Νέα

Κολωνού 30Α

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μετά από μία κακή εμπειρία πριν μέρες με αυτή την απαράδεκτη Ούρσουλα, κατάφερα να πετύχω επιτέλους την Κατερίνα. Θα γράψω τις εντυπώσεις μου χωρίς υπερβολές, άλλωστε οι περισσότεροι σε αυτό το thread έχουν προσωπική εμπειρία και έχουν γράψει σχετικώς. Εχτές Τετάρτη επισκέφθηκα την Κατερίνα, ήμουν ο πρώτος της βάρδιας της. Ο χώρος της προσεγμένος και περιποιημένος, καμία σχέση με την λέπρα του Μεταξουργείου, εφάμιλος με studio. Την Κατερίνα μπορώ να την περιγράψω με κάποιες λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό: Πρόσχαρη, γελαστή, σαγηνευτική, τρυφερή, συνειδητοποιημένη, σωστή επαγγελματίας. Σέβεται τον πελάτη, σε κάνει να νιώθεις άνετα και είναι και πολύ καλή στο κρεβάτι. Νομίζω, ότι τηρουμένων των αναλογιών και του τι προσφέρεται στην «αγορά» αυτή τη στιγμή, είναι μακράν η καλύτερη ή έστω από τις καλύτερες. Αξίζει το 20αρικο και το τιμά με τον τρόπο της. Αλλά πάνω από όλα είναι καλό παιδί, με το χαμόγελο, συζητήσιμη, την έχουμε εδώ στο σαϊτ να μας κάνει παρέα, να μας λύνει απορίες και να ανέχεται τις χαζομάρες που κάποιες φορές γράφονται για αυτήν. Για όλους αυτούς τους λόγους, συμφωνώ απόλυτα με τους περισσότερους που έχουν εκφραστεί εδώ μέσα θετικά για την Κατερίνα. Μακάρι να την βοηθήσουμε να σταματήσει γρηγορότερα το ψυχοφθόρο αυτό επάγγελμα και ας την χάσουμε. Το αξίζει.......

Θα προτιμούσα να μας έλεγες με τόση λεπτομέρεια το τι έγινε στο δωμάτιο :)
 

Επισκέπτης
Φίλε Giorgos 32, επειδή με χαρακτήρισες σαν καποιον που μόνο με νοιάζει να πάω να "αδειάσω" και δεν σέβομαι, σου λέω κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Τις λίγες φορές που έχω πάει σε οίκο ανοχής σεβάστηκα την εκάστοτε κοπέλα σαν να ήταν κοπέλα μου. Δεν τις βλέπω υποτιμητικά. Κι οι απορίες που εξέφρασα σχετικά με την Κατερίνα, δεν ήταν κακοπροαίρετες. Απλά έθιξα την υπερβολή ορισμένων. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ για να ζήσουν την οικογένειά τους σαν καθαριστές, οικοδόμοι, εστιάτορες, μεταφορείς και χίλια δυο άλλα επαγγέλματα αλλά κανείς δεν έγραψε και δεν θα γράψει ούτε μια γραμμή γι' αυτούς. Δεν υποτιμώ την Κατερίνα. Ίσα ίσα που φαίνεται μορφωμένη γυναίκα, με άποψη, σωστή γραφή, αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζει το θέμα δεν μου δείχνει έναν άνθρωπο που δεν είχε άλλες επιλογές να ακολουθήσει. Ίσως γιατί το "εύκολο" και γρήγορο κέρδος είναι μεγάλο δέλεαρ. Ίσως και ανίκητη συνήθεια. Και πιο πολύ θα την παραδεχόμουν αν έλεγε ότι "ναι, το γουστάρει αυτό που κάνει". Κι αν και δεν θα 'πρεπε να μιλάω για ξένες οικογένειες, μόνο και μόνο για το παιδί της θα άξιζε να προσπαθήσει να ξεφύγει από αυτόν τον χώρο. Όλοι εσείς την "δοξάζετε" για αυτό που είναι τώρα, ενώ αν τα παρατήσει θα λέτε "τι κρίμα που δεν δουλεύει πια για να την γ.....". Μήπως εσείς είστε οι υποκριτές που νοιάζεστε για το καλό της? Εγώ μόνο και μόνο αν ήξερα ότι έχει παιδί, δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί.Έτσι, από σεβασμό...Δεν ήθελα να κουράσω. Εύχομαι στην Κατερίνα υγεία κι αγάπη να σε συντροφεύουν.

Συναγωνιστή ShowLover χαίρομαι που δεν είσαι από τα άτομα που πάνε να αδειάσουν… Ξέ&
#961;εις πολύ καλά ότι εκτιμώ το επάγγελμα και του καθαριστή και του οικοδόμου και του μεταφορέα και όλα τα επαγγέλματα που με τίμιο τρόπο βγάζει κανείς χρήματα όπως και αυτό το επάγγελμα που κάνουν οι κοπέλες.. Γιατί δεν πάνε να κλέψουν κανέναν ούτε να εξαπατήσουν, άρα δεν είναι κάτι το ανέντιμο αυτό που κάνουν. Τώρα ότι δεν γράφουμε ούτε μια γραμμή για όλα αυτά τα επαγγέλματα , νομίζω ότι είναι προφανές, βρισκόμαστε στο , νομίζω ότι θα ήταν άτοπο και τελείως εκτός θέματος να αναφερθούμε σε κάποιο άλλο επάγγελμα. Μπορούμε και κατακρίνουμε την Κατερίνα και οποία ότι κερδίζει χρήματα εύκολα, ότι έχει εύκολο κέρδος. Το θέμα είναι ότι ποιος από εμάς δεν θα ήθελα να έχει εύκολο κέρδος…ποιος θα έπαιρνε μια αξίνα και να καλλιεργεί ένα χωραφάκι όλη την ημέρα για να βγάλει σιτάρι για το ψωμί που θα φάει. Νομίζω κανείς. Όλοι μας θέλουμε κάνουμε επαγγέλματα (π.χ. δικηγόρος , γιατρός, και αλλά) για να βγάλουμε χρήματα εύκολα. Άρα δεν συζητάμε ποιος επιθυμεί το εύκολο κέρδος αλλά ποίος κερδίζει περισσότερα σε αυτήν την κοινωνία που όλοι μας θέλουμε ένα εύκολο κέρδος. Μερικοί άνθρωποι πετυχαίνουν να κερδίζουν πολλά με μη νόμιμο τρόπο, δεν συζητάμε για αυτές τις περιπτώσεις, που είναι κατακριτές,. Θα μιλήσουμε για του νόμιμους τρόπους, ένας τρόπος όπως του καθαριστή, του οικοδόμου, του μεταφορέα είναι και της εκδιδομένων γυναικών ή πιο σωστά εκδιδομένων προσώπων. Ένα επάγγελμα νόμιμο με ασφάλιση και υψηλή φορολογική. Ένα επάγγελμα που φέρνει υψηλά έσοδα στο κράτος. Άρα αφού η Κατερίνα και η κάθε Κατερίνα που δουλεύει νόμιμα για μένα στην τελική, είναι μαγκιά της που μπορεί και βγάζει τόσα χρήματα. Τώρ&
#945; αν κάποιους τους  ενοχλεί ότι μπορεί να βγάζει παραπάνω χρήματα η Κατερίνα,  θεωρώ ότι είναι πρόβλημα τους που δεν έχουν τα κότσια να κάνουν ένα επάγγελμα με περισσότερο κέρδος. Στην ερώτηση για το παιδί της, όπως έχω γράψει και πιο πάνω, έχω αναφερθεί για την αρχαία εποχή στις ιερόδουλες. Πιστεύω ότι στην τότε  την εποχή, μια μητέρα θα επιθυμούσε και θα το θεωρούσε τιμή η κόρη της να γίνει ιερόδουλη. Αυτό ήταν την εποχή εκείνη με την συγκεκριμένοι θρησκεία, με την δικιά μας θρησκεία είναι ενάντια στα Χριστά ήθη, άρα είναι κάτι το κατακριτέο, όχι μόνο από την θρησκεία αλλά από όλοι την κοινωνία. Ίσως στο μέλλων να είναι κατακριτέο το επάγγελμα του δάσκαλου, του καθαριστή, του οικοδόμου... Όλα είναι κάτι το σχετικό. Θα μου πεις ότι ζούμε στην σημερινή εποχή... Πιστεύω ότι η Κατερίνα γνωρίζει τα θετικά και τα αρνητικά του επαγγέλματος και τις δυσκολίες που υπάρχουν, όπως γράφει και η ίδια θα απέτρεπε στο παιδί της όπως και κάθε κοπέλα που θα είχε τέτοια φιλοδοξία. Όμως πόλοι άλλοι γονείς θα απέτρεπαν από τα παιδία τους να κάνουν τα επαγγέλματα που ακολουθούν οι ίδιοι…γιατί άραγε; Έτσι που μας το θέτεις το θέμα οι κοπέλες αυτές θα πρέπει να στερούνται του δικαιώματος της μητρότητας…και να μην έχουν παιδία...μήπως ακούγεται πολύ ρατσιστικό. Είναι όντως χειρότερο το παιδί να μάθει τι δουλεία κάνει η μανά του ή μήπως μπορεί να βιώσει πολύ χειρότερες κατάσταση μέσα σε μια οικογένεια  από του ίδιους του τους γονείς; Και να είσαι σίγουρος ότι ο τελικός αποδεκτής όλων τον προβλημάτων σε μια οικογένεια είναι το παιδί. Εγώ την Κατερίνα μπορεί να μην δοξάζω, αλλά την θαυμάζω. Γιατί είναι από τα λίγα άτομ&#
945; έχει ξεφύγει από την απομόνωση που θέλει η κοινωνία να την έχει. Ίσως και το μοναδικό που έχει σηκώσει το κεφάλι και είναι εδώ μαζί μας να δέχεται και την θετική και αρνητικοί κριτική μας.
 

Επισκέπτης
Συναγωνιστές οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε ότι η Κατερίνα έχει στολή Νοσοκόμας... για τους πολύ άρρωστους... για την πάρτι της.
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
13
Πόντοι
2.007
ʼκου όμως κι ο άντρας της να ζητήσει μίζα από το φίλο του που θα του π@@@@ει τη γυναίκα!!! Τί γίνεται στον κόσμο... Τί τύποι υπάρχουν!! Και γιατί δεν πήγαινε αφού έχει τέτοιο βίτσιο στο  Πιό πολλά θα έβγαζε!!!
(Πλάκα κάνω, μη με φάτε)
 

loucas

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
27
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
0
Επισκεψη σε Κολωνου 30, Τριτη, γυρω στις 10-10.30 το βραδυ. Στο δεξιο "σπιτι" (οπως τα βλεπεις απο το δρομο) ειχε στον τοιχο μια σελιδα με το λογοτυπο του σαιτ. Λεω εδω ειμαστε! να δοκιμασουμε τη "διασημη" Κετρινα! Βγαινει μια ψηλη ξανθια (δεν ρωτησα ονομα, να υποθεσω η Ουρσουλα?) αλλα δεν μου εκανε για την Κατερινα. Παω στο διπλα (αριστερο "σπιτι"). Βγαινει μια σχετικα καλη κοπελα κοντη (χωρις μπλουζακι) και ξανθια και λεει η τσατσα οτι τη λενε Κατερινα. Κι εκει την πατησα! Που πας ρε λαλακα ! Μπαινω αλλα ηταν ισως η χειροτερη εμπειρια σε μπουρδελο! Πιπα 5", απο πανω αλλα 5" και μετα απο πισω! Με τοση ταχυτητα ξενερωσα και σταματησα. Οταν δε της ειπα οτι τοσο γρηγορα δεν γινεται απαντησε το θεϊκο "δωσε κατι παραπανω για καλυτερη εξυπηρετηση".Ισα μωρη..... Αυτα προς αποφυγη...
 

pad123

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Μηνύματα
39
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις πραγματικα με βαλατε στον πειρασμο να παω να δοκιμασω την κατερινα μετα απ ολα αυτα τα εγγωμιαστικα σχολια που εχω διαβασει.Αυτο που μου αρεσει στην ολη ιστορια ειναι οτι η η κοπελα ειναι πολυ ευχαριστη.Το παν σ αυτη τη δουλεια ειναι να μην σου φαινεται οτι η κοπελα κανει αγγαρεια.Ο δευτερος λογος ειναι το θεμα της καθαριοτητας.Για μενα ο πιο σημαντικος.αξιζει να σημιωσω οτι συνηθιζω να πηγαινω σε στουντιο η μαλλον καλυτερα μονο σε στουντιο παω γιατι ειμαι μυγιαγγιχτος στο θεμα τις καθαριοτητας και στο θεμα ασθενειων φοβαμαι και τον ισκιο μου για να παω σε μπουρδελο στο μεταξουργειο.βλεπω ομως οτι η κοπελα αναφερεται συνεχεια στο θεμα τησ καθαριοτητας-γιατρων κ.τ.λ και εναι φοβερη επαγγελματιας.Αυτο πιστοπειειται με εμεσο το promοtion που κανει και ειμαι καθαρα υπερ του.Αλλωσρε ποιος σωστος επαγγελματιας δεν θα ηθελε να διαφημιστει.κατερινα μηπως θα πρεπει να ανεβασεις τις τιμες και να ανοιξεις στουντιο?ΑΝ ισχυουν ολα αυτα απορω πως δεν το εχεις κανει μεχρι τωρα με τετοια διαφημιση.
 

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Μηνύματα
9.251
Κριτικές
27
Like
14
Πόντοι
3.057
Συναγωνιστές οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε ότι η Κατερίνα έχει στολή Νοσοκόμας... για τους πολύ άρρωστους... για την πάρτι της.

Πλάκα κάνεις έτσι;;
Με ψιλοτάκουνα;;
 

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.591
Κριτικές
35
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Στο ποστο μου ειμαι κάθε μερα?
Δουλευω κανονικα μεχρι το Σαββατο.
Την Κυριακη όμως είναι η τελευταια μερα που ισχυει
ο χαρακτηρισμος μου..
Έχω καταθεσει βεβαια τον φακελο για την ανανεωση αλλά δεν ξερω
αν εχω δικαιωμα να δουλεψω μεχρι να βγει ο καινουριος χαρακτηρισμος.
Θα μου πει ο δικηγορος και θα ενημερωσω..
Ρε παιδια τι η Κατερινα δουλευει σημερα Σαββατο? Αυτο εννοει? Ας παι καποιος αν ξερει θελω να παω.
 

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Μηνύματα
9.251
Κριτικές
27
Like
14
Πόντοι
3.057
Κατερίνα, αληθεύει αυτό για
τη στολή νοσοκόμας;;
 

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Μηνύματα
9.251
Κριτικές
27
Like
14
Πόντοι
3.057
Ευχαριστώ Γιώργο32!!;)
 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
Τι ακριβώς εννοείς δυστηχώς μέχρι το Σάββατο;

Φίλε μου Heelover διάβασε παρακάτω τι είπε η ίδια η Κατερίνα και θα καταλάβεις...

Παράθεση από: KATERINA69 στις 07/06/07, 02:02
Δουλευω κανονικα μεχρι το Σαββατο.
Την Κυριακη όμως είναι η τελευταια μερα που ισχυει ο χαρακτηρισμος μου..
Έχω καταθεσει βεβαια τον φακελο για την ανανεωση αλλά δεν ξερω
αν εχω δικαιωμα να δουλεψω μεχρι να βγει ο καινουριος χαρακτηρισμος.
Θα μου πει ο δικηγορος και θα ενημερωσω...[color]


Όπως καταλαβαίνεις περιμένουμε πως και πως νέα από το Κατερινιό...

 

Επισκέπτης
αφηστε την ρε ρεμαλια να ξεκουραστει και αυτη λιγακι!!
 

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Μηνύματα
9.251
Κριτικές
27
Like
14
Πόντοι
3.057
Φίλε sas1977 , ευχαριστώ και σόρρυ!! ;)
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Pe warhol θα δει το αβαταρ σου και θα έχει εφιάλτες!
 

Επισκέπτης
Μες στην καύλα θα είναι έτσι;;
Τι ακριβώς εννοείς δυστηχώς μέχρι το Σάββατο;

... πρέπει να ανανεώσει τα χαρτιά της... όποτε και υπάρχει και η σχετική γραφειοκρατία, καταλαβαίνεις... πιστεύω να μην την καθυστερήσουν πολύ και να είναι σύντομα κοντά μας.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom