισοδύναμα" επινόησης Βενιζέλου και Σαμαρά και κατόπιν Τσίπρα, όπου αντί να κοπεί μια σπατάλη ως καθόριζε η τρόικα, η κυβέρνηση σκαρφίζονταν ένα νέο φόρο που θα μάζευε έξτρα έσοδα όσα θα γλίτωνε η ισοδύναμη μεταρρύθμιση , όπως χαρακτηριστικά μπήκε ο ΕΕΤΗΔΕ προς αποφυγήν μείωσης των εφάπαξ δημοσίων υπαλλήλων αν θυμάμαι σωστά, ο οποίος τελικά ξαναβαφτίστηκε ΕΝΦΙΑ και έμεινε.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.760
Πόντοι
21.395
Ωραια. Σχεδον 50 χρονια ΕΕ και το παραμυθι καλα κραταει. Ο τεμπελης δημοσιος υπαλληλος και ο φοροφυγας ΕΕ.
Διαρει και βασιλευε και το συστημα δουλευει μια χαρα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Ωραια. Σχεδον 50 χρονια ΕΕ και το παραμυθι καλα κραταει. Ο τεμπελης δημοσιος υπαλληλος και ο φοροφυγας ΕΕ.
Διαρει και βασιλευε και το συστημα δουλευει μια χαρα.
Οι μισθωτοί χαίρονταν μπάρμπα .... και έγραφαν χιλιάδες σχόλια που το έδειχναν αυτό ....
όταν έθαψε τους επαγγελματίες με τον 5073/2023.

Εγώ είμαι υπέρ του περιορισμού του δημοσίου , για να έχουν και καλούς μισθούς, όπως στην κύπρο .

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
δεν τα κάναμε μαζί..δεν έχεις εσύ 3 δάνεια και ποινικές ευθύνες...αν θέλεις πάρε δάνειο βάλε το κεφάλι σου στον ντορβά και ξεκίνα να δουλεύεις 13 ώρες την ημέρα 6 μέρες την εβδομάδα

Μάλλον εσύ πρέπει να μάθεις λογιστικά. Τώρα λες για δάνειο και ότι μετά από 5-6 χρόνια θα έχεις κέρδος. Τότε εσύ κάτι δεν έχεις υπολογίσει καλά και δεν θα σε λυπηθώ. Συγνώμη αλλά έχω τα δικά μου.

Σου απάντησα και πριν. Σας έχουν γαμήσει μερικοί "έξυπνοι" με τα μαύρα και δεν κάνετε τίποτα. Σας παίρνουν τις δουλειές φτηνότερα "χωρίς απόδειξη" και μετά το κράτος σας ζητάει κερατιάτικα και καλά κάνει.

Σκίστε τους και μετά να γκρινιάξετε. Γιατί το δικό σας το γαμήσι το πληρώνουμε ΚΑΙ εμείς. Διότι κερδίζουν ΜΑΥΡΑ και εμείς τελικά παίρνουμε @@ μιας που "δε βγαίνουν" για αύξηση.

Όλα κύκλος είναι. Εμείς οι μισθωτοί έχουμε ένα ταβάνι και κανονίζουμε μέχρι εκεί. Εσείς έχετε διαφορετικό και το κρατάτε μόνοι σας χαμηλό. Σου έγραψα το γιατί. Αν τους γαμήσετε θα έρθουν τα πάντα σε ισορροπία καθώς το χρήμα θα γυρίζει πάλι στην αγορά και δεν θα γίνεται εξοχικό και δεν ξέρω τι άλλο. Τώρα οι "έξυπνοι" τα τρώνε στα ξένα με αποτέλεσμα να μη μένει καν χρήμα στην αγορά.

Το κράτος στα @@ του. Σας πηδάει και παίρνει τα χρήματα που τους λείπουν. Από τη στιγμή που δεν αντιδράτε θα εξακολουθήσει να το κάνει.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.300
Πόντοι
9.931

πήγαινε δούλεψε ρε μασκαρά μιά κ δυό δουλειές ..και μετά από 5-6 χρόνια θα έχεις ώστε να αγοράσεις σπίτι
Μας το παίζεις κ επιχειρηματίας ξερόλα, χωρίς ιδιοκτησία επιχειρηματίας "σαουλιάρης κ μπάγκλα ΟΕ":2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.282
Πόντοι
6.256
Μάλλον εσύ πρέπει να μάθεις λογιστικά. Τώρα λες για δάνειο και ότι μετά από 5-6 χρόνια θα έχεις κέρδος. Τότε εσύ κάτι δεν έχεις υπολογίσει καλά και δεν θα σε λυπηθώ. Συγνώμη αλλά έχω τα δικά μου.

Σου απάντησα και πριν. Σας έχουν γαμήσει μερικοί "έξυπνοι" με τα μαύρα και δεν κάνετε τίποτα. Σας παίρνουν τις δουλειές φτηνότερα "χωρίς απόδειξη" και μετά το κράτος σας ζητάει κερατιάτικα και καλά κάνει.

Σκίστε τους και μετά να γκρινιάξετε. Γιατί το δικό σας το γαμήσι το πληρώνουμε ΚΑΙ εμείς. Διότι κερδίζουν ΜΑΥΡΑ και εμείς τελικά παίρνουμε @@ μιας που "δε βγαίνουν" για αύξηση.

Όλα κύκλος είναι. Εμείς οι μισθωτοί έχουμε ένα ταβάνι και κανονίζουμε μέχρι εκεί. Εσείς έχετε διαφορετικό και το κρατάτε μόνοι σας χαμηλό. Σου έγραψα το γιατί. Αν τους γαμήσετε θα έρθουν τα πάντα σε ισορροπία καθώς το χρήμα θα γυρίζει πάλι στην αγορά και δεν θα γίνεται εξοχικό και δεν ξέρω τι άλλο. Τώρα οι "έξυπνοι" τα τρώνε στα ξένα με αποτέλεσμα να μη μένει καν χρήμα στην αγορά.

Το κράτος στα @@ του. Σας πηδάει και παίρνει τα χρήματα που τους λείπουν. Από τη στιγμή που δεν αντιδράτε θα εξακολουθήσει να το κάνει.
εντάξει φίλε μου θα μου πεις εσύ πως πρέπει να τα υπολογίσω

αφού φαίνεται ότι ξέρεις και πως βγαίνουν τα μαύρα τα λεφτά και πως γίνονται τα εξοχικά και τι κομπίνες κάνουμε για να σας κρατάμε χαμηλό τον μισθό

τότε γιατί είσαι μισθωτός και δεν έχεις ήδη κάνει την δική σου επιχείρηση να κάνεις και εσύ εξοχικά και να στείλεις και στα νησιά κέιμαν?

μη με λυπηθείς και ξεκίνα την πορεία σου προς την κορυφή :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
πήγαινε δούλεψε ρε μασκαρά μιά κ δυό δουλειές ..και μετά από 5-6 χρόνια θα έχεις ώστε να αγοράσεις σπίτι
Μας το παίζεις κ επιχειρηματίας ξερόλα, χωρίς ιδιοκτησία επιχειρηματίας "σαουλιάρης κ μπάγκλα ΟΕ":2funny:
Όπως και να έχει ... καλύτερα από σώγαμπρος δύο πεθερών που τα παίρνουν από τον οπεκεπε ....

Ακόμη κι αν παίζει στο πικάπ ... όχι τόσο του γούστου μας κομμάτια !!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.300
Πόντοι
9.931
Όπως και να έχει ... καλύτερα από σώγαμπρος δύο πεθερών που τα παίρνουν από τον οπεκεπε ....

Ακόμη κι αν παίζει στο πικάπ ... όχι τόσο του γούστου μας κομμάτια !!!

δηλαδή αν υποθέσουμε πως είναι υπαρκτή η απίθανη περίπτωση να τα παίρνει ο μπαρόκος από οπεκεπέ
είναι χειρότερο από το πιθανότατο να τα παίρνει ο μπαφιάρης από μκο ?

τι είναι χειρότερο για την ΠΑΤΡΙΔΑ ?
η αύξηση στη τιμή της φέτας
ή ο εποικισμός και η επέλαση του Ισλάμ ?

