Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.388
- Πόντοι
- 42.528
ναι ναι καργα παντούΚωλομπαραδες ολοι μπαχαλακηδες αλητηριοι.
ναι ναι καργα παντούΚωλομπαραδες ολοι μπαχαλακηδες αλητηριοι.
Ναι.Κωλομπαραδες ολοι μπαχαλακηδες αλητηριοι.
Θα έλθω κι εγώ.

Πίσσα κ πούπουλα μαν στους κωλομπαράδες αλητήριουςΚωλομπαραδες ολοι μπαχαλακηδες αλητηριοι.
Ναι στους παλιογαμιολεςΠίσσα κ πούπουλα μαν στους κωλομπαράδες αλητήριους
ΟχιΘα έλθω κι εγώ.![]()
ετσι αδερφε...δεν μορω να γαμησω με τον μπαρμπα μαζι...τον σέβομαιΝαι στους παλιογαμιολες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι
Την έχω καπαρώσει εγώ...Θα έλθω κι εγώ.![]()

ο μπάρμπας είναι μάγκας μαν χθες δεν ήπιε καθόλου αλκοόλετσι αδερφε...δεν μορω να γαμησω με τον μπαρμπα μαζι...τον σέβομαι
Πάρε Μια 500 από παππουλη,και ξουτ.ετσι αδερφε...δεν μορω να γαμησω με τον μπαρμπα μαζι...τον σέβομαι
Την έχω καπαρώσει εγώ...
Τη δελέασα με κέρασμα γκιόσα στα κάρβουνα![]()

μετα τι εκανε? ειναι μουχριτσα πες να στα πει ολαο μπάρμπας είναι μάγκας μαν χθες δεν ήπιε καθόλου αλκοόλ
μόνο κόκα κόλα
σαν να το ήξερε ότι θα τον σταματήσουν για αλκοτέστ
τι εχεις να πεις για κωλο αντωνα?μετα τι εκανε? ειναι μουχριτσα πες να στα πει ολα
ναι πολυ καλος κωλος...αμα ειχαμε αλλους 10 τετοιους δεν θα χρειαζομασταν τουνελ να περνανε τα τρενατι εχεις να πεις για κωλο αντωνα?
![]()
όσα θέλει μαντι εχεις να πεις για κωλο αντωνα?
![]()
Οχιόσα θέλει μαν
τρωει την γούδα του λιαγκα αυτη την περιοδοόσα θέλει μαν

Μπάμπολας κύριε!Εσείς πάλι ποιος είστε, κύριε;
Δεν ενθυμούμαι να σας έχω δώσει άδεια να μου απευθύνεστε, και μάλιστα χωρίς το δέοντα σεβασμό.![]()

να σεβεσε...ολη σου η ζωη μια βροχερη δευτερα του φεβρουαριου σε κωλους του μπαρμπαΜπάμπολας κύριε!
Μάλλον απέχετε από σεξουαλικές συνευρέσεις καιρό, γι' αυτό δεν έχετε πέσει πάνω σε αυτά που γράφω.
Καλό θα είναι να μην ειρωνεύεστε τους μύστες!
Να ξέρετε τους παλιομοδίτες κ παρωχυμένους τους![]()
Σέβομαι όποιους με σέβονται τύπε!να σεβεσε...ολη σου η ζωη μια βροχερη δευτερα του φεβρουαριου σε κωλους του μπαρμπα