Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παρακολουθω και το αλλο θρεντ το 104 και σου την λενε ρε γαμωτο...Εγω δεν σε βρισκω παραλογο..εγώ δεν έκανα, δεν θα είχα επιτυχία...
άρα μόνο εσύ είσαι!![]()
εγώ είμαι λογικός![]()
![]()
![]()
Παρακολουθω και το αλλο θρεντ το 104 και σου την λενε ρε γαμωτο...Εγω δεν σε βρισκω παραλογο..
Ισα ισα εκδηλωνεσαι οπως αισθανεσαι χωρις να πειραζεις και να ενοχλεις...
Τελικα ειναι τοσο παραλογο να εχει καποιος μια κοινωνικη συναναστροφη με καποια απο αυτη τη "δουλεια"???
Δεν λερωνουμε ρε παιδια...ωπα...ισα ισα...οι περισσοτερες συμβουλευουμε και βοηθαμε...
Δεν ειναι κακο να δεχομαστε κι εμεις μια γλυκεια κουβεντα...αναγκη το εχουμε οπως το εχουν ολοι...
Απο τον πλανητη γη ειμαστε κι εμεις...οβεεεεεεερ....!!!!
Παρακολουθω και το αλλο θρεντ το 104 και σου την λενε ρε γαμωτο...Εγω δεν σε βρισκω παραλογο..
Ισα ισα εκδηλωνεσαι οπως αισθανεσαι χωρις να πειραζεις και να ενοχλεις...
Τελικα ειναι τοσο παραλογο να εχει καποιος μια κοινωνικη συναναστροφη με καποια απο αυτη τη "δουλεια"???
Δεν λερωνουμε ρε παιδια...ωπα...ισα ισα...οι περισσοτερες συμβουλευουμε και βοηθαμε...
Δεν ειναι κακο να δεχομαστε κι εμεις μια γλυκεια κουβεντα...αναγκη το εχουμε οπως το εχουν ολοι...
Απο τον πλανητη γη ειμαστε κι εμεις...οβεεεεεεερ....!!!!
και όπως έχω ξαναπεί αλλού, έχω πρόβλημα μόνο με τις πουτάνες στη ψυχή, αρσενικές κα θυληκές.
Καλό μήνα Κατερίνα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ένας καλός ίσως και παρηγορητικός λόγος προς ένα συνάνθρωπό μας, που δεν είναι αποδεδειγμένα ειδεχθής εγκληματίας ή έμπορος ναρκωτικών, δείχνει οτι παραμένουμε άνθρωποι ακόμα και σε αυτήν την κοινωνία που θέλει να μας μετατρέψει σε αδίστακτους καρριερίστες και αδιάφορους καταναλωτές.

δεν πατε και πολυ καλα .....
συνιστω 8--10 ωρες υπνο και το ξανακοιταμε!!

Δεν το πιστευω....!!!!
Μολις ανακαλυψα οτι απο αυριο και για 6 μερες τουλαχιστο δεν θα μπορω να βρισκομαι στο αρχηγειο μου....
Φτουουουουουουουουουου.....
Μολις ανακαλυψα οτι απο αυριο και για 6 μερες τουλαχιστο δεν θα μπορω να βρισκομαι στο αρχηγειο μου....
χαιρομαι θα σεχουμε ποιο πολυ στο μπλα--μπλα που εισαι ανωτερη και μενεις αξεχαστη !Μολις ανακαλυψα οτι απο αυριο και για 6 μερες τουλαχιστο δεν θα μπορω να βρισκομαι στο αρχηγειο μου....