Διαγραμμένο μέλος 199662
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.192
- Πόντοι
- 5.946
Πούλα στο χιλιάρικοΣκέφτομαι να αρχίσω να πουλάω λίρες, μετά το καλοκαίρι του 2026 .... αν έχουν ξεπεράσει τα 1300€ ....
γνώμη σου ....
Πούλα στο χιλιάρικοΣκέφτομαι να αρχίσω να πουλάω λίρες, μετά το καλοκαίρι του 2026 .... αν έχουν ξεπεράσει τα 1300€ ....
γνώμη σου ....
πούλα τα όλαΗ χρυσή χτες, είχε 1021€ .
Μετά τα 1300€ εγώ θα πουλήσω.
Αν με πιάσει η τέρμα καρμιριά μετά τα 1700€ .
Πιστεύω θα τερματίσουν κάπου στα 1900€ .
Τη μια κ μοναδική λίρα στη ζωη μου την αγορασα 170 γερμανικα μαρκα κ την πoυλησα 140 γερμανικά μάρκα στη Σόφια για να κάνω μια παρτουζα με κάτι στριπτιτζουδες στα 90's !πούλα τα όλα![]()
και ο τράμπαρος κάπως έτσι ξεκίνησε να ξέρειςΤη μια κ μοναδική λίρα στη ζωη μου την αγορασα 170 γερμανικα μαρκα κ την πoυλησα 140 γερμανικά μάρκα στη Σόφια για να κάνω μια παρτουζα με κάτι στριπτιτζουδες στα 90's !
Ακόμη τη θεωρώ την καλύτερη επένδυση της ζωής μου

Λάκη έχεις ντελίριο.Η χρυσή χτες, είχε 1021€ .
Μετά τα 1300€ εγώ θα πουλήσω.
Αν με πιάσει η τέρμα καρμιριά μετά τα 1700€ .
Πιστεύω θα τερματίσουν κάπου στα 1900€ .
Οι τύποι ειναι ικανοί να της απαγορεύσουν να κατέβει με κάποιο πρόσχημα, να φτιάξουν ειδικό νόμο, ότι θέλουν κάνουν, η Βουλή λειτουργεί παράνομα με 297 βουλευτέςΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΔΑΓΚΩΤΟ
Όταν βλέπουμε την μεταπολιτευτική πολιτική τάξη να μιλά για «κίνδυνο ακυβερνησίας», «ανάγκη συναινέσεων», «αποφυγή αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων», «κίνδυνο αστάθειας», «ανάγκη για κλίμα ενότητας, συνεννόησης και εθνικής ομοψυχίας», και όλα αυτά να επισημαίνονται από ένα «επαγγελματικό» πολιτικό στέλεχος της Μεταπολίτευσης, όπως ο Κ.Τασούλας, τότε πραγματικά φοβούνται.
Μάλλον το σύστημα βρίσκεται σε «συστημικό πανικό» και ο Μ.Καρυστιανού, όντως έρχεται «σαν τρένο». Αρκεί να μην εκτροχιαστεί
![]()
«Ο φόβος του συστήματος πριν από το πέναλτι Καρυστιανού»: Οι συναντήσεις του ΠτΔ & ο «κίνδυνος αστάθειας»
Οι πρώην πρωθυπουργοί κλήθηκαν σε διαδοχικές συναντήσεις με τον Κ.Τασούλα για να αποφευχθεί «ο κίνδυνος ακυβερνησίας»!www.pronews.gr
Τυπε εισαι κατω απο 75 ετων;Πάω σε προποτζηδικα για λογαριασμούς...τι δεν καταλαβαίνεις;
Εσύ που δεν βγαίνεις κάνεις κάτι πιο εποικοδομητικό με την ώρα που δήθεν εξοικονομείς;
Παιζει να εισαι ο πιο στοκος, εκτεθειμένος και ταλαιπωρος χρηστης διαδικτυου παρολο που στα 5 σου εκανες βιδες το σπεκτρουμ για να περνας την ωρα σου…..το βάζεις κάθε φορά ρε παπάρι ... σάλτα γαμή ...
κανένας μπράουζερ δεν το σώζει ......
και τα στοιχεία των καρτών δεν τα σώζουν σε κούκις που είναι ξεκλείδωτα τεξτ
τα σώζουν σε κωδικοποιημένο αρχείο με κωδικοποίηση 256 μπιτ ....
'ασε που βάζεις και ημερήσιο όριο ... και επαναλαμβάνω κάρτα που έχω μόνο για πληρωμή !
της περνάω από άλλο λογαριασμό λεφτά 30 δευτερόλεπτα πριν την πληρωμή, κάνω την πληρωμή, φεύγουν
το υπόλοιπο το βγάζω και επιστρέφει στον άλλο λογαριασμό !
το ίδιο και για ψώνια, με απ του κινητού βάζω λεφτά στο λογαριασμό της ντέμπιτ μέσα στο δοκιμαστήριο που βγάζω
το παντελόνι που δοκίμασα, σε δύο λεπτά πληρώνω στο ταμείο , φεύγουν , το υπόλοιπο το παίρνω πάλι αμέσως με το κινητό μόλις βγω από το μαγαζί .......
Τα ξέρεις όλα , επειδή παίζεις μάϊνκραφτ .....
όταν πέρναγα λίνουξ το 1996 σε 75ρη πέντιουμ
που μετά για να ξαναγίνει ο ata σκληρός windows ήθελε λάου λέβελ φορμάτ
εσύ έπινες κίντερ τη για να κάνεις κακά σου .....
Οτι εκαναν με Χ.Α , Σπαρτιατες λογο Κασιδιαρη...Οι τύποι ειναι ικανοί να της απαγορεύσουν να κατέβει με κάποιο πρόσχημα, να φτιάξουν ειδικό νόμο, ότι θέλουν κάνουν, η Βουλή λειτουργεί παράνομα με 297 βουλευτές
Η μοναρχία Μητσοτάκη έχει κουρελιασει το συνταγμα
Πρωτοσελιδο εχει να επιδειξει, δεν αρκει;;Κοίτα , εκτός ΝΔ υπάρχουν και άλλα κόμματα με ιστορία, δηηλαδήη κάποια γνω΄ση διοίκησης. Ακόμα και η Ζωή έχει.
Δεν πάει όπως το λές. Τι έχει να επιδείξει διοικητικά, οργανωτικά κλπ η συγγκεκριμένη για να της δώσω την χώρα??
Τώρα μιλάμε για την χώρα. Πεθαμένα παιδιά κλπ τέλος. Θεός χωρέστα αλλά δεν εμπλέκονται πλέον.
Αλλιω΄ς να κατέβουν η Καρυστιανού και ο Σαμαράς και όποιος κερδίσει.

δηλαδή την προκαλούν να εκτεθεί στην δημοσιότητα για να "εκτεθεί" μετά με κάτι που θα βγεί στην επιφάνεια ή με το πρώτο λάθος?τα μέσα είναι αδηφάγα στη χώρα μας,
ασύδοτη ελευθερία τύπου,
θα την φάνε (είναι και αφελής),
όπως έφαγαν και κατάπιαν και ξέρασαν εκείνο τον παπά με την κιβωτό του κόσμου
Mεχρι τις εκλογές την άνοιξη του 2027 θα χάσει τον ύπνο του ο κουλης με το ΜαράκιΠρωτοσελιδο εχει να επιδειξει, δεν αρκει;;
![]()
Εντάξει....δεν είναι και ίδια ποιότητα με τα (καθόλου πληρωμένα) άρθρα που είχαν γεμίσει το ίντερνετ με φώτο του κυριάκου από την παραλία και τίτλους "τρέλανε όλες τις γυναίκες ο Μητσοτάκης"Πρωτοσελιδο εχει να επιδειξει, δεν αρκει;;
![]()