troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
θα την εχουν χεσει και κατουρησει ρε θειο....δεν πα να ειναι ομορφη και καυλα,εγω σιχαίνομαιΓιατί μαν
θα την εχουν χεσει και κατουρησει ρε θειο....δεν πα να ειναι ομορφη και καυλα,εγω σιχαίνομαιΓιατί μαν
χρειαζομαι 40000 ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣθα την εχουν χεσει και κατουρησει ρε θειο....δεν πα να ειναι ομορφη και καυλα,εγω σιχαίνομαι

Τι νόμισμα θέλεις; με μεξικάνικα πέσος βολεύεσαιχρειαζομαι 40000 ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ![]()

ευρωΤι νόμισμα θέλεις; με μεξικάνικα πέσος βολεύεσαι![]()

θα σου δωσω νικ εδω μεσα που θα στηριξει....χρειαζομαι 40000 ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ![]()
για πεςθα σου δωσω νικ εδω μεσα που θα στηριξει....

ενδιαφερον...μπορεις να γινεις ο μεσαζοντας μου;

νιπλη και σαουλ θα μπλεξεις....ντουντα μονο σε συμβουλες στοιχημα...βαρο ασε δεν λεω ειναι φιλος ....αδερφος αντζελο καλη περιπτωση,τιμιο και ντομπρο παιδι αλλα τσιμπαει δεν ξερω αν εχει ευχερεια σε ρευστογια πες![]()
ναι ΜΙΚΡΟΣ και ΜΕΓΑΛΟΣ Χαρτοπολεμος τους ακουμπας και λερωνεσαι εχεις δικιονιπλη και σαουλ θα μπλεξεις....ντουντα μονο σε συμβουλες στοιχημα...βαρο ασε δεν λεω ειναι φιλος ....αδερφος αντζελο καλη περιπτωση,τιμιο και ντομπρο παιδι αλλα τσιμπαει δεν ξερω αν εχει ευχερεια σε ρευστο

Καταλαβα, στον θείο σου τον @blizardeye θα τον στείλεις.νιπλη και σαουλ θα μπλεξεις....ντουντα μονο σε συμβουλες στοιχημα...βαρο ασε δεν λεω ειναι φιλος ....αδερφος αντζελο καλη περιπτωση,τιμιο και ντομπρο παιδι αλλα τσιμπαει δεν ξερω αν εχει ευχερεια σε ρευστο
αμα παρουμε μισιτς και μεταγραφαρα εκπληξη στο ποδοσφαιρο μπορει να σε καλυπτε ο ροπαο απο την χαρα του...αλλα δεν ειναι και σιγουρο λογω πεθεραςναι ΜΙΚΡΟΣ και ΜΕΓΑΛΟΣ Χαρτοπολεμος τους ακουμπας και λερωνεσαι εχεις δικιο![]()
ναι στειλε ΚΑΙ εσυ κανα τριχιλιαρο

Δεν έχουν όλοι πλούσιο θείο...με εχει πνιξει το δικιο....εχω μπλεξει με σπαγγους αδερφε.....
υπαρχουν γυναικες ομορφες υπαρχουν και γυναικαρες.....και οι τσιγκουναραιοι δεν δινουν μια,,,
Βάλε κι άλλα, η νιά είναι λεβεντισσα!150 φουλ
και ένα γεύμα ουρανιαΒάλε κι άλλα, η νιά είναι λεβεντισσα!