Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 231 54,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    425

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.893
Πόντοι
13.116
Ακριβώς....

με την διαφορά βέβαια ότι οι γυναίκες υπάρχουν στον στρατό απλά δεν πάνε φαντάροι...εκπροσωπούν οι βουλευτές όμως επαγγελματίες γυναίκες....αλλά για την θητεία φυσικά θα το θεωρούσα λογικό.

είναι παράλογο να ψηφίζεις εσύ για κάτι που θα επηρεάσει ΜΟΝΟ τον άλλον και όχι εσένα
Μπορεις να μου αναφερεις μια χωρα οπου συμβαινει αυτο που λες?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.293
Πόντοι
6.256
Δηλ. με την ιδια λογικη, δεν πρεπει ολιγαρχης πρωθυπουργος να αποφασιζει για την πλεμπα;;;:think:
Κάπως έτσι...η ακόμα περισσότερο...πρωθυπουργός υπάλληλος των πραγματικών ολιγαρχών δεν πρέπει να αποφασίζει για την πλέμπα....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.293
Πόντοι
6.256

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
αλλα ειμαι σε καταλληλη ηλικια να θεωρω τα ακροδεξια σκουπιδια βαριδια για την κοινωνια....
Τα μεγαλύτερα σκουπίδια είναι οι βολεμένοι στο δημόσιο που παίρνουν με απολυτήριο λυκείου πάνω από 2500€ το
μήνα ΚΑΘΑΡΑ και σύνταξη ... επίσης πολύ πάνω από 2500€ ...
Με δουλειά , που αν τους απέλυαν , από τους μόνους που θα έλειπε κάτι
θα ήταν από τους ίδιους τους απολυμένους ... ο μισθός τους ....

Αυτοί μας φτάσαν εδώ και θα μας πάνε ακόμη πιο κάτω και δεν θα μείνει τίποτε στο τέλος,
αλλά της αξίζει αυτής της χώρας αυτό το φινάλε
όταν έχει τέτοια σκουπίδια να παίρνουν τέτοια λεφτά ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Εσύ θεωρείς ότι έπρεπε να έχεις δικαίωμα νομικό πάνω στο σώμα της γυναίκας?
Τυπάρα ... σας το έγραψα αλλά δεν θέλετε να το αποδεχθείτε.

Με δωρεάν αντισυλληπτικά και εκτρώσεις σε κρατικά νοσοκομεία ....
οι εκτρώσεις με απόλυτη βεβαιότητα θα πέσουν στο 1%.

Από 350.000 το χρόνο δηλαδή, σε κάτω από 3500.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.434
Πόντοι
3.836
Θέλουμε κ άλλο Αλεξοπουλου στην εξουσία γιατί η Καρυ είναι φασιστω

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.293
Πόντοι
6.256
Τυπάρα ... σας το έγραψα αλλά δεν θέλετε να το αποδεχθείτε.

Με δωρεάν αντισυλληπτικά και εκτρώσεις σε κρατικά νοσοκομεία ....
οι εκτρώσεις με απόλυτη βεβαιότητα θα πέσουν στο 1%.

Από 350.000 το χρόνο δηλαδή, σε κάτω από 3500.
Γιατί?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.609
Πόντοι
3.556
Αν με ρωτάς την γνώμη μου κόλλησε με την ερώτηση δεν ήξερε πως να απαντήσει γιατί δεν ήταν προετοιμασμένη και χρησιμοποίηση τον όρο δημόσια διαβούλευση.

Ούτε δημοψήφισμα είπε, ούτε αλλαγή νόμου, ούτε καν ότι έχει άποψη υπερ ή κατά....αυτό που είπε τα δικά της λόγια είναι ότι το δικαίωμα της γυναίκας είναι θεσμοθετημένο και ότι η ίδια είναι διχασμένη

πες ότι θέλεις στο απαγόρευσε κανένας? δεν σημαίνει ότι αυτά που λες αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.
Το αν το τι λέω δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είναι άποψη αν και ευγενικά προσβλητική.
Ίσως εσυ ψάχνεις μόνο δικαιολογίες.
Τι θα πει αρχηγός κόμματος "κόλλησε και δεν ήξερε τι να πει". Δεν δικαιολογείται. Αρχηγός κόμματος = εν δυνάμει πρωθυπουργός δεν κολλάει.
Αν δεν είναι προετοιμασμένη, ας πάει να διαβάσει και ας επανέλθει.
Ναι δεν είναι δημοψήφισμα και αλλαγή νόμου. Λύση δεν ηθικό δεν είπε. Αντε και κάνουμε διαβούλευση. Μετά.... Εσύ κατάλαβες τι θα γίνει μετά?????

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.293
Πόντοι
6.256
Τι θα πει αρχηγός κόμματος "κόλλησε και δεν ήξερε τι να πει". Δεν δικαιολογείται. Αρχηγός κόμματος = εν δυνάμει πρωθυπουργός δεν κολλάει.
Αν δεν είναι προετοιμασμένη, ας πάει να διαβάσει και ας επανέλθει.
Έχεις απόλυτο δίκιο.....

Που ξανά ακούστηκε άλλωστε....

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.346
Πόντοι
216
να βγαλουμε σε δημοσια διαβουλευση το δικαιωμα των ανδρων στην πολυγαμια ?:think::think::think:

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
366

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
366

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.293
Πόντοι
6.256

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.293
Πόντοι
6.256
Ότι πεις. Δίκιο στην Κάρυ
Αν σε ευχαριστεί....έχω πει την γνώμη μου ότι η δήλωση της ήταν άστοχη. Άστοχη όμως...ούτε αίτημα για τα δικαιώματα των γυναικών ούτε μεσαιωνική ούτε προτροπή σε κατάλυση του πολιτεύματος ούτε τίποτα από τα ψεκασμένα των φιλικών προς την κυβέρνηση τρολλ.

Αντίθετα η δήλωση της για τα εθνικά θέματα ήταν μαλακία ολκής.

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα να τα πω όπως είναι....εσύ πως γίνεται να ενοχλείσαι με την κάρυ και όχι με τον πρωθυπουργό της χώρας που τον ρωτάνε για το ΦΠΑ και λέει δεν γνωρίζω.....θα δικαιολογήσεις πάλι την κατάσταση αυτή?

μην παρεξηγείσαι...έτσι είναι ο διάλογος.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.609
Πόντοι
3.556
Αν σε ευχαριστεί....έχω πει την γνώμη μου ότι η δήλωση της ήταν άστοχη. Άστοχη όμως...ούτε αίτημα για τα δικαιώματα των γυναικών ούτε μεσαιωνική ούτε προτροπή σε κατάλυση του πολιτεύματος ούτε τίποτα από τα ψεκασμένα των φιλικών προς την κυβέρνηση τρολλ.

Αντίθετα η δήλωση της για τα εθνικά θέματα ήταν μαλακία ολκής.

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα να τα πω όπως είναι....εσύ πως γίνεται να ενοχλείσαι με την κάρυ και όχι με τον πρωθυπουργό της χώρας που τον ρωτάνε για το ΦΠΑ και λέει δεν γνωρίζω.....θα δικαιολογήσεις πάλι την κατάσταση αυτή?

μην παρεξηγείσαι...έτσι είναι ο διάλογος.
Δεν παρεξηγούμαι. Μακάρι πάντα να υπάρχει μη δεικτικός , εποικοδομητικός διάλογος.
Η κυβέρνηση έχει απαντήσει πολλές φορές για τον ΦΠΑ.
Τώρα μια και μιλάμε εδώ για την Κάρυ.
Δεν είπε κανείς οτι ζήτησε κατάλυση πολιτεύματος. Απλά η εικόνα που έβγαλε, είναι μια δήλωση για να προσελκύσει κοινό απο ΝΙΚΗ και Εκκλησία . Ακροδεξία και οχι φασιστική δεξιά. Όταν θέτεις τέτοια θέματα, πρέπει να προσέχεις το τι και πως το λες.
Η άποψη μου είναι καθαρή. Προσπάθησε με νεφελώδεις δηλώσεις να κάνει εντύπωση . Η άποψη, ανεξαρτήτως θέματος, του να κάνουμε διαβούλευση , χωρίς ως πολιτικός να λες θέση , είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Ένας πολιτικός, όταν θέτει ένα θέμα , λέει και την θέση του. Οχι το θέτω, δεν ξέρω, και να μιλήσουμε.... Αυτό είναι αερολογία, ψηφοθηρία κλπ....
Με τον πρωθυπουργό ενοχλούμε για διάφορα. Στο νήμα του άμα θελεις να μιλάμε. Απλά σου λέω, οτι συνολικά τα θετικά είναι πιο πολλά απο τα αρνητικά. Αλλά οτι άλλο θέλεις για ΝΔ στο νήμα της .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom