pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.168
- Πόντοι
- 5.946
πες ποσα γαμω το φελεκι μου.............αυπνος θα μεινω.....................που στο διαολο την βρηκες??????????????????????????????όσα θέλει
![]()
πες ποσα γαμω το φελεκι μου.............αυπνος θα μεινω.....................που στο διαολο την βρηκες??????????????????????????????όσα θέλει
![]()
Θέλεις να κάνω κονέ ?πες ποσα γαμω το φελεκι μου.............αυπνος θα μεινω.....................που στο διαολο την βρηκες??????????????????????????????

Πατουσακια ;Θέλεις να κάνω κονέ ?
Αλλά δεν τα καταπίνει![]()
πες ποσα γαμω το φελεκι μου.............αυπνος θα μεινω.....................που στο διαολο την βρηκες??????????????????????????????
αυτη στα @@@ μου αν τα καταπινει...........!!!!!!!!!!!!!.........ζημια λεμε!!!!!!!!Θέλεις να κάνω κονέ ?
Αλλά δεν τα καταπίνει![]()
φευγω..............παω να δω τον παπα!!!!!!!!!!!!!
κάτσε που παςαυτη στα @@@ μου αν τα καταπινει...........!!!!!!!!!!!!!.........ζημια λεμε!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φευγω..............παω να δω τον παπα!!!!!!!!!!!!!
Δεν βλέπεις που έχει γυμνασμένο γλουτό (κώλο) και τετρακέφαλο (μπούτι)Αυτό το πουτανάκι… είναι μόνο κώλο και ξύλο για να στρώσει…

ετοιμασιες...........κάτσε που πας
Δεν βλέπεις που έχει γυμνασμένο γλουτό (κώλο) και τετρακέφαλο (μπούτι)
πολύ φοβάμαι ότι εμείς θα τις φάμε![]()

Κωλομπαρίνες μαν όσες γυμνάζουν τον κώλοΚαλά… αυτά έτσι κουνιούνται μέχρι να τα μαγκώσεις.!
Το έχω τσιμπήσει, το έχω βάλει κάτω και το έχω κάνει γατάκι, σε χρόνο ντε-τε…
Εκνευρίστηκα που το είδα… το πουτανάκι…![]()
ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΝΕΣ
ΟΛΕΣΚΩΛΟΜΠΑΡΙΝΕΣ
Συμφωνώ Όλοι….Όσοι μας ζαλίζουν τ' αρχίδια με τουμπάι τσόκο. Κωλομπαράδες όλοι![]()
Τσάκο μια με γυμνασμένα κωλομέριαΥπάρχουμε και εμεις που θέλουμε γυμνασμένα κωλομέρια. Να ρίχνεις το χαστούκι και να ακούγεται σε όλο το τετράγωνο