You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολωνού 30Α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 313K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλό το νέο σπίτι..βλέπω και θάλασσα που είναι η αδυναμία μου...
Ωράριο δεν υπάρχει..
Αν θα δουλέψω..στα μέσα του Νοέμβρη και βλέπουμε..
Ανάλογα τα κέφια...
Κατερινάκι πως το βλέπεις τελικά θα δουλέψεις καθόλου να έρθουμε για μερικά αποχερετιστήρια

πανε καααλα οι δουλειες βλεπω αλλα για την μετακομιση δεν πηρες και μια προσφορα απο εμας.. εγω παντως τις κουτες με τα στρινγκακια θα στις μετεφερα δωρεαν ...Καλό το νέο σπίτι..βλέπω και θάλασσα που είναι η αδυναμία μου...
Ωράριο δεν υπάρχει..
Αν θα δουλέψω..στα μέσα του Νοέμβρη και βλέπουμε..
Ανάλογα τα κέφια...
serjtankian
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι ωρα ανοιγει το σπιτακι ρε συναδελφοι? 

Σε σχέση με την προηγούμενη αναφορά της Κατερίνας σε θόλους, επιθυμώ να πιστοποιήσω σε πάντες ενδιαφερόμενους, πως η Κατερίνα69, πέραν της άψογης υπηρέτου του έρωτα, του έξυπνου και καλού ατόμο (τα εννοώ αυτά), έχει διατελέσει και κορυφαίος μάστορας στη Φρατζή, με ειδίκευση στο αργκον, τις ραφές σε αγωνιστικά, το καμπέρωμα ανάρτησης, όπως και ότι είναι από τους τελευταίους ανθρώπους στην Αττική που ξέρουν να ζιγκλερώνουν Ντελόρτο καθέτου χωρίς να προκαλούν πυρκαγιά.
Τέλος, καταμαρτυρώ πως όντως η Κατερίνα69 βρίσκεται πίσω από την θρυλική πατέντα του Καταραμένου για ν ανεβάζουν τέτοιες πιέσεις τα νιτρομπούκαλα, ενώ μπροστά στα μάτια μου έχει η ίδια η Κατερίνα λύσει και δέσει σε μία μόνο ώρα διαφορικό από Μαζεράτι Γκίμπλι.
Και ο νοών νοείτω...
Τέλος, καταμαρτυρώ πως όντως η Κατερίνα69 βρίσκεται πίσω από την θρυλική πατέντα του Καταραμένου για ν ανεβάζουν τέτοιες πιέσεις τα νιτρομπούκαλα, ενώ μπροστά στα μάτια μου έχει η ίδια η Κατερίνα λύσει και δέσει σε μία μόνο ώρα διαφορικό από Μαζεράτι Γκίμπλι.
Και ο νοών νοείτω...
Επισκέπτης
κατερινακι εμαθα οτι στη βραδυνη βαρδια εχει μια ρσιδα νταρντανα με βυζάρες ? Εκανες το θαυμα σου ?
Επισκέπτης
Αύτὴν ἔφερε
Επισκέπτης
Πολὺ ...ὄγκος ὅμως
Επισκέπτης
Διότι δέν έχεις πολυτονική γραμματοσειρά. Είναι πολύ απλό να αποκτήσης.
Διότι δέν έχεις πολυτονική γραμματοσειρά. Είναι πολύ απλό να αποκτήσης.
Αν σου είναι εύκολο, γράψε τον τρόπο εδώ...
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 20
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 20
δεν το πιστευω.
η κατερινα σε ποια βαρδια δουλευει αραγε?
www.acapela.tv/good-old-times-92876575_c0746d2fa3a69.html]http://www.acapela.tv/good-old-times-92876575_c0746d2fa3a69.html[/url]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 317
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις