Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    426

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.763
Πόντοι
21.395
Αν είχε εκτελεστει η σύμβαση 717...
Η Καρυστιανου δεν θα είχε κάνει κόμμα.
Αν δεν διοριζόταν με βισμα σταθμάρχης...
Αν ο εισαγγελέας είχε διατάξει αποκλεισμό του τόπου δυστυχήματος για να γίνουν σωστά οι έρευνες...
Αν οι ιατροδικαστές είχαν κάνει σωστά την δουλειά τους σχετικά με τα καμένα θύματα.....
Αν ο ανακριτής είχε κάνει σωστά την δουλειά του....
Αν δεν καταστρεφανε τα βίντεο από τον σταθμό φόρτωσης...
Αν δεν μπαζωνανε τον χώρο και δεν καταστρεφανε τα οποια στοιχεία θα μπορούσαν να βρεθούν....

Αν έστω και ένα από τα παραπάνω είχε γίνει σωστά η Καρυστιανου δεν θα είχε κάνει κόμμα.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.481
Πόντοι
10.131
Θα αποφασίσει ο ανδρας που απλα χυνει και φεύγει αν η γυναικά θα πρέπει να καταπονηθεί σωματικά και ψυχολογικά για 9 μηνες... Ρε είστε με τα καλα σας!! Απο τι στιγμη που το έμβρυο μεγαλώνει μεσα στην γυναικα και οχι σε καμιά γυαλα αυτη θα αποφασίσει αν θα το κρατήσει η οχι.

• Like
Αντιδράσεις: Magi

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.610
Πόντοι
3.556
Αν παρακολουθήσεις την συνέντευξη δεν ζήτησε τίποτα...την ρώτησαν την γνώμη της για τις εκτρώσεις και είπε ότι

τα δικαιώματα της γυναίκας είναι νομικά κατοχυρωμένα και η ίδια ως γιατρός είναι διχασμένη (προφανώς επειδή ξέρει πως γίνεται η έκτρωση) και ότι το αν είναι ηθικό ή όχι θα πρέπει να το αποφασίσει η κοινωνία.

Όπως για παράδειγμα....το άρθρο 86 είναι ανήθικο...αλλά είναι ο νόμος (ακόμα)...

Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει...αν παρόλα αυτά όταν ζητήσει ψήφο πει για τις αμβλώσεις ότι είναι αντίθετη και θέλει να τις καταργήσει εγώ είμαι κατά προσωπικά καθώς τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι θέμα διαβούλευσης της πλειοψηφίας....δεν θα μαζευτούμε όλοι εμείς που είμαστε περισσότεροι να αποφασίσουμε τα δικαιώματα των άλλων που είναι λιγότεροι.
Εν μέρει. Ρωτήθηκε και είπε την γνώμη της. Οκ.
Δικαίωμα της. Σύμφωνοι. Βέβαια χρειάζεται κάποια προσοχή για τα θέματα που δημόσια λέμε την άποψη μας.
Όταν προτείνεις όμως δημόσια διαβούλευση τι είναι?? Κάποιοι θα κάτσουν να μιλήσουν. Ωραία , και μετά κάποιοι θα αποφασίσουν. Πως?? Η βουλή ή δημοψήφισμα. Αλλο δεν υπάρχει.
Όταν ανοιγεις λοιπόν μια διαδικασία (εκεί είναι το ζουμί) πρέπει να ξέρεις και πως κλείνει και το τι διακυβεύεται

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.296
Πόντοι
6.256
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Ότι για να έρθεις σε αυτή τη θέση κάποιος άλλος πρέπει να σε φέρει. Δεν θα έρθεις με τον κρίνο.

Έχεις ακούσει καμία δήθεν να λέει για πρόληψη; Όχι. Όλες λένε "my body, my choice". Τον τρώνε και μετά κλαίγονται.

και επειδή την έφερες σε αυτή τη θέση ένα βράδυ που είχες μεθύσει

σου δίνει το δικαίωμα να αποφασίσεις για το σώμα της?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Έχεις ακούσει καμία δήθεν να λέει για πρόληψη; Όχι. Όλες λένε "my body, my choice". Τον τρώνε και μετά κλαίγονται.
Με κάνεις να υπερασπίζομαι τις γκόμενες ρε παπάρα ... αν είναι δυνατόν !
Ο ουρακοτάγκος, δεν μπορεί να βάλει καπότα ; Δεν μπορεί να χύσει έξω ;;;
Μήπως αυτοί που χύνουν μέσα χωρίς να το θέλουν ... πρέπει να καταδικάζονται στην αιώνια μαλακία ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
και επειδή την έφερες σε αυτή τη θέση ένα βράδυ που είχες μεθύσει

σου δίνει το δικαίωμα να αποφασίσεις για το σώμα της?
Σαούλ δικός μου άνθρωπος.
Είμαστε και φεμινιστές κολλητάρι ;

Εγώ υποστηρίζω φουλ γυναίκες ! Σε όλη την ευρώπη !
images
1769950473202.jpeg
1769950566563.jpeg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.296
Πόντοι
6.256
Εν μέρει. Ρωτήθηκε και είπε την γνώμη της. Οκ.
Δικαίωμα της. Σύμφωνοι. Βέβαια χρειάζεται κάποια προσοχή για τα θέματα που δημόσια λέμε την άποψη μας.
Όταν προτείνεις όμως δημόσια διαβούλευση τι είναι?? Κάποιοι θα κάτσουν να μιλήσουν. Ωραία , και μετά κάποιοι θα αποφασίσουν. Πως?? Η βουλή ή δημοψήφισμα. Αλλο δεν υπάρχει.
Όταν ανοιγεις λοιπόν μια διαδικασία (εκεί είναι το ζουμί) πρέπει να ξέρεις και πως κλείνει και το τι διακυβεύεται
Σπέκουλες δικές σου αυτά εγώ δεν άκουσα να λέει για κανένα δημοψήφισμα

εμείς εδώ που συζητάμε ζητάμε δημοψήφισμα δηλαδή?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.296
Πόντοι
6.256
Σαούλ δικός μου άνθρωπος.
Είμαστε και φεμινιστές κολλητάρι ;

Εγώ υποστηρίζω φουλ γυναίκες ! Σε όλη την ευρώπη !
images
1769950473202.jpeg
1769950566563.jpeg
Εσύ θεωρείς ότι έπρεπε να έχεις δικαίωμα νομικό πάνω στο σώμα της γυναίκας?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.610
Πόντοι
3.556
Σπέκουλες δικές σου αυτά εγώ δεν άκουσα να λέει για κανένα δημοψήφισμα

εμείς εδώ που συζητάμε ζητάμε δημοψήφισμα δηλαδή?
τώρα στην προσπάθεια σου να την υπερασπισθείς , κατηγορείς τζάμπα.
Την λέξη δημοψήφισμα δεν την είπε . Ξεκάθαρο.
Εμείς εδώ συζητάμε, αλλά δεν θέσαμε θέμα δημόσιας διαβούλευσης . Ξεκάθαρο.
Για την άμβλωση μπορεί να έχει την όποια άποψη και δικαίωμα της, οπως και δικαίωμα της να την λέει. Ξεκάθαρο
Ας πάμε στα ψιλά γράμματα. Όταν λες δημόσια διαβούλευση τι είναι??? Στο είπα και πριν, θα κάτσουν κάποιοι να ανταλλάξουν απλά απόψεις (μεγάλη κουβέντα το ποιοι). Αντε και αντάλλαξαν απόψεις . Μετά αυτές οι απόψεις τι θα γίνουν. Ενα κουρελόχαρτο. Αν ναι , απλά θα πληρώσουμε κάποιους να συζητάνε. Αν οχι, τότε αυτόματα κατεβαίνει νόμος βάσει του πορίσματος ή πάμε σε δημοψήφισμα (όπως έλεγε το ΚΚΕ για το Μααστριχντ, δηλαδή μετά απο διαβούλευση / συζήτηση να αποφασίσει ο λαός).
Δυστυχώς η Κάρυ δεν είπε το τι γίνεται μετά...... οπότε και εγώ οτι θέλω λέω. Εκείνη είναι υποχρεωμένη να είναι σαφής, αν θέλει να είναι το νέο το διαφορετικό. Απο αερολογίες χωρτάσαμε. Έτσι δεν κάνουν και οι άλλοι πολιτικοί. θεωρία και στην ουσία τίποτα. Αυτό και μόνο δεν την κάνει διαφορετική.... Δεν έκανε το τσικ. Το άφησε στην μέση , στο γενικόλογο και αόριστο. Σαν τα προγράμματα των κο΄μμάτων όπως σου ελεγα (έτσι θα είναι και το δικό της, με τέτοιες ασάφειες)

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.898
Πόντοι
13.116
εγώ, εσύ, ο πλεύρης, ο βορίδης, ο νατσιός και κανένας μας δεν έχει δικαίωμα να έχει απόψεις για το γυναικείο σώμα.

όταν ο βορίδης μείνει έγκυος τότε μπορεί να έχει άποψη για το τι πρέπει να γίνει.

Εγώ όταν άκουσα την καρυστιανού άκουσα έναν άνθρωπο που δεν έχει ξεκάθαρη προσωπική άποψη....αλλά είπε ότι σέβεται τα δικαιώματα της γυναίκας και τον νόμο.

Ο καθένας βέβαια ακούει ότι του αρέσει περισσότερο...άλλος μπορεί να άκουσε ότι ζητάει αλλαγή του νόμου αλλά οκ.
Βασει του συλλογισμου σου, νομοσχεδια που εχουν να κανουν με γυναικεια θεματα πρεπει να ψηφιζονται μονο απο γυναικες...
Μεωτην ιδια λογικη λοιπον, αφου η στρατιωτικη θητεια ειναι υποχρεωτικη για τους ανδρες, θα επρεπε να απαγορευεται στις γυναικες βουλευτες να εχουν λογο για αυξηση ή μειωση της θητειας....και παει λεγοντας....

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.898
Πόντοι
13.116
Επειδή ξέρω πως είναι να μην τα παίρνεις για αυτό σου είπα τα χάπια σου και γρήγορα.
Το πρωι πηρα για την πιεση... Το βραδυ θα παρω για τη χοληστερινη...για το ισχυο και τη μεση μου, που με εχει γαμησει απο χθες πηρα xeforapid
Αν χασει ο, Θρυλος απο τα χανουμια το βραδυ, θα παρω κατι βαρυτερο.
Ευχαριστω....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
13.147
Πόντοι
3.936
Το πρωι πηρα για την πιεση... Το βραδυ θα παρω για τη χοληστερινη...για το ισχυο και τη μεση μου, που με εχει γαμησει απο χθες πηρα xeforapid
Αν χασει ο, Θρυλος απο τα χανουμια το βραδυ, θα παρω κατι βαρυτερο.
Ευχαριστω....
Άρα είσαι άνω των 60+. Οκ δικαιολογείται να λες μαλακίες είναι τις ηλικίας

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.898
Πόντοι
13.116
Άρα είσαι άνω των 60+. Οκ δικαιολογείται να λες μαλακίες είναι τις ηλικίας
Οπως κι εσυ λογω ιδεολογιας υποθετω...
Οχι δεν ειμαι πανω απο 60, αλλα ειμαι σε καταλληλη ηλικια να θεωρω τα ακροδεξια σκουπιδια βαριδια για την κοινωνια....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
13.147
Πόντοι
3.936
Οπως κι εσυ λογω ιδεολογιας υποθετω...
Οχι δεν ειμαι πανω απο 60, αλλα ειμαι σε καταλληλη ηλικια να θεωρω τα ακροδεξια σκουπιδια βαριδια για την κοινωνια....
Δεν έχω ιδεολογία τύπε αλλά λογική σε αντίθεση με εσένα. Είδαμε την σημερινή κατάσταση που μας έφεραν η θεωρίες σαν την δικιά σου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.296
Πόντοι
6.256
τώρα στην προσπάθεια σου να την υπερασπισθείς , κατηγορείς τζάμπα.
Την λέξη δημοψήφισμα δεν την είπε . Ξεκάθαρο.
Εμείς εδώ συζητάμε, αλλά δεν θέσαμε θέμα δημόσιας διαβούλευσης . Ξεκάθαρο.
Για την άμβλωση μπορεί να έχει την όποια άποψη και δικαίωμα της, οπως και δικαίωμα της να την λέει. Ξεκάθαρο
Ας πάμε στα ψιλά γράμματα. Όταν λες δημόσια διαβούλευση τι είναι??? Στο είπα και πριν, θα κάτσουν κάποιοι να ανταλλάξουν απλά απόψεις (μεγάλη κουβέντα το ποιοι). Αντε και αντάλλαξαν απόψεις . Μετά αυτές οι απόψεις τι θα γίνουν. Ενα κουρελόχαρτο. Αν ναι , απλά θα πληρώσουμε κάποιους να συζητάνε. Αν οχι, τότε αυτόματα κατεβαίνει νόμος βάσει του πορίσματος ή πάμε σε δημοψήφισμα (όπως έλεγε το ΚΚΕ για το Μααστριχντ, δηλαδή μετά απο διαβούλευση / συζήτηση να αποφασίσει ο λαός).
Δυστυχώς η Κάρυ δεν είπε το τι γίνεται μετά...... οπότε και εγώ οτι θέλω λέω. Εκείνη είναι υποχρεωμένη να είναι σαφής, αν θέλει να είναι το νέο το διαφορετικό. Απο αερολογίες χωρτάσαμε. Έτσι δεν κάνουν και οι άλλοι πολιτικοί. θεωρία και στην ουσία τίποτα. Αυτό και μόνο δεν την κάνει διαφορετική.... Δεν έκανε το τσικ. Το άφησε στην μέση , στο γενικόλογο και αόριστο. Σαν τα προγράμματα των κο΄μμάτων όπως σου ελεγα (έτσι θα είναι και το δικό της, με τέτοιες ασάφειες)
Αν με ρωτάς την γνώμη μου κόλλησε με την ερώτηση δεν ήξερε πως να απαντήσει γιατί δεν ήταν προετοιμασμένη και χρησιμοποίηση τον όρο δημόσια διαβούλευση.

Ούτε δημοψήφισμα είπε, ούτε αλλαγή νόμου, ούτε καν ότι έχει άποψη υπερ ή κατά....αυτό που είπε τα δικά της λόγια είναι ότι το δικαίωμα της γυναίκας είναι θεσμοθετημένο και ότι η ίδια είναι διχασμένη

πες ότι θέλεις στο απαγόρευσε κανένας? δεν σημαίνει ότι αυτά που λες αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.296
Πόντοι
6.256
Βασει του συλλογισμου σου, νομοσχεδια που εχουν να κανουν με γυναικεια θεματα πρεπει να ψηφιζονται μονο απο γυναικες...
Μεωτην ιδια λογικη λοιπον, αφου η στρατιωτικη θητεια ειναι υποχρεωτικη για τους ανδρες, θα επρεπε να απαγορευεται στις γυναικες βουλευτες να εχουν λογο για αυξηση ή μειωση της θητειας....και παει λεγοντας....
Ακριβώς....

με την διαφορά βέβαια ότι οι γυναίκες υπάρχουν στον στρατό απλά δεν πάνε φαντάροι...εκπροσωπούν οι βουλευτές όμως επαγγελματίες γυναίκες....αλλά για την θητεία φυσικά θα το θεωρούσα λογικό.

είναι παράλογο να ψηφίζεις εσύ για κάτι που θα επηρεάσει ΜΟΝΟ τον άλλον και όχι εσένα

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.078
Πόντοι
506
Αυτό κατάλαβες από όσα έγραψα ;
το θεμα ειναι πως οι γυναικες θα ειναι ικανες να κανουν παιδια, ετσι το θεωρισα εγω και ετσι ειναι
Ετσι οπως το εγραψες , μαλιστα το τονισες με την μητρα, καταλαβα οτι το η νοσηλεια σε νοσοκομειο θα εχει καλητερα αποτελεσματα για μελλοντικη τεκνοποιηση, δηλαδη να σωθει η μητρα της γυναικας που αποβαλει.
Δεν μπορεσα να φανταστω οτι ο πονο σου ειναι και η τζεπη των μαιευτηρων

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.763
Πόντοι
21.395
Ακριβώς....

με την διαφορά βέβαια ότι οι γυναίκες υπάρχουν στον στρατό απλά δεν πάνε φαντάροι...εκπροσωπούν οι βουλευτές όμως επαγγελματίες γυναίκες....αλλά για την θητεία φυσικά θα το θεωρούσα λογικό.

είναι παράλογο να ψηφίζεις εσύ για κάτι που θα επηρεάσει ΜΟΝΟ τον άλλον και όχι εσένα
Δηλ. με την ιδια λογικη, δεν πρεπει ολιγαρχης πρωθυπουργος να αποφασιζει για την πλεμπα;;;:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom