KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 26
Εγώ?παλι με χεσες κατερινακι αλλα ας εχει καλη συνεχεια ευχομαι και πιστευω να σαι πετυχω καμια φορα πρωι αντε καλη συνεχεια φιλια
Έκανα τέτοιο πράμα?
Γιατί το λες αυτό?
Εγώ?παλι με χεσες κατερινακι αλλα ας εχει καλη συνεχεια ευχομαι και πιστευω να σαι πετυχω καμια φορα πρωι αντε καλη συνεχεια φιλια
Έτσι και έχει φάει φασολάδα και σημαδέψει Ιάσωνος στον πεζόδρομο...θα κατεδαφιστούν όλα τα ετοιμόρροπα...χαχαχχαχαχαχαχαχ...!!!!!
Μέχρι 5Καλημέρα Κατερινάκι.Να σε ρωτήσω,τα βράδυα μλεχρι τι ώρα είστε ανοιχτά περίπου?
Θα την κάνει καινούρια λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε....χαχαχαχαχαχ...!!!!Θα κανει δλδ ....δωρεαν αναπλαση τηs περιοχηs ε?????????χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχα
Πιο νωρίς για σιγουριά...Εσύ δουλεύεις μέχρι κλείσιμο ή πρέπει να έρθω πιό νωρίς για να σε πετύχω?
Έτσι και έχει φάει φασολάδα και σημαδέψει Ιάσωνος στον πεζόδρομο...θα κατεδαφιστούν όλα τα ετοιμόρροπα...χαχαχχαχαχαχαχαχ...!!!!!
Πρωι πρωι επεσε πεινα,και φασολαδα να βροντανε τα κανονιαΘα κανει δλδ ....δωρεαν αναπλαση τηs περιοχηs ε?????????χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχα

Kαλημερα Γιωργη....Τι να κανουμε?????? Με κουβαλησανε αρον αρον πρωι........Πρωι πρωι επεσε πεινα,και φασολαδα να βροντανε τα κανονια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα![]()
Καλημέραααααααααααααααααα....!!!!!!Πρωι πρωι επεσε πεινα,και φασολαδα να βροντανε τα κανονια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα![]()
Τηλέφωνο είπαμε...τηλέφωνο...για πιο σιγουριά...210 52 22 970Δηλαδή μέχρι τι ώρα περίπου είσαι εκεί Κατερινάκι ?
Και εγω ανοιξα πρωι πρωι το μαγαζιKαλημερα Γιωργη....Τι να κανουμε?????? Με κουβαλησανε αρον αρον πρωι........
Την ηπιαμε και στην Ευρο βυζουμπα.........Ψηνω το Κατερινακι για να με παρηγορησει....Ειναι αβασταχτοs ο πονοs!!!!

Ψήνομαι...ψήνομαι...χαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!Kαλημερα Γιωργη....Τι να κανουμε?????? Με κουβαλησανε αρον αρον πρωι........
Την ηπιαμε και στην Ευρο βυζουμπα.........Ψηνω το Κατερινακι για να με παρηγορησει....Ειναι αβασταχτοs ο πονοs!!!!
Αυτο ειναι μου ανοιξες την ορεξη τωρα ετσι ροδοκοκινοΨήνομαι...ψήνομαι...χαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!
Ααααααααααααααααα ψυχή τση ψυχής μουουουουουου....καλημερούδια σου τσαμτσαμίνι μουουουουουουουου....!!!!!!Kαλημέρα σιόρα Κατερίνα μου, μποτζορνο.
Πρόσεχε σε παρακαλώ την κότα να την ψήσεις καλά, μην και σου φάει τις πατάτες![]()
Ψήνομαι...ψήνομαι...χαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.sintagesgiaantres.gr/wp-content/uploads/2008/12/roast-chicken.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ετσι μπραβο κοριτσαρε....Θα φαμε καλα!!!!!!!!!!
Μη μου βάζεις τέτοια...γιατί καβλώνω πρωί-πρωί...χαχαχαχχαχαχααχ....!!!!!Ετσι μπραβο κοριτσαρε....Θα φαμε καλα!!!!!!!!!!
Μη μου βάζεις τέτοια...γιατί καβλώνω πρωί-πρωί...χαχαχαχχαχαχααχ....!!!!!
Θέλω όπως το σουβλάκι το παιδικό....μόνο πατάτα ντομάτα....δεν θέλω να βλέπω πουλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!!Αυτο θελω κι εγω..........Αρα ολο τετοια να σου βαζω!!!!!!!!!χαχαχαχαχα