argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.659
- Πόντοι
- 16.235
Τιμουλες;Είναι κλεισμένη για όλο τό καλοκαίρι![]()
Τιμουλες;Είναι κλεισμένη για όλο τό καλοκαίρι![]()
Ποιος είναι ο Πανούσης δε θυμάμαι. Αν γυρίσει πάντως λέω να πάμε όλοι μαζί μπουζούκια στο σχήμα Λένα Ζευγαρα και Ιωάννα ΣτριγκαΑυτοί που κυκλοφορούν ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ...ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ...αντιγράφοντας τις γκόμενες δεν ζεσταίνονται λιγότερο...απλώς είναι γκόμενες που κατουρανε ορθιες .

συμφωνώΈνα 20αρι για να την χέσω στο στομα το έδίνα, +20 για να πουλάρει τάχυστα
150 όλα μέσα και να μου κάνει και μπάνιο
ναι μαν καργα κωλομπαραδεςΑυτοί που κυκλοφορούν ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ...ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ...αντιγράφοντας τις γκόμενες δεν ζεσταίνονται λιγότερο...απλώς είναι γκόμενες που κατουρανε ορθιες .
Να σου φωρέσει κ τις παντόφλες μαν150 όλα μέσα και να μου κάνει και μπάνιο
ναι μανΝα σου φωρέσει κ τις παντόφλες μαν
To απόλυτο κωλομπαραδικο σκηνικό....ναι μαν καργα κωλομπαραδες
Κερνάω σουβλάκια αυριο στις 19:00, παγκράτι, να σε περιμεένω η θα έχεις φάει?συμφωνώ
Δυστυχώς μαν έχει χαλάσει πολύ η νεολαίαTo απόλυτο κωλομπαραδικο σκηνικό....
Πιτσιρικάς,με μαλλί λάθρο/ καγκουρα μέσα στην ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ακριβώς όπως οι "ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες" που αποθεώνει στα σοσιαλ μύδια ,να φοράει αυτες τις ξεφτιλογιωταδικες τσοκαροπαντοφλες...το μόνο που με σταμάτησε από έναν πάμπλουτο εμετουλακο ήταν το ότι αυτό το παιδί δεν ήταν εν κινήσει αλλά ήταν σε είσοδο μαγαζιού περιμένοντας να κόψει λίγο η βροχή...το λέω αυτό γιατί αν όλο αυτό το σιχαμα που περιέγραψα περπατούσε χαλαρά κάτω από τον ήλιο και κρατούσε και κινητό θα άφηνα τα σωθικά μου στην μέση του δρόμου.
Ο απόλυτος ξεπεσμός της ελληνικής νεολερας σε ένα σεντονακι...χφτου σας ξεφτιλες.
που μαν πικάντικοΚερνάω σουβλάκια αυριο στις 19:00, παγκράτι, να σε περιμεένω η θα έχεις φάει?
Ναι πολύ μανΔυστυχώς μαν έχει χαλάσει πολύ η νεολαία
και είναι πολύ δυσάρεστο
και αυτό που με ξεπερνάει είναι ότι πολύ κάνουν τατουάζ στο πρόσωπο
αν είναι δυνατόν στο πρόσωπο
οπως το ακούς
που μαν πικάντικο
πικάντικο η παλατάκι διάλεξε...που μαν πικάντικο
μέσα μανπικάντικο η παλατάκι διάλεξε...
Μπάνιο ή shower;150 όλα μέσα και να μου κάνει και μπάνιο
μπάνιο μπάνιο μανΜπάνιο ή shower;
Όχι και μάνγκο. Πολύ γκέι... Χάθηκαν τα ελληνικά φρούτα; Πεπόνι, σταφύλι, αχλάδιμπάνιο μπάνιο μαν
και με σαμπουάν μάνγκο
Πικάντικο στισ 19:00, φαίνομαι κολομπαράς, αν δεν με νι΄ωσεισ φόναξε κολομπαράααααααααααααμέσα μαν