Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.104
Πόντοι
6.256
Ο μπαμπας τους κ ο γαμιας τους

Ο
Ανδρέας
με αντρέα ο σταθμάρχης θα είχε βγει στη σύνταξη από τα 38 και στη θέση του θα ήταν 6 στη βάρδια περιμένοντας να πάνε και αυτοί 38 και να αποσυρθούν επιτέλους :coffee:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.218
Επειδη εχω διακοψει σχεσεις ακομη και με κοντινους συγγενεις,ασε το να παει να γαμηθει.οταν σας λεει καποιος πως δε θελει να ακουσει την αποψη σας ή δεν τον ενδιαφερει,απλα σεβαστειτε το
δεν σου ξαναπαντω σε παράθεση θα τα λέω αλλου,άστα λα μπιστα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.681
Πόντοι
16.631
Εντάξει αν έχουν αρχιδια τα γαλάζια παπαγαλάκια ας που για Ανδρέα τίποτα όπως μιλάει για καρυστιανου

Τούς προκαλώ

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ​

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΤΙΜΙΟΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ​

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.104
Πόντοι
6.256

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.931
Πόντοι
48.917
ήταν Άγιος , ΑΓΙΟΣ
:coffee:
:tooth:
Έχω δει από κοντά Άνδρεα ,έχω μιλήσει με Μητσοτάκη....έχω μιλήσει με ΓΑΠ κ έχω μιλήσει με τους δύο διάσημους Αλέξανδρους του γεωργικου τομέα... μπαλτατζή και κοντό

Πράγματι ο Ανδρέας ήταν άλλης κοπής πολιτικός...έπειθε με τα ψέματα...μού θυμίζει εμένα όταν αραδιάζω ψέματα στις γκομενές :confused:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.029
Πόντοι
456
έχεις δικαίωμα και να πας να κάνεις μπάνιο στο συντριβάνι στο σύνταγμα και να φωνάζεις τον εθνικό ύμνο....δεν σε εμποδίζει κανένας....

βέβαια σε μια λογική εξέλιξη...ο μπουμπούκος δικαιούται πολύ περισσότερο κράξιμο καθώς αυτός κυβερνά (αποτυχημένα) έχεις πραγματικούς λόγους να τον κράξεις

αυτή την κράζεις γιατί? επειδή αποφάσισε να κάνει κόμμα? είναι μεμπτό? είσαι σίγουρος ότι το κάνει για τα λεφτά? αποκλείεται να το βλέπει ως μέσο για να πάρει την δικαιοσύνη που θεωρεί ότι δικαιούται?

Τι ακριβώς κράζετε δηλαδή? το γεγονός ότι δεν το βούλωσε και ότι κάνει κριτική?

Διότι το να σπεκουλάρεις ότι εκμεταλλεύεται το νεκρό παιδί της....είναι κάπως χοντρό δεν είναι?
Πολλοί νιώθουν άβολα γιατί (φαίνεται ότι) τούς ανατρέπει ένα σύστημα όπου έτρωγαν από παντεσπάνι μέχρι ψίχουλα οι περισσότεροι. Γι'αυτό σκούζουν και βρίζουν.
Το πρόβλημα είναι μήπως άθελά της (;) με συνεργασία διαφόρων Φαραντούρηδων, σύρει την ελληνική κοινωνία σε μία πολιτική αλλαγή που θα την σχεδιάζουν άλλοι φυτευτοί δίπλα της, που τελικά πολύ λίγο ή καθόλου δεν θα ανατρέψει το σύστημα. Δεν μου αρέσει που βλέπω πάμπολλα τραπέζια συζητήσεων στην κρατική ΕΡΤ και σε άλλα βοθροκάναλα, που ασχολούνται μαζί της. Κανονικά, εάν ήταν πραγματικό φόβητρο γιά το σύστημα θα την αγνοούσαν. Ο φόβος μου είναι μήπως πάλι (μετά τον Τσιπραλέξ) ένας Δούρειος Ίππος προδώσει τις ελπίδες του λαού γιά κάθαρση, δικαιοσύνη και ευημερία.
Θα δείξει από τις επιλογές προσώπων και από τις "προγραμματικές" της...

