Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αφαίρεση με τσιμπιδάκι.τι περιέχει ακριβώς αυτό το έκτρωμα?![]()
προτιμώ να πιώ υδροκυάνιοΑφαίρεση με τσιμπιδάκι.
και σχηματισμό φρυδιών.
Κωλομπαράδες Όλοιπροτιμώ να πιώ υδροκυάνιο![]()
κωλομπαράδες όλοι μανΚωλομπαράδες Όλοι
Συμφωνείς..?
Να ξέρεις μαν κανονικά το ραντεβού ξεκινάει όταν θα βγει το κορίτσι από το μπάνιοΌσες τανες τρώνε τα πρώτα 15 λεπτά στο μπάνιο με ανοιχτή βρύση (και καλά το πλένω...).
Επίσης, όσες μετά το πρώτο ημίχρονο κάνουν μια έτσι με το μωρομαντυλο στο μνι τους και καλά το καθάρισαν.
Κωλομπαρινες όλες...
Αυτές που εχουν αξύριστα πόδια
Κωλομπαρινες Όλες
Κωλομπαρινες Όλες
Αστο μαν, άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη...Να ξέρεις μαν κανονικά το ραντεβού ξεκινάει όταν θα βγει το κορίτσι από το μπάνιο
Εμένα μία ανεξάρτητη εδώ μέσα μου ήρθε στο ραντεβού με τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ δύο τσάντες γεμάτεςΑστο μαν, άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη...
Δεν είναι όμως όλα τα κορίτσια έτσι, να 'μαστε δίκαιοι, αλλά :
Αυτή που είναι λαοπροβλητη εδώ μέσα με χαρακτηριστικό σημείο τον κωλο της και μου ήρθε με μακό φουστάνι απ' την λαϊκή και τσάντα μπλε απ' το μπακάλικο της γειτονιάς της :
Κωλομπαρινα....
ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΝΑΕμένα μία ανεξάρτητη εδώ μέσα μου ήρθε στο ραντεβού με τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ δύο τσάντες γεμάτες
με το που μπήκε μέσα γέμισε το δωμάτιο σκορδίλα
Μέτρα ασφαλείας μαν, αν ήταν η πρώτη σας φορά μπορεί να νόμιζε ότι θα έπεφτε σε βρυκόλακα, δεν έχουν δει και λίγα τα μάτια τους η αλήθεια....Εμένα μία ανεξάρτητη εδώ μέσα μου ήρθε στο ραντεβού με τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ δύο τσάντες γεμάτες
με το που μπήκε μέσα γέμισε το δωμάτιο σκορδίλα
..όμως είναι ένα white lie που ομορφαίνει και γλυκαινει την ζωή.Η ζάχαρη είναι ένα ψέμα...
Χέστηκα για τις τριχουλες όταν φοράει τέτοιες γοβες...ακόμα και αν έχει δέρμα σαν νεκταρίνι αν φοράει κωλοφορμες και γαμωσπορτεξ είναι για ροχαλα με μπόλικο αφρό.