το άσμα μου προκαλεί βέρτιγκο με εκνευρισμό ...θα δείρω αναρχικό ή πακιστανό :2funny:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
εντάξει φίλε μου θα μου πεις εσύ πως πρέπει να τα υπολογίσω

αφού φαίνεται ότι ξέρεις και πως βγαίνουν τα μαύρα τα λεφτά και πως γίνονται τα εξοχικά και τι κομπίνες κάνουμε για να σας κρατάμε χαμηλό τον μισθό

τότε γιατί είσαι μισθωτός και δεν έχεις ήδη κάνει την δική σου επιχείρηση να κάνεις και εσύ εξοχικά και να στείλεις και στα νησιά κέιμαν?

μη με λυπηθείς και ξεκίνα την πορεία σου προς την κορυφή :confused:

Τώρα μας την "βγαίνεις"; Από τη στιγμή που λες ότι θες 5-6 χρόνια να έχεις κέρδη ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Γιατί να σε λυπηθώ;

Όταν πληρώνεις μαύρα τον υδραυλικό τι κάνεις; Πληρώνεις εφορεία; ΦΠΑ; Τι ακριβώς κάνεις; Δεν δίνεις "αεριτζίδικα" λεφτά σε κάποιον; Τα υπολογίζει πουθενά το κράτος; Όχι φυσικά. Ή μάλλον ΝΑΙ. Τα υπολογίζει ώστε να ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Εγώ λοιπόν δεν είμαι μαλάκας να γίνω ΕΕ ώστε να έχω το κάθε "έξυπνο" λαμόγιο να με γαμάει όταν ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ότι θα δουλεύω σαν το ζώο. Έχω επιλέξει να είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος και παράλληλα να έχω δεύτερο εισόδημα από τα αγροτικά. Αν κάτι δεν κάτσει δεν μπαίνω μέσα εκτός και αν μιλάμε για μεγάλη καταστροφή.

Άσε λοιπόν τα λογιστικά και δες την πραγματικότητα. Σου το γράφω για πολλοστή φορά. Σας γαμάνε οι "έξυπνοι" και σας φταίει το κράτος. Βγήκε προχτές ο γιατρός με το φακελάκι και δήλωσε ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ότι έπρεπε να αφήσει τον ασθενή να πεθάνει. Και ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ δε βγήκε να καταδικάσει έτσι για τα μάτια του κόσμου.

Και με ειρωνεύεσαι για το μαύρο χρήμα;;;

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.357
Πόντοι
456

«Τα παιδιά μου περάσανε άσχημα στο σχολείο, ντρεπόντουσαν να πάνε λες και είχαν πατέρα τον φονιά. Να σας πω, έχω απογοητευτεί τόσο με την κοινωνία και δεν αξίζει να σώζεις κανέναν από την στιγμή που σου κάνουν τέτοια πράγματα», λέει ο ίδιος μιλώντας στο MEGA.

«Έχω σιχαθεί τον εαυτό μου δηλαδή, με τέτοια προσφορά, 50 χρόνια ήμουν ο 'Άγιος Παντελεήμων' και έτρεχα για τον καθένα, για κάθε πόνο. Όπως και για τον άντρα αυτόν που τον έδιωχναν από παντού. Δεν τον χειρουργούσε κανένας. Έπρεπε να τον αφήσω να πεθάνει και αντί να μου πουν ευχαριστώ, μου λένε αυτά τα πράγματα».

Αυτός τι έχει φάει όλα αυτά τα χρόνια; Και σκέψου ότι είναι στο Δημόσιο. Για βάλε οι ιδιώτες που χρεώνουν ότι θέλουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506

Aστον, μαλακιες σου γράφει, ειδικά για τα έξοδα, ΟΛΑ τιμολόγιο, μέχρι και το εστιατόριο το οποίο είναι "έξοδα πελατών". Και καλώς βέβαια, το ορθότερο θα ήταν και οι ιδιώτες να μπορούν να έχουν φοροαπαλλαγή για τις αποδείξεις των προσωπικών εξόδων τους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506
Έλα μου Μωρ μλκ και 'σύ που το έχεις φάει ότι αυτή η περσονα έχει φτιάξει και λειτουργεί επιχείρηση..... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom