Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κατερίνα καλύτερα να κλωνοποιηθείς.Κατερίνα ο κόσμος εσένα θέλει και για εσένα έρχεται. Εγώ προσωπικά δεν σκοπέυω να έρθω αν δεν ξέρω εξ αρχής ότι θα είσαι εκεί...οπότε πες μου πότε θα είσαι
Δεν εχω γυναικες…Μονο νυχτα δουλευει το μαγαζι..
Πεμπτη απογευμα μαλλον ερχεται καινουρια…
Αν είναι καλή…θα την κρατησω μονιμα…
Εγω σπιτι…οικιακα….!!!!
στείλε email στον Πούτιν για ενισχύσεις να στείλει κάνα δυο καραβιές αναπληρωματικές.Βάλε μια αγγελία στον ΟΑΕΔ...Ή στο cosmopolitan.Και θα δεις ανταπόκριση.Όλες λεφτά θέλουν,μην περιμένουν να τα βρουν στο δρόμο,ας πιαστεί λίγο ο κώλος τους...
Χαχαχα…πλακα θα ειχε….Βάλε μια αγγελία στον ΟΑΕΔ...Ή στο cosmopolitan.Και θα δεις ανταπόκριση.Όλες λεφτά θέλουν,μην περιμένουν να τα βρουν στο δρόμο,ας πιαστεί λίγο ο κώλος τους...
Να σου πω κι εγω ένα με τον τοτο?![]()
Χαχαχα…πλακα θα ειχε….
«Ζητειται κοπελα….από σπιτι….για σπιτι»
Το θεμα είναι απλο….δεν θα αφηνα καθολου το μαγαζι κλειστο
αλλά νομος μου είναι να μην βαλω αδηλωτες..
Αν ηταν ετσι…δεν θα εκλεινε και καθολου…
Δηλωμενες και καλες δυστυχως…δεν υπαρχουν πολλες…!!!!
να ενταχθεί και στο 4ο ΚΠΣ της ΕΕ.Μα θα τις δηλώσεις.Θα πάρεις κι επιδότηση από τον ΟΑΕΔ.Να πώς θα μειωθεί η ανεργία!!!
Ναι βρε…θα τις παω και στο παρκο πρωτα…Μα θα τις δηλώσεις.Θα πάρεις κι επιδότηση από τον ΟΑΕΔ.Να πώς θα μειωθεί η ανεργία!!!
Τα ματια σας 14….πολλά σερνονται…είναι ΚΥΡΙΕΣ…με το (Κ) κεφαλαίο και ο θεός βοηθός.
Αμε?Σκουφάκι μονό …..υπάρχει και ολόσωμο…άραγε χα.χα.
Κάθε Πασχα και Χριστουγεννα….κατερινακι καλησπερα!!αυτη η κοπελα η σαρα που εχεις καθε ποτε δουλευει??