Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 230 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    424

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.281
Πόντοι
6.256
Δεν παρεξηγούμαι. Μακάρι πάντα να υπάρχει μη δεικτικός , εποικοδομητικός διάλογος.
Η κυβέρνηση έχει απαντήσει πολλές φορές για τον ΦΠΑ.
Τώρα μια και μιλάμε εδώ για την Κάρυ.
Δεν είπε κανείς οτι ζήτησε κατάλυση πολιτεύματος. Απλά η εικόνα που έβγαλε, είναι μια δήλωση για να προσελκύσει κοινό απο ΝΙΚΗ και Εκκλησία . Ακροδεξία και οχι φασιστική δεξιά. Όταν θέτεις τέτοια θέματα, πρέπει να προσέχεις το τι και πως το λες.
Η άποψη μου είναι καθαρή. Προσπάθησε με νεφελώδεις δηλώσεις να κάνει εντύπωση . Η άποψη, ανεξαρτήτως θέματος, του να κάνουμε διαβούλευση , χωρίς ως πολιτικός να λες θέση , είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Ένας πολιτικός, όταν θέτει ένα θέμα , λέει και την θέση του. Οχι το θέτω, δεν ξέρω, και να μιλήσουμε.... Αυτό είναι αερολογία, ψηφοθηρία κλπ....
Με τον πρωθυπουργό ενοχλούμε για διάφορα. Στο νήμα του άμα θελεις να μιλάμε. Απλά σου λέω, οτι συνολικά τα θετικά είναι πιο πολλά απο τα αρνητικά. Αλλά οτι άλλο θέλεις για ΝΔ στο νήμα της .
Η ίδια δεν έθιξε τίποτα της έκαναν ερώτηση και την πίεσαν να απαντήσει...φάνηκε ότι προφανώς δεν ήταν έτοιμη να την απαντήσει....ναι δεν έχει εμπειρία από κανάλια και δεν έχει έτοιμες τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις όπως όταν πάει για συνέντευξη ο κάθε υπουργός της κυβέρνησης. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι? και τι έγινε? :confused:

Την Κάρυ την συγκρίνουμε με την ΝΔ και άλλα κόμματα εδώ είναι ελεύθερο το σαιτ σε όλα τα θρεντ μιλάμε για ότι θέλουμε συνήθως...πολιτικό θρεντ είναι θα μιλήσω και για την ΝΔ.

Η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει σε τίποτα για το ΦΠΑ πέρα από μπαρούφες...και σίγουρα ο ΠΘ της χώρας να λέει "δεν γνωρίζω το θέμα" δεν είναι το ίδιο με μια έστω μαλακία απάντηση :confused:

Αν ένας πολιτικός πρέπει να μπορεί να απαντήσει στα θέματα του φαντάσου ένας εν ενεργεία πρωθυπουργός που δεν γνωρίζει να απαντήσει σε ένα θέμα που το συζητάει και ο τελευταίος μπάρμπας στο χωριό.

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.878
Πόντοι
13.116
δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι με όλα

ρώτησες την γνώμη μου αυτή είναι
Δε συμφωνουμε σιγουρα....
Απορω με την υπομονη σου με τον Ρομπ για παραδειγμα....μπουρου μπουρου.. Πως αντεχεις ρε ανθρωπε? :think:
Εγω τον εχω κανει μπλοκ κ παλι τον βαριεμαι...

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.604
Πόντοι
3.556
Η ίδια δεν έθιξε τίποτα της έκαναν ερώτηση και την πίεσαν να απαντήσει...φάνηκε ότι προφανώς δεν ήταν έτοιμη να την απαντήσει....ναι δεν έχει εμπειρία από κανάλια και δεν έχει έτοιμες τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις όπως όταν πάει για συνέντευξη ο κάθε υπουργός της κυβέρνησης. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι? και τι έγινε? :confused:

Την Κάρυ την συγκρίνουμε με την ΝΔ και άλλα κόμματα εδώ είναι ελεύθερο το σαιτ σε όλα τα θρεντ μιλάμε για ότι θέλουμε συνήθως...πολιτικό θρεντ είναι θα μιλήσω και για την ΝΔ.

Η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει σε τίποτα για το ΦΠΑ πέρα από μπαρούφες...και σίγουρα ο ΠΘ της χώρας να λέει "δεν γνωρίζω το θέμα" δεν είναι το ίδιο με μια έστω μαλακία απάντηση :confused:

Αν ένας πολιτικός πρέπει να μπορεί να απαντήσει στα θέματα του φαντάσου ένας εν ενεργεία πρωθυπουργός που δεν γνωρίζει να απαντήσει σε ένα θέμα που το συζητάει και ο τελευταίος μπάρμπας στο χωριό.
Δεν σου είπα να μην την συγκρίνεις , αλλά αυτό δεν αθωώνει κάτι που είπε , επειδή πιθανώς να το είπε κάποιος΄ άλλος.
Η μέλλουσα πρωθυπουργός, πρέπει να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.281
Πόντοι
6.256

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.281
Πόντοι
6.256
Δεν σου είπα να μην την συγκρίνεις , αλλά αυτό δεν αθωώνει κάτι που είπε , επειδή πιθανώς να το είπε κάποιος΄ άλλος.
αν δεν μπορεί ο νυν πρωθυπουργός γιατί να μπορεί αυτή?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.604
Πόντοι
3.556
αν δεν μπορεί ο νυν πρωθυπουργός γιατί να μπορεί αυτή?
Αμα θέλεις όλες τις δικαιολογίες για να μην πουμε κακό στην Κάρυ, κανένα πρόβλημα .
Κάρυ και ξερό ψωμί....
Κλείσε μου θέση στις διαβουλεύσεις.... Να παμε....

Και αλήθεια. Μέχρι και ο Κουτσούμπας μίλησε για λαικίστικο κόμμα για την Κάρυ.Εσύ μόνο οτι την κυνηγά η ΝΔ λες. Γιατι???

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.281
Πόντοι
6.256
Αμα θέλεις όλες τις δικαιολογίες για να μην πουμε κακό στην Κάρυ, κανένα πρόβλημα .
Κάρυ και ξερό ψωμί....
Κλείσε μου θέση στις διαβουλεύσεις.... Να παμε....

Και αλήθεια. Μέχρι και ο Κουτσούμπας μίλησε για λαικίστικο κόμμα για την Κάρυ.Εσύ μόνο οτι την κυνηγά η ΝΔ λες. Γιατι???
Πολλά κακά μπορεί να έχει το κόμμα της Κάρυ...όταν γίνει και όταν πάρει θέσεις

το χειρότερο της όμως είναι 100 φορές πιο ακίνδυνο από τα κακά αυτών που κυβερνούν και παίρνουν τις αποφάσεις....αυτό δεν φαίνεται να το καταλαβαίνεις...δεν σε επηρεάζει η κάρυ...σε επηρεάζει άμεσα αυτός που δεν ξέρει το θέμα του φπα όμως.

Η ΝΔ την κυνηγάει μόνο? τα υπόλοιπα κόμματα την κυνηγάνε 10 φορές περισσότερο....το ΚΚΕ ειδικά που στην πράξη είναι ο καλύτερος αβανταδόρος της ΝΔ....και το πιο ύπουλο όταν πρόκειται να επιτεθεί σε κάποιον πολιτικό αντίπαλο.

Δε ξέρω για το ξερό ψωμί της κάρυ...πάντως με την ΝΔ σίγουρα το ψωμί είναι απλησίαστο για τον κόσμο.

sexogiinoi

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Ένας πολιτικός, όταν θέτει ένα θέμα , λέει και την θέση του. Οχι το θέτω, δεν ξέρω, και να μιλήσουμε.... Αυτό είναι αερολογία, ψηφοθηρία κλπ....
Με τον πρωθυπουργό ενοχλούμε για διάφορα. Στο νήμα του άμα θελεις να μιλάμε. Απλά σου λέω, οτι συνολικά τα θετικά είναι πιο πολλά απο τα αρνητικά. Αλλά οτι άλλο θέλεις για ΝΔ στο νήμα της .
Φιλε μου πρωτα απο ολα πρεπει να απαιτεις να απανταει ο σημερινος πρωθυπουργος σε ΟΛΕΣ τις ερωτησεις κι οχι καποιος που δεν εχει κανει ακομα κομμα. Και πραγματικα απορω που ακριβως βλεπεις τα "περισσοτερα θετικα απο αρνητικα " στον Μητσοτακη οταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ερωτηση που εχει απαντησει 7 χρονια τωρα ειναι για τα ντολμαδακια.
Στις παρακολουθησεις ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ
στα τεμπη ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ
στο φπα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ
στον οπεκεπε ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ
στις πυρκαγιες ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ
στις πλημμυρες ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ
Για το μπλακαουτ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ
που το ειδες το θετικο σε αυτον τον τυπο και την συμμορια του? Γιατι ουτε οι υπουργοι του ξερουν, ουτε ο κοινοβουλευτικος εκπροσωπος, ουτε κανεις απο αυτον τον συρφετο .

sexogiinoi

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Δλδ εσυ πιστευεις οτι η Καρυστιανου ετσι απλα θελει να παρει ψηφους απο τον ναζιστη, κι οτι αν ισχυει αυτο δεν την κανει ακροδεξια?
Τα ιδια μυαλα εχει κι αυτη... Κ ονειρευεται επισης λαικα δικαστηρια, να βαλει φυλακη τους αντιπαλους της, να επιβαλλει την δικη της ηθικη... Οι γνωστες παπαριες οσων ειναι εναντιον της δημοκρατιας κ του κοινοβουλευτισμου....
Καλο θα ηταν να μη γραφουμε ανακριβειες.
Οταν κανει κομμα η Καρυστιανου, τοτε ο Ανδρουλακης, η Ζωη, ο Βελοπουλος, ο Κουτσουμπας, θα ειναι αντιπαλοι της. Που ακριβως διαβασες οτι θελει να τους βαλει φυλακη? Το εγραψες για να κανεις εντυπωση.
Φυλακη θελει να βαλει τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και ολος ο Ελληνικος λαος (εκτος απο τα λαμογια) θελει το ιδιο.
Οσοι δεν θελουν να μπουν φυλακη οι δολοφονοι ειναι συνενοχοι και μονο αυτοι ειναι εναντιον της Δημοκρατιας

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
13.145
Πόντοι
3.936
Καλο θα ηταν να μη γραφουμε ανακριβειες.
Οταν κανει κομμα η Καρυστιανου, τοτε ο Ανδρουλακης, η Ζωη, ο Βελοπουλος, ο Κουτσουμπας, θα ειναι αντιπαλοι της. Που ακριβως διαβασες οτι θελει να τους βαλει φυλακη? Το εγραψες για να κανεις εντυπωση.
Φυλακη θελει να βαλει τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και ολος ο Ελληνικος λαος (εκτος απο τα λαμογια) θελει το ιδιο.
Οσοι δεν θελουν να μπουν φυλακη οι δολοφονοι ειναι συνενοχοι και μονο αυτοι ειναι εναντιον της Δημοκρατιας
Είπαμε ξέχασε να πάρει τα χάπια του. Μην δίνεις σημασία

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.736
Πόντοι
6.536
Σκίστον το κέρατα έτσι κοριτσάρα μου

Καρυστιανού: Καλώ ξανά τον πρωθυπουργό να ενημερώσει για την ατζέντα της συνάντησης με τον Ερντογάν

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.543
Πόντοι
6.256
Ποιο κόμμα ρε παιδιά.

• Like
Αντιδράσεις: free

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.736
Πόντοι
6.536
Ποιο κόμμα ρε παιδιά.
Έλα ντε ποίο κόμμα;;;; .Φαντασου δεν έχει φτιάξει κόμμα και έχουν λυσσαξει όλοι τι πράγμα είναι αυτό.

Έτσι κοριτσάρα μου ακομματιστα αίμα να τους πάς.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.289
Πόντοι
9.931
Δε συμφωνουμε σιγουρα....
Απορω με την υπομονη σου με τον Ρομπ για παραδειγμα....μπουρου μπουρου.. Πως αντεχεις ρε ανθρωπε? :think:
Εγω τον εχω κανει μπλοκ κ παλι τον βαριεμαι...
καβλώς τον αρχιμαλακάκια ανίατο παστόκο :confused:

pakistanoi-pasok-22.jpg

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
Να δω πότε θα ξυπνήσουν οι άντρες να πούνε και αυτοί "My money my choice". Όχι διατροφές. Όπως οι γυναίκες θέλουν το αποκλειστικό δικαίωμα στη δολοφονία των παιδιών σας, έτσι και εσείς να ζητήσετε αποκλειστικό δικαίωμα στα λεφτά της τσέπης σας. Η ιδιοκτησία είναι βασικό και απαράβατο ανθρώπινο δικαίωμα.

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.878
Πόντοι
13.116
Όσο είναι σε ισχύ το άρθρο 86 η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός είναι αέρας κοπανιστός ως έννοιες.
Το αρθρο 86 αν καταργηθει εντελως, καθε 3 μερες η Ζωη Λουξεμπουργκ κ ο επιστολογραφος του Ιησου θα κανουν κι απο μια μηνυση.... Για αρχη ας γινουν 200 οι βολευτες απο 300, να καταργηθει ο σταυρος κ να μπει λιστα, κ υπουργοι να ειναι μονο τεχνοκρατες που θα δουλευουν μ κλειστο συμβολαιο οπως οι project manager στις μεγαλες εταιρειες...
Μετα βλεπουμε....

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.017
Πόντοι
2.306
Δηλαδή η Καρυστιανού δεν θα μπορεί να κάνει τέτοιες αναδιπλώσεις ;
Αυτό μας λέτε κύριοι ; :coffee:

Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση της «το τζάμπα πέθανε».

Η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 σημείωσε πως: «Αν προκάλεσα το κοινό αίσθημα ζητάω συγγνώμη, σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς :rolleyes::rolleyes::rolleyes: αλλά στη ρητορική της αντιπολίτευσης».

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.736
Πόντοι
6.536
Ε ναι μωρέ να μην καταργηθεί το άρθρο 86 τέτοια σόου στην Βουλή να μην χαθούν τέτοιο επιθεώρηση που να ξανά βρεθεί .
Αν υπήρχε σοβαρά κράτος διακυβέρνησης από χθες έπρεπε να καταργηθεί .Ναι θα πηγαίνουν συνέχεια στα δικαστήρια δεν θα μπορούν να παράγουν έργο.Η μαλάκια της σε όλο το μεγαλείο γιατί παράγουν τώρα ο άλλος κάνει καθημερινό σόου στα κανάλια είναι και υπουργός .Στο χωριό μου λένε καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Αλλά σαν τις πουτανες κρύβονται πίσω από έναν νόμο . Γιατί έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom