Αν σε ευχαριστεί....έχω πει την γνώμη μου ότι η δήλωση της ήταν άστοχη. Άστοχη όμως...ούτε αίτημα για τα δικαιώματα των γυναικών ούτε μεσαιωνική ούτε προτροπή σε κατάλυση του πολιτεύματος ούτε τίποτα από τα ψεκασμένα των φιλικών προς την κυβέρνηση τρολλ.
Αντίθετα η δήλωση της για τα εθνικά θέματα ήταν μαλακία ολκής.
Εγώ δεν έχω κανένα θέμα να τα πω όπως είναι....εσύ πως γίνεται να ενοχλείσαι με την κάρυ και όχι με τον πρωθυπουργό της χώρας που τον ρωτάνε για το ΦΠΑ και λέει δεν γνωρίζω.....θα δικαιολογήσεις πάλι την κατάσταση αυτή?
μην παρεξηγείσαι...έτσι είναι ο διάλογος.
Δεν παρεξηγούμαι. Μακάρι πάντα να υπάρχει μη δεικτικός , εποικοδομητικός διάλογος.
Η κυβέρνηση έχει απαντήσει πολλές φορές για τον ΦΠΑ.
Τώρα μια και μιλάμε εδώ για την Κάρυ.
Δεν είπε κανείς οτι ζήτησε κατάλυση πολιτεύματος. Απλά η εικόνα που έβγαλε, είναι μια δήλωση για να προσελκύσει κοινό απο ΝΙΚΗ και Εκκλησία . Ακροδεξία και οχι φασιστική δεξιά. Όταν θέτεις τέτοια θέματα, πρέπει να προσέχεις το τι και πως το λες.
Η άποψη μου είναι καθαρή. Προσπάθησε με νεφελώδεις δηλώσεις να κάνει εντύπωση . Η άποψη, ανεξαρτήτως θέματος, του να κάνουμε διαβούλευση , χωρίς ως πολιτικός να λες θέση , είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Ένας πολιτικός, όταν θέτει ένα θέμα , λέει και την θέση του. Οχι το θέτω, δεν ξέρω, και να μιλήσουμε.... Αυτό είναι αερολογία, ψηφοθηρία κλπ....
Με τον πρωθυπουργό ενοχλούμε για διάφορα. Στο νήμα του άμα θελεις να μιλάμε. Απλά σου λέω, οτι συνολικά τα θετικά είναι πιο πολλά απο τα αρνητικά. Αλλά οτι άλλο θέλεις για ΝΔ στο νήμα της .