apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 218
- Πόντοι
- 866
καταρα :Sτυπε τοτε ημουν μικρος και απειρος (και αφραγκος), ουτε φωτογρ.μηχανη δεν ειχα καλα καλα![]()
καταρα :Sτυπε τοτε ημουν μικρος και απειρος (και αφραγκος), ουτε φωτογρ.μηχανη δεν ειχα καλα καλα![]()
γιαυτο κανω ρελανς τωρα τυπε μου με τα λευκορωσσιδια!καταρα :S

Το δικό μου ήτανε..το δικό σου όχι..!!θυμαμαι ναι στην τουαλετα στο ημιχρονο που σου εσκιζα το μουνακι και ηταν ακομα στενο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Το δικό μου ήτανε..το δικό σου όχι..!!![]()
![]()
![]()
![]()
η πλακα ειναι οταν ειδεσ τον πουτσο μου δεν αντεξεσ και τον εβαλεσ κατευθειαν μεσα σου και το καλυτερο μετα απο καποια χρονια που το χεσ κανει επαγγελμα πια ( απο μικρη φαινοσουνα) που ελεγεσ εγω καπου το χω ξαναδει αυτο αρε κατερινακι

Αν κρίνω από το πιμί που μου έστειλες νωρίτερα από τότε έχεις να δεις μουνί?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η πλακα ειναι οταν ειδεσ τον πουτσο μου δεν αντεξεσ και τον εβαλεσ κατευθειαν μεσα σου και το καλυτερο μετα απο καποια χρονια που το χεσ κανει επαγγελμα πια ( απο μικρη φαινοσουνα) που ελεγεσ εγω καπου το χω ξαναδει αυτο αρε κατερινακι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πετραν δεν ξέρω αν το πρόσεξες..
Τους έχουμε καρακαβλώσει όλους..γι'αυτό δεν μιλάνε..![]()
![]()
![]()
ζητω ανακωχηθα ερχομαι καθε τεταρτη να με προπονεισ ε?Αν κρίνω από το πιμί που μου έστειλες νωρίτερα από τότε έχεις να δεις μουνί?
Α ρε πετράν..
Αφού δεν το κατέχεις το άθλημα..
Θες προπόνηση..
Ωραία..όποτε θες..έλα να σου πετάξω τα μάτια όξω..![]()
![]()
![]()
![]()
ζητω ανακωχη

Θα σε ισιώσω..μην αγχώνεσαι..!!!θα ερχομαι καθε τεταρτη να με προπονεισ ε?
οκ κοριτσαρα μου να σαι καλα καλο σου βραδυΘα σε ισιώσω..μην αγχώνεσαι..!!!
Μάκια σου μωρό μου..οκ κοριτσαρα μου να σαι καλα καλο σου βραδυ

Πού να ήξερα τι τούμπες έχει η ζωή..και που βρίσκομαι εδώ τώρα και σας τα λέω αυτά..
Καταλαβαινω τι λες και το βρισκω λογικο.... ομως δεν αποδεχομαι την λεξη αηδιαεστω οτι στο δειχνει και πραγματι θελει μονο εσενα
πολυ δυσκολα θα εξακολουθεις να θελεις εσυ...εστω και να υπαρχει δλδ αμοιβαιος ερωτας στην αρχη στο τελος συνηθως καταληγει σ'ενα αισθημα αηδιας...αυτες οι σχεσεις καταληγουν απο μονες τους να φτανουν συντομα σ'ενα οριο
Αυτα ειναι τα ωραια της ζωης......Αυτό που έχει συμβεί και χαίρομαι είναι ότι υπήρξαν
αρκετές κοπέλες που δούλεψαν σε μένα και τώρα είναι
παντρεμένες ευτυχισμένες και με παιδάκια..
Ο τελευταίος σταθμός γι'αυτές ήταν το Κολωνού 30 Α..
Γι'αυτό καλά λένε.."Ποτέ μη λες ποτέ"
Πάντως επειδή τυχαίνει να γνωρίζω ζευγάρια που η κοπέλα ήταν στο χώρο..
Είναι μαζί έχουνε κάνει και παιδάκι τον αγαπάει τον σέβεται..το ίδιο κι αυτός..και δε πα να λέει ο κόσμος στη τελική..
Άμα το ψιρίζουμε τι είναι σωστό και τι όχι θα πονέσει το κεφάλι μας..
Φτιάξανε όλα τα άλλα στη κοινωνία για να σκαλώσουμε σ'αυτο..
Πφφ..!!!

Πρωτον δεν θα αναφερεις σε κανεναν τι δουλεια κανειΟχι, απλα ετσι εξασφαλιζεις πως ποτε δεν θα μαθει κατι η οικογενεια του αντρα για να στεναχωρηθει, και ποτε δεν θα τυχει να την αναγνωρισουν και να πουν "κοιτα τον μαλακα, την πουτανα βρηκε για γυναικα". Επισης ποτε δεν θα ερθει η κοπελα σε δυσκολη θεση επειδη ετυχε να την αναγνωρισει καποιος.

Ειναι γελοιο αλλα εχει πλακα