Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλό με έκανες και γέλασα φίλε, κανένα ποιό συγκεκριμένο νέο έχουμε?
Κανένα νέο?
Σωστα τα λες….Κατερίνα στο άλλο θρέντ που έκλεισε επανέλαβα αυτό που λέει ο απλός λαός ότι στο ρόδο βρίσκεις αγκάθι και στο αγκάθι ρόδο όπως και ότι είναι δύσκολο σε έναν άντρα να έχει ως σύντροφο μια ιερόδουλη. Εσύ μοιάζεις να είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις που δεν έχεις λερωθεί ακόμα και αν κολυμπάς σε ''βρώμικα νερά''. Το γαμήσι είναι ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία μια σχέσης αλλά δεν είναι το μόνο...

Όχι το θεμα εχει κλεισει εδώ…Παιδια προσεξτε μονο μην το κανετε και αυτο το thread Τετελεσθαι και κλειδωθει και αυτο και μετα Κατερινιω αντε να δω ποιος θα ερχεται στο σπιτακι σου=>πλακα κανω προφανως
Εεεελα ρε συ αυστραλε…ψαχνεις να βρεις τωρα γωνια στο σεντς…Μπορώ να ρωτήσω γιατί από όλα τα θρέντ που έχουν ανοίξει ενοχλούν συγκεκριμένα που αναφέρονται σε συγκεκριμένα άτομα? Αυτό αποτελεί προσπάθεια φύμωσης που δεν ταιριάζει ούτε στη φθσιογνωμία αλλά ούτε στο ύφος του συγκεκριμένου σαϊτ.
Παρεπιπτόντως Κατερίνα πότε μπορούν να σε επισκεφτούν οι θαυμαστές σου?
Σ’ευχαριστω…αλλά τα βγαζω και περα μονη μου…Απλά μου έχει κάνει εντύπωση που πλέον, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων, κανείς από όσους σε εκθίαζαν δεν αναφέρεται στο μαγαζί σου...πες το διαστροφή δεν ξέρω αλλά όταν νοιώθω την ανάγκη να σε υπερασπιστώ και γι' αυτό θέλω να σε γνωρίσω...
Βρε ματακια…κανε ένα κοπο..κι ελα από το μαγαζικατερινουλα θελω να σε ρωτησω αν κανεις ποδολανεια, ποδοπατημα και τα σχετικα!