Για πε τώρα..
Την περασμένη Τετάρτη ήρθες?
Ναι ή όχι πε μου..μη μου λες ποιος είσαι..
Δεν ηρθα γιατι ειχα δουλεια .
Για πε τώρα..
Την περασμένη Τετάρτη ήρθες?
Ναι ή όχι πε μου..μη μου λες ποιος είσαι..
Όχι..το μαγαζί μου είναι το 30Α το κάτω..το ισόγειο..
Όπως το κοιτάς δεξιά είναι ένα μπουρδέλο νετ-καφέ αιγυπτιακό..και αριστερά άλλα 4 μπουρδέλα προς τη γωνία της Λεωνίδου..
Γιεπ..στη λεωνιδιου λεω στη γωνια, δεν εχει ενα αιγυπτιακο?
σορρυ που σε πρηζω αλλα εχω φαει φλασια τωρα..... το 98-99 ειχες κοκκινα μαλλια?
στη λεωνιδιου λεω στη γωνια, δεν εχει ενα αιγυπτιακο?
σορρυ που σε πρηζω αλλα εχω φαει φλασια τωρα..... το 98-99 ειχες κοκκινα μαλλια?
Σώπα βρε να μας πει ο άνθρωπος..Βυζααααααααααααααααααααααρες λεμε !
Η κομμωση σε μαρανε ?
Σώπα βρε να μας πει ο άνθρωπος..
Θα σε βυζοσκαμπιλιάσω την επόμενη που θα έρθεις..
Δεν πρέπει να ξέρω;Γιατι σε νοιαζει αυτο?
δες πμ... ;)Γιεπ..
σιλανς παρακαλω! εχουμε θεμα εδω!Βυζααααααααααααααααααααααρες λεμε !
Η κομμωση σε μαρανε ?
Το είδα..δες πμ... ;)
καλα ρε τυπε τοση ωρα περιμενουμε να μαθουμε και τωρα μας σκας το μυστικοδες πμ... ;)

Χαααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ...καλα ρε τυπε τοση ωρα περιμενουμε να μαθουμε και τωρα μας σκας το μυστικο
τι πμ
πειτε εδω να μαθουμε και εμεις
μας αρεσουν τετοια
αν υπαρχει και καμια φωτο για ματι ακομα καλυτερα
![]()
και γω βρε! στο ξαναλεω και δω! χαρα στο κουραγιο σου τοσα χρονια!Το είδα..
Πωωωωωωωω...βουνό με βουνό δε σμίγει..
Χαίρομαι που είσαι καλά..
ρε συ τυπε χθες που πηγαμε να κανουμε κατασταση με τα ιλλουμινατι τα λευκορωσιδια μας την πεσανε ναπουμε, τι φωτο μου λες?καλα ρε τυπε τοση ωρα περιμενουμε να μαθουμε και τωρα μας σκας το μυστικο
τι πμ
πειτε εδω να μαθουμε και εμεις
μας αρεσουν τετοια
αν υπαρχει και καμια φωτο για ματι ακομα καλυτερα
![]()

κατερινα το 88 -89 μηπωσ εισουνα στον αγωνα αεκ - ολυμπιακοσ με το γκολ του καραγκιοζοπουλουστη λεωνιδιου λεω στη γωνια, δεν εχει ενα αιγυπτιακο?

Καλά είναι μωρέ..και γω βρε! στο ξαναλεω και δω! χαρα στο κουραγιο σου τοσα χρονια!

οχι με λευκορωσιδια ρε τυπερε συ τυπε χθες που πηγαμε να κανουμε κατασταση με τα ιλλουμινατι τα λευκορωσιδια μας την πεσανε ναπουμε, τι φωτο μου λες?![]()
μπας και ειχες τιποτα φωτος για ματι 
Εγώ ήμουνα..δεν θυμάσαι που σηκώθηκες να πανηγυρίσεις και σου χάιδευα το κωλαράκι?κατερινα το 88 -89 μηπωσ εισουνα στον αγωνα αεκ - ολυμπιακοσ με το γκολ του καραγκιοζοπουλου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

θυμαμαι ναι στην τουαλετα στο ημιχρονο που σου εσκιζα το μουνακι και ηταν ακομα στενοΕγώ ήμουνα..δεν θυμάσαι που σηκώθηκες να πανηγυρίσεις και σου χάιδευα το κωλαράκι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

τυπε τοτε ημουν μικρος και απειρος (και αφραγκος), ουτε φωτογρ.μηχανη δεν ειχα καλα καλαοχι με λευκορωσιδια ρε τυπε
ετσι που τα λεγατε νομιζα οτι θα εχει γινει κανα μπερδεμα ;)
και επειδη ξερω οτι εισαι και εσυ οπτικος τυποςμπας και ειχες τιποτα φωτος για ματι
![]()