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.933
Πόντοι
2.306
Δηλαδή η Καρυστιανού δεν μπορεί να τα'ί'ζει σανό ;
Και καθώς το κάνει να φαίνεται το ίδιο προβληματική ;

Φανταστείτε δούλεμα στο εξωτερικό :undecided-old:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.361
Πόντοι
786
καλά μιλάμε πολλή αφέλεια,
θα μείνει πολύς κόσμος άναυδος,
λαός ευκολοπίστευτος και πάντα απογοητευμένος

η κυβέρνηση παίζει μπαλίτσα

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.931
Πόντοι
48.917
καλά μιλάμε πολλή αφέλεια,
θα μείνει πολύς κόσμος άναυδος,
λαός ευκολοπίστευτος και πάντα απογοητευμένος

η κυβέρνηση παίζει μπαλίτσα
Καλησπέρα νέε μπατζανακη

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.583
Πόντοι
16.235
Θα είναι κόμμα Καρυστιανού ή θα είναι κόμμα Ζωιτσας η τίποτα άλλων λαθροσταλινομαδουρολαγνων;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.104
Πόντοι
6.256
Πολλοί νιώθουν άβολα γιατί (φαίνεται ότι) τούς ανατρέπει ένα σύστημα όπου έτρωγαν από παντεσπάνι μέχρι ψίχουλα οι περισσότεροι. Γι'αυτό σκούζουν και βρίζουν.
Το πρόβλημα είναι μήπως άθελά της (;) με συνεργασία διαφόρων Φαραντούρηδων, σύρει την ελληνική κοινωνία σε μία πολιτική αλλαγή που θα την σχεδιάζουν άλλοι φυτευτοί δίπλα της, που τελικά πολύ λίγο ή καθόλου δεν θα ανατρέψει το σύστημα. Δεν μου αρέσει που βλέπω πάμπολλα τραπέζια συζητήσεων στην κρατική ΕΡΤ και σε άλλα βοθροκάναλα, που ασχολούνται μαζί της. Κανονικά, εάν ήταν πραγματικό φόβητρο γιά το σύστημα θα την αγνοούσαν. Ο φόβος μου είναι μήπως πάλι (μετά τον Τσιπραλέξ) ένας Δούρειος Ίππος προδώσει τις ελπίδες του λαού γιά κάθαρση, δικαιοσύνη και ευημερία.
Θα δείξει από τις επιλογές προσώπων και από τις "προγραμματικές" της...
Δεν υπάρχει κάθαρση τύπε...μην έχεις ελπίδες δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Εδώ όμως μιλάμε ότι πέφτουν να πάνω να φάνε έναν άνθρωπο χωρίς λόγο...απλά επειδή δεν τους αρέσει.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.583
Πόντοι
16.235
αφου όλοι τους απόγονοι του αντρέα είναι :confused:
Τα γαλάζια γραφεία επι Κυριακου έχουν γεμίσει με πρασινοροζουλι και λοιπά σταλινικά τρωκτικά...τόσα (Αρ)-λουμπεν στοιχεια ούτε στο ΠΑΣΟΚ η σε άλλα αριστερά κόμματα και αποστροφους δεν υπάρχουν .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.583
Πόντοι
16.235
Δεν υπάρχει κάθαρση τύπε...μην έχεις ελπίδες δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Εδώ όμως μιλάμε ότι πέφτουν να πάνω να φάνε έναν άνθρωπο χωρίς λόγο...απλά επειδή δεν τους αρέσει.
Γιατί δεν βγήκε ένας συγγενής θύματος από το Μάτι να τον κάνουν αέρα άλλοι για να προετοιμάζεται να μοιράσει υπουργεία;

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.365
Πόντοι
3.836
Μια ερώτηση…

Μόλις λίγο καιρό πριν δεν ήταν που υπήρχε στο τραπέζι η ερώτηση, -«άντε να μην ψηφίσω Μητσοτακη αλλά πες μου ποιον»
Η απάντηση αυτή καλύφθηκε πλέον…είναι μια πολίτης που ασκεί το δικαίωμα να δημιουργεί κόμα και να εκλέγεται…όμως οοοχι,τώρα τίθεται ένα άλλο θέμα το οποίο αυτόματα ακυρώνει την πρώτη απορία ή δεν υπήρχε ποτέ ενδεχομένως -«ναι αλλά ποιες είναι οι θέσεις της για την παιδεία,υγεία,οικονομία»

Χαλαρώστε ρε μαλακες,σάμπως τούτοι εδώ ποιες θέσεις έχουν;
Δεν γνώριζα και δεν όφειλα να γνωρίζω είναι όλη την ώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί δεν βγήκε ένας συγγενής θύματος από το Μάτι να τον κάνουν αέρα άλλοι για να προετοιμάζεται να μοιράσει υπουργεία;
Για τον ίδιο λόγο που δεν βγήκε ούτε ένας συγγενής απ τα καμένα της Ηλείας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom