Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 227 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    419
OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.151
Πόντοι
9.345
παιζει να ειναι η μοναδικη παγκοσμια που οι αριστεροι καλλιτεχνες της κανανε δωρο μια συναυλια , μαζεψε χιλιαδες αριστερουληδες που κουνουσαν την παλαιστινιακη σημαια και τελικα τους την βγηκε απο την ακρα δεξια :kneel::kneel::kneel::respect:
σωστη η παρατηρηση, αλλα δειχνει και τη δυναμη της προσωπικοτητας, θα τους μαζευαν ολους αυτους ο ρουτσι η ο Πλακιας?

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.851
Πόντοι
2.306
Κούλης πόσα χρόνια έβγαινε δεύτερος μετά από τον κανένα , ε λοιπόν ο κανένας μας τελείωσε...
Έχω περιέργεια πόσο καιρό θα το κρύβουν τα κουλομέσα το παρακάτω.

Πρώτο θέμα ούτε ποσοστό, ούτε πίνακας και κάτω κάτω

pinakaki.png

Κόντρα και πίνακας και ποσοστά :coffee:

pin.jpg

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.361
Πόντοι
786
κάποιοι επωφελήθηκαν από αυτό οικονομικά
γιατί εδώ δεν θέλουν να μοιραστούν/φάνε τις εισπράξεις της συναυλίας;
γενικώς, στο μοίρασμα του χρήματος (και στη δόξα και στην εξουσία) φαίνονται οι χαρακτήρες

εσύ είσαι μικρός,
πριν 20 χρόνια περίπου εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με τους οικ. πράσινους,
είχαν συμφωνήσει να μοιραστούν τη θητεία (τα λεφτά)
φυσικά σκοτώθηκαν και διαλύθηκαν και δεν ξαναεκλέχτηκε ευρωβουλευτής

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.851
Πόντοι
2.306

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.346
Πόντοι
216
σωστη η παρατηρηση, αλλα δειχνει και τη δυναμη της προσωπικοτητας, θα τους μαζευαν ολους αυτους ο ρουτσι η ο Πλακιας?
δεν ειναι μονο η προσωπικοτητα αλλα και ποιοι σε πατρονάρουν την συγκεκριμένη περιοδο.
Την συγκεκριμενη περιοδο μεχρι που τα εσπασε με την Ζωη ηταν η αγαπημενη της αριστερας .
Εαν εκανε τωρα συναυλια με την αιγίδα της θεοκρατικης ακρο δεξιας , αδειο θα ηταν το σταδιο .
Ασε δε που δεν θα εβρισκε πρόθυμους καλλιτέχνες

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.655
Πόντοι
6.536
Οι τύποι ειναι ικανοί να της απαγορεύσουν να κατέβει με κάποιο πρόσχημα, να φτιάξουν ειδικό νόμο, ότι θέλουν κάνουν, η Βουλή λειτουργεί παράνομα με 297 βουλευτές
Η μοναρχία Μητσοτάκη έχει κουρελιασει το συνταγμα
Μην την βάλουν φυλακή φοβάμαι μαζί με τον Κασιδιάρη ικανούς τους έχω για τα πάντα.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Φυσικά και θα κερδίσει τελικά διότι εχει παρει με τι μέρος ου συνταξιούχους δημόσιους υπαλλήλους και κάποιους βλάβες ρομαντικούς δεξιούς που ζουν σε ουτοπία
Υπάρχει ένα γερό παιχτούρι τύπε για αυτούς, στο οποίο στηριζόμαστε.

200.gif

original-58117fa2a51c8c412facae0af75055da.gif

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.989
Πόντοι
6.256
γιατί εδώ δεν θέλουν να μοιραστούν/φάνε τις εισπράξεις της συναυλίας;
γενικώς, στο μοίρασμα του χρήματος (και στη δόξα και στην εξουσία) φαίνονται οι χαρακτήρες

εσύ είσαι μικρός,
πριν 20 χρόνια περίπου εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με τους οικ. πράσινους,
είχαν συμφωνήσει να μοιραστούν τη θητεία (τα λεφτά)
φυσικά σκοτώθηκαν και διαλύθηκαν και δεν ξαναεκλέχτηκε ευρωβουλευτής
Δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να κρίνω τι θέλουν να κάνουν ούτε με την συναυλία ούτε γιατί λέει και κάνει ο καθένας γονέας μέσα στην απελπισία του συμπεριλαμβανομένων αυτών που γράφεται ότι τους έσβησαν χρέη και διόρισαν τα παιδιά τους.

Ας μπει κάποιος στην θέση αυτού που έχασε όλο τον κόσμο και ας έρθει να μας πει αν θα είχε τη δύναμη να αρνηθεί και να παλέψει τα πάντα όλα μόνος του.

Ποιος εκλέχθηκε ευρωβουλευτής? ο παπάς? τα ποσά της κιβωτού πάντως ήταν τεράστια ακούω

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
13.111
Πόντοι
3.936
Mεχρι τις εκλογές την άνοιξη του 2027 θα χάσει τον ύπνο του ο κουλης με το Μαράκι

Φυσικά και θα κερδίσει τελικά διότι εχει παρει με τι μέρος ου συνταξιούχους δημόσιους υπαλλήλους και κάποιους βλάβες ρομαντικούς δεξιούς που ζουν σε ουτοπία

Για αυτό Μαράκι βίασε του την ψυχή του κέρατα από τα Χανιά
Θα φτάσει μέχρι το 27 πιστεύεις?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
13.111
Πόντοι
3.936
Δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να κρίνω τι θέλουν να κάνουν ούτε με την συναυλία ούτε γιατί λέει και κάνει ο καθένας γονέας μέσα στην απελπισία του συμπεριλαμβανομένων αυτών που γράφεται ότι τους έσβησαν χρέη και διόρισαν τα παιδιά τους.

Ας μπει κάποιος στην θέση αυτού που έχασε όλο τον κόσμο και ας έρθει να μας πει αν θα είχε τη δύναμη να αρνηθεί και να παλέψει τα πάντα όλα μόνος του.

Ποιος εκλέχθηκε ευρωβουλευτής? ο παπάς? τα ποσά της κιβωτού πάντως ήταν τεράστια ακούω
Τα οποία άγνωστο τι έγιναν.... ειδικά όταν βγήκαν και ομολόγησαν ψευδομάρτυρες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Να τους κουνήσει ποιός ;
Τα βοθροκάναλα ;
Οι δημόσιοι υπάλληλοι ;;;;;
Οι ψηφοφόροι που το 2023, μετά τα τέμπη ΚΑΠΑΚΙ , τους έδωσαν παραπάνω ψήφους ;;;

Οι αγρότες, που δεν υπάρχει κανείς να παίρνει κάτω από 7-8 χιλιάρικα επιδότηση το χρόνο
και να μην καίει αγροτικό πετρέλαιο στο ... καλοριφέρ του ;;;;;

Ποιός να τους κουνήσει ;;;;;;;;;

Τα καθίκια που χαίρονται για το τεκμαρτό και τα λουκέτα ;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
13.111
Πόντοι
3.936
Να τους κουνήσει ποιός ;
Τα βοθροκάναλα ;
Οι δημόσιοι υπάλληλοι ;;;;;
Οι ψηφοφόροι που το 2023, μετά τα τέμπη ΚΑΠΑΚΙ , τους έδωσαν παραπάνω ψήφους ;;;

Οι αγρότες, που δεν υπάρχει κανείς να παίρνει κάτω από 7-8 χιλιάρικα επιδότηση το χρόνο
και να μην καίει αγροτικό πετρέλαιο στο ... καλοριφέρ του ;;;;;

Ποιός να τους κουνήσει ;;;;;;;;;

Τα καθίκια που χαίρονται για το τεκμαρτό και τα λουκέτα ;
Όσο μένει φθείρεται ολο κ περισσότερο....όσο μένει όλο και άλλα σκάνδαλα βγαίνουν FIR.. ΣΑΤΑ... Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει λίγο

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.526
Πόντοι
16.235
Τυπε εισαι κατω απο 75 ετων;
Δεν είμαι καραντινολαγνο σαπακι για να είμαι στο σπίτι όλη μέρα και όταν βγαίνω βγαίνω δεν κυκλοφορώ με φόρμες και σπορτεξ όπως κάτι λάθρο και κατι καγκουρες/ καγκουρινες που κάνουν τους επαναστάτες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Όσο μένει φθείρεται ολο κ περισσότερο....όσο μένει όλο και άλλα σκάνδαλα βγαίνουν FIR.. ΣΑΤΑ... Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει λίγο
Και χαμπαριάζει το καθίκι που σχολιάζει στα ειδησιογραφικά sites .... ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ;;;;;;;;;;

-δίκαιο το τεκμαρτό να πληρώσουν και οι κλέφτες επαγγελματίες

-φτάσαμε εδώ επειδή οι ηλεκτρολόγοι/υδραυλικοί/ιατροί δεν κόβαν αποδείξεις

-δίκαιος φόρος ο ΕΝΦΙΑ, φτάσαμε μέχρι εδώ επειδή τόσες δεκαετίες είχαν όλοι σπιτάρες & εξοχικάρες και δεν πλήρωναν μία !!!!

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.687
Πόντοι
48.917
Θα φτάσει κ θα ξαναγίνει δυστυχώς άνετα
Μονο άμα αποφασίσουν οι βλάλες οι καραμανλικοι να τον διώξουν...τούς έχεις παραμέρισει κ αυτοι οι βλάκες τον υποστηρίζουν λόγω του ονόματος νδ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.476
Πόντοι
5.506
Δεν είμαι καραντινολαγνο σαπακι για να είμαι στο σπίτι όλη μέρα και όταν βγαίνω βγαίνω δεν κυκλοφορώ με φόρμες και σπορτεξ όπως κάτι λάθρο και κατι καγκουρες/ καγκουρινες που κάνουν τους επαναστάτες.
Εναν τυπο λακη τελησταλονε που ντυνεται με σκαρπινι και καμπαρντινα τι τον εχεις ρε θειο;;;

Εν τω μεταξυ, εσυ θεωρεις ποιοτητα ζωης να πηγαινεις στα προποτζηδικα να πληρωνεις τους λογαριασμους σου, εγω προτιμω με το ανετο καζουαλ ντυσιμο μου να πινω τον καφε μου παρεα με μουνακια και να πληρωνω σε 1 λεπτο απο το app της τραπεζας ολους τους λογαριασμους μου, ταυτοχρονα.

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.155
Πόντοι
2.606
Ναι όλα αυτά είναι ο λάθος τρόπος.

Ο σωστός είναι ένα password manager για τις πληρωμές μέσω υπολογιστή και πληρωμές με την κάρτα καλύτερα μέσω apple pay με face id ή με 2fa που είναι το καλύτερο από όλα.
Tι ειναι αυτο το 2fa που λες συνεχεια ρε τυπε?
επισης οποτε χρησιμοποιω καρτα για αγορα απο νετ μου ζηταει επιβεβαιωση απο το e banking,δεν σε προστατευει αυτο?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.476
Πόντοι
5.506
Και χαμπαριάζει το καθίκι που σχολιάζει στα ειδησιογραφικά sites .... ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ;;;;;;;;;;

-δίκαιο το τεκμαρτό να πληρώσουν και οι κλέφτες επαγγελματίες

-φτάσαμε εδώ επειδή οι ηλεκτρολόγοι/υδραυλικοί/ιατροί δεν κόβαν αποδείξεις

-δίκαιος φόρος ο ΕΝΦΙΑ, φτάσαμε μέχρι εδώ επειδή τόσες δεκαετίες είχαν όλοι σπιτάρες & εξοχικάρες και δεν πλήρωναν μία !!!!
Ποσο σε ετσουξε ρε μαλεα που δε μπορουσες να τα βγαζεις ολα μαυρα και λουκετιασες το κτηνιατρειο…… Αντιθετως, καποιοι ημασταν φειδωλοι στην κλεψια και προσαρμοστηκαμε οπως μπορουσαμε. Λουκετο παντως ΔΕ ριξαμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.476
Πόντοι
5.506
Tι ειναι αυτο το 2fa που λες συνεχεια ρε τυπε?
επισης οποτε χρησιμοποιω καρτα για αγορα απο νετ μου ζηταει επιβεβαιωση απο το e banking,δεν σε προστατευει αυτο?
Αυτο εννοει, δυο δικλείδες ασφαλείας, η μια οι κωδικοι σου και η δευτερη το κινητο που σου στελνουν να επιβεβαιωσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom