Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.104
- Πόντοι
- 6.256
αφου όλοι τους απόγονοι του αντρέα είναιΕντάξει αν έχουν αρχιδια τα γαλάζια παπαγαλάκια ας που για Ανδρέα τίποτα όπως μιλάει για καρυστιανου
Τούς προκαλώ
αφου όλοι τους απόγονοι του αντρέα είναιΕντάξει αν έχουν αρχιδια τα γαλάζια παπαγαλάκια ας που για Ανδρέα τίποτα όπως μιλάει για καρυστιανου
Τούς προκαλώ
Ο μπαμπας τους κ ο γαμιας τουςαφου όλοι τους απόγονοι του αντρέα είναι![]()
με αντρέα ο σταθμάρχης θα είχε βγει στη σύνταξη από τα 38 και στη θέση του θα ήταν 6 στη βάρδια περιμένοντας να πάνε και αυτοί 38 και να αποσυρθούν επιτέλουςΟ μπαμπας τους κ ο γαμιας τους
Ο
Ανδρέας

δεν σου ξαναπαντω σε παράθεση θα τα λέω αλλου,άστα λα μπισταΕπειδη εχω διακοψει σχεσεις ακομη και με κοντινους συγγενεις,ασε το να παει να γαμηθει.οταν σας λεει καποιος πως δε θελει να ακουσει την αποψη σας ή δεν τον ενδιαφερει,απλα σεβαστειτε το
Εντάξει αν έχουν αρχιδια τα γαλάζια παπαγαλάκια ας που για Ανδρέα τίποτα όπως μιλάει για καρυστιανου
Τούς προκαλώ
τον γάμησεςδεν σου ξαναπαντω σε παράθεση θα τα λέω αλλου,άστα λα μπιστα
Μη βλασφημάςΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΤΙΜΙΟΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΤΙΜΙΟΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ
Έχω δει από κοντά Άνδρεα ,έχω μιλήσει με Μητσοτάκη....έχω μιλήσει με ΓΑΠ κ έχω μιλήσει με τους δύο διάσημους Αλέξανδρους του γεωργικου τομέα... μπαλτατζή και κοντόήταν Άγιος , ΑΓΙΟΣ
![]()
Πολλοί νιώθουν άβολα γιατί (φαίνεται ότι) τούς ανατρέπει ένα σύστημα όπου έτρωγαν από παντεσπάνι μέχρι ψίχουλα οι περισσότεροι. Γι'αυτό σκούζουν και βρίζουν.έχεις δικαίωμα και να πας να κάνεις μπάνιο στο συντριβάνι στο σύνταγμα και να φωνάζεις τον εθνικό ύμνο....δεν σε εμποδίζει κανένας....
βέβαια σε μια λογική εξέλιξη...ο μπουμπούκος δικαιούται πολύ περισσότερο κράξιμο καθώς αυτός κυβερνά (αποτυχημένα) έχεις πραγματικούς λόγους να τον κράξεις
αυτή την κράζεις γιατί? επειδή αποφάσισε να κάνει κόμμα? είναι μεμπτό? είσαι σίγουρος ότι το κάνει για τα λεφτά? αποκλείεται να το βλέπει ως μέσο για να πάρει την δικαιοσύνη που θεωρεί ότι δικαιούται?
Τι ακριβώς κράζετε δηλαδή? το γεγονός ότι δεν το βούλωσε και ότι κάνει κριτική?
Διότι το να σπεκουλάρεις ότι εκμεταλλεύεται το νεκρό παιδί της....είναι κάπως χοντρό δεν είναι?

On point σε dtΚαλησπέρα νέε μπατζανακηκαλά μιλάμε πολλή αφέλεια,
θα μείνει πολύς κόσμος άναυδος,
λαός ευκολοπίστευτος και πάντα απογοητευμένος
η κυβέρνηση παίζει μπαλίτσα
Δεν υπάρχει κάθαρση τύπε...μην έχεις ελπίδες δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.Πολλοί νιώθουν άβολα γιατί (φαίνεται ότι) τούς ανατρέπει ένα σύστημα όπου έτρωγαν από παντεσπάνι μέχρι ψίχουλα οι περισσότεροι. Γι'αυτό σκούζουν και βρίζουν.
Το πρόβλημα είναι μήπως άθελά της (;) με συνεργασία διαφόρων Φαραντούρηδων, σύρει την ελληνική κοινωνία σε μία πολιτική αλλαγή που θα την σχεδιάζουν άλλοι φυτευτοί δίπλα της, που τελικά πολύ λίγο ή καθόλου δεν θα ανατρέψει το σύστημα. Δεν μου αρέσει που βλέπω πάμπολλα τραπέζια συζητήσεων στην κρατική ΕΡΤ και σε άλλα βοθροκάναλα, που ασχολούνται μαζί της. Κανονικά, εάν ήταν πραγματικό φόβητρο γιά το σύστημα θα την αγνοούσαν. Ο φόβος μου είναι μήπως πάλι (μετά τον Τσιπραλέξ) ένας Δούρειος Ίππος προδώσει τις ελπίδες του λαού γιά κάθαρση, δικαιοσύνη και ευημερία.
Θα δείξει από τις επιλογές προσώπων και από τις "προγραμματικές" της...
Τα γαλάζια γραφεία επι Κυριακου έχουν γεμίσει με πρασινοροζουλι και λοιπά σταλινικά τρωκτικά...τόσα (Αρ)-λουμπεν στοιχεια ούτε στο ΠΑΣΟΚ η σε άλλα αριστερά κόμματα και αποστροφους δεν υπάρχουν .αφου όλοι τους απόγονοι του αντρέα είναι![]()
Γιατί δεν βγήκε ένας συγγενής θύματος από το Μάτι να τον κάνουν αέρα άλλοι για να προετοιμάζεται να μοιράσει υπουργεία;Δεν υπάρχει κάθαρση τύπε...μην έχεις ελπίδες δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Εδώ όμως μιλάμε ότι πέφτουν να πάνω να φάνε έναν άνθρωπο χωρίς λόγο...απλά επειδή δεν τους αρέσει.
Για τον ίδιο λόγο που δεν βγήκε ούτε ένας συγγενής απ τα καμένα της ΗλείαςΓιατί δεν βγήκε ένας συγγενής θύματος από το Μάτι να τον κάνουν αέρα άλλοι για να προετοιμάζεται να μοιράσει υπουργεία;