CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 593
- Πόντοι
- 8.805
Υπομονη λοιπον.Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι..αλλά που θα πάει..θα κάτσει..
Θα περιμενουμε.
Υπομονη λοιπον.Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι..αλλά που θα πάει..θα κάτσει..
ακουσα βγηκε κατι με cyber s..στον υπολογιστη δεν το δοκιμασα ουτε θελω να το δοκιμασωΕνώ στον υπολογιστή..πφφφ..δεν καταλαβαίνεις και τίποτα..!!

Να θυμηθώ μόνο να πάρω μαρκαδόρο..![]()
γιατί ο στυλός στο όρθιο δεν γράφει..
Μήπως να φορέσω και κουστούμι με γραβάτα να είμαι πιο επίσημη?Και οι Παρκαδόροι μπορούν να "γράφουν" ;) "στα όρθια" ;) (Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία βέβαια)
Να πάρεις μολύβι σαν τους Ρώσους στο διάστημα, ή μια πένα που διαφημίζει η κρατική στο μεταμεσονύκτιο πρόγραμμα ;)
Οεοεοεεεεεεεεε...χελλόουυυυ.......
Μήπως να φορέσω και κουστούμι με γραβάτα να είμαι πιο επίσημη?
Αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα...Οι γυναίκες γιατί ντύνονται αφού έτσι κι αλλιώς θα τα βγάλουν...Μήπως να φορέσω και κουστούμι με γραβάτα να είμαι πιο επίσημη?
Τί έχεις πάθει με τον Screaming Jay Hawkins τελευταία; :think
Τα τελευταια χρονια το επαθα. Γιατι ειναι αρχηγος, καταμαυρος, βουντου ιερεας επι σκηνης, εκανε μουσικη και για αυτο εγινε γνωστος, (δεν σκοτωνε για πλακα) κι αλλα πολλα που λεγονται στο βιντεο.
Πανω απο ολα ομως γιατι δινει απαντησεις!
Γιατί δεν είναι όλες σαν αυτές που έχεις συνηθίσει κάθε μέρα να κάνεις παρέα..Αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα...Οι γυναίκες γιατί ντύνονται αφού έτσι κι αλλιώς θα τα βγάλουν...
Βεβαίως..Δουλευει κανα καλο μουνι σημερα εδω να περασω ?![]()
εσυ φορας γαντι στο καλο σου χερι?Αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα...Οι γυναίκες γιατί ντύνονται αφού έτσι κι αλλιώς θα τα βγάλουν...

Εγω την θελω για το σπιτι...θα μου βαλετε και κορδελιτσα????Βεβαίως..
Θα την φάτε εδώ..ή να σας την τυλίξουμε για το σπίτι?
Ό,τι θέλετε θα σας βάλουμε..Εγω την θελω για το σπιτι...θα μου βαλετε και κορδελιτσα????

Ό,τι θέλετε θα σας βάλουμε..![]()