Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Στη δώρα Ηλιούπολη έχει Κολομβιανη ψιλή έχετε πάει?

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
Στη δώρα Ηλιούπολη έχει Κολομβιανη ψιλή έχετε πάει?
Και τον Βαλντεράμα να έχει φίλε δεν πρόκειται να κάνεις το παραμικρό παραμικρό παραμικρό.12 € το ποτό για κουβέντα.

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Καλημέρα,πέρασα αυτές τις μέρες από το The Diamonds ,ανατολικά στο παλιό κτελ χαλκιδικής,τίποτα,δύο τύποι έπιναν το ποτό τους και δεν είχε καμία γυναίκα μέσα εκτός της μπαργούμαν,ήπια την μπύρα και έφυγα,μάλλον πάει για φούντο και αυτό .Μετά πήγα στο νέο που άνοιξε δίπλα στο One Salonika.(νομίζω παλια λεγόταν fool moon) 4 κοπέλες μέσα,μια πολύ μεγαλη ,σκιάχτρο ,μια σαραντάρα που δούλευε παλια στο Καραμέλα,μια 30αρα ελληνίδα,λεπτή ,ρούλα σούλα κάπως ετσι και αλλή μια σαρανταρα ρωσίδα/ουκρανεζα,εχει και πριβε χωρούς αμα θελει κάποιος,ο χωρος τιποτα το ιδιαιτέρο ,ηπιά και εκεί την μπύρα και εφυγά γιατι οι 2 που μου ψιλοάρεσαν ηταν καπαρωμένες και ημουν κουρασμενος....αυτά

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Καλημέρα,πέρασα αυτές τις μέρες από το The Diamonds ,ανατολικά στο παλιό κτελ χαλκιδικής,τίποτα,δύο τύποι έπιναν το ποτό τους και δεν είχε καμία γυναίκα μέσα εκτός της μπαργούμαν,ήπια την μπύρα και έφυγα,μάλλον πάει για φούντο και αυτό .Μετά πήγα στο νέο που άνοιξε δίπλα στο One Salonika.(νομίζω παλια λεγόταν fool moon) 4 κοπέλες μέσα,μια πολύ μεγαλη ,σκιάχτρο ,μια σαραντάρα που δούλευε παλια στο Καραμέλα,μια 30αρα ελληνίδα,λεπτή ,ρούλα σούλα κάπως ετσι και αλλή μια σαρανταρα ρωσίδα/ουκρανεζα,εχει και πριβε χωρούς αμα θελει κάποιος,ο χωρος τιποτα το ιδιαιτέρο ,ηπιά και εκεί την μπύρα και εφυγά γιατι οι 2 που μου ψιλοάρεσαν ηταν καπαρωμένες και ημουν κουρασμενος....αυτά
Stars κ ξερο ψωμί οταν είχε στην τούμπα η Μαγδα κάθε φορά έφερνε κ καινούργια μωρά από Ρουμανία Ουκρανία ωραία περνούσαμε
τώρα στο diamond ξεραιλα
Περασμένα μεγαλεία

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Stars κ ξερο ψωμί οταν είχε στην τούμπα η Μαγδα κάθε φορά έφερνε κ καινούργια μωρά από Ρουμανία Ουκρανία ωραία περνούσαμε
τώρα στο diamond ξεραιλα
Περασμένα μεγαλεία
Που τα γαμουσαμε κιόλας στην Φρίξου! :knockinb::knockinb:
Να τα λες όλα μπουστη μου!:grin:

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Που τα γαμουσαμε κιόλας στην Φρίξου! :knockinb::knockinb:
Να τα λες όλα μπουστη μου!:grin:
Ναι έτσι να είναι καλά ο ντεντεκτιβ π τα πήρε χαμπάρι
Στα τελειώματα όμως ήταν αυτά πριν κάπου εκεί γύρω είχαν κ τον χώρο τους π :zfuck:

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.194
Πόντοι
206
Η Καρολίνα από την Ουκρανία είναι η σαραντάρα αδερφέ μου?

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Η Καρολίνα από την Ουκρανία είναι η σαραντάρα αδερφέ μου?
δεν θυμάμαι το ονομά της ,μπορεί να είναι κ αυτή,περιγραφή ,καλό σώμα για την ηλικία της,σχετικά γυμνασμένο και σχετικά ψηλή,,,είχε ωραία μάτια πάντως....επειδη ήταν καπαρωμένη δεν πρόλαβα να την κεράσω κάτι

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Πέρασε κανείς από casablanca τελευταία; Δώστε κανένα info

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.452
Πόντοι
206
Πέρασε κανείς από casablanca τελευταία; Δώστε κανένα info
Ρόστερ : 6-7 γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και "κυβικών". Έχει μία δύο αξιοπρόσεκτες παρουσίες, αλλά μέχρι εκεί.
Τιμή ποτού : 10 το ανδρικό, 20 το γυναικείο.
Τιμή χορού στο πριβέ : 40 :headbang:

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
Ρόστερ : 6-7 γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και "κυβικών". Έχει μία δύο αξιοπρόσεκτες παρουσίες, αλλά μέχρι εκεί.
Τιμή ποτού : 10 το ανδρικό, 20 το γυναικείο.
Τιμή χορού στο πριβέ : 40 :headbang:
Συμπέρασμα: πίνεις πολλές μπύρες

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
Επίσκεψη χθες στο καραμέλα με έναν φίλο. Το μόνο σχεδόν αξιόλογο είναι η ρουμάνα η Ραΐσα που δούλευε λε καμπαρέ

Ωραίο μουνί στο μαγαζί δεν κάνει τίποτα αλλά με λίγη κόκα κάνει τα πάντα εκτός

Από μένα γι’ αυτό το λόγο έχει φάει άκυρο αν και πριν έξι χρόνια της είχα δώσει μια πίπα στο fever.

Φύγαμε σχεδόν αμέσως και πήγαμε όνειρο. Εγώ χώθηκα στα βυζιά της Αμαλίας και ο φίλος μου ασχολήθηκε με την Ρωξάνη. Η Ρωξάνη είναι η παλιά Σιά από το fever.

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.194
Πόντοι
206
Επίσκεψη χθες στο καραμέλα με έναν φίλο. Το μόνο σχεδόν αξιόλογο είναι η ρουμάνα η Ραΐσα που δούλευε λε καμπαρέ

Ωραίο μουνί στο μαγαζί δεν κάνει τίποτα αλλά με λίγη κόκα κάνει τα πάντα εκτός

Από μένα γι’ αυτό το λόγο έχει φάει άκυρο αν και πριν έξι χρόνια της είχα δώσει μια πίπα στο fever.

Φύγαμε σχεδόν αμέσως και πήγαμε όνειρο. Εγώ χώθηκα στα βυζιά της Αμαλίας και ο φίλος μου ασχολήθηκε με την Ρωξάνη. Η Ρωξάνη είναι η παλιά Σιά από το fever.
Πάντως, ως Κολομπιανα συστήνεται η κυρία και όχι ως Ρουμάνα?

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Επισκεψη προχθές metro Μαρτίου.. Σταθερά Έλενα στο μπαρ με απίστευτες καμπύλες η Δήμητρα η χοντρή και κάνα 2 ρωσοποντιες..Η Έλενα πιστεύω αν σε γουστάρει και αφήσεις καλό μεροκάματο υπάρχει περίπτωση να βγει κ εκτός μαζί σου,όλες οι υπόλοιπες με 3-4 ποτάκια γίνεται φάση.. Πρωσοπικα δεν κερασα καμια πήγα για τη καβλαντα..

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81
Επισκεψη προχθές metro Μαρτίου.. Σταθερά Έλενα στο μπαρ με απίστευτες καμπύλες η Δήμητρα η χοντρή και κάνα 2 ρωσοποντιες..Η Έλενα πιστεύω αν σε γουστάρει και αφήσεις καλό μεροκάματο υπάρχει περίπτωση να βγει κ εκτός μαζί σου,όλες οι υπόλοιπες με 3-4 ποτάκια γίνεται φάση.. Πρωσοπικα δεν κερασα καμια πήγα για τη καβλαντα..
Η Ελενα ειναι μια ξανθια?

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Η Ελενα ειναι μια ξανθια?
Όχι ξανθιά είναι μια Χριστίνα(τραγουδάει κι ωλλας σε παρακμιακά μαγαζια) γύρω στα 45..Αυτή γενικά άκουσα πηδιεται εύκολα και είναι η μόνη που μυρίζει ομορφα και γενικά είναι πολύ ωραία γκόμενά για την ηλικία άσχετα που καπνίζει πολύ.. Η Έλενα είναι μόνο στο bar μελαχρινή, λέει αρκετά ψέμματα αλλά είναι εξίσου ωραίο μωρό, πληθωρική γύρω στα 30..Νομίζω να σε κατατοπισα

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
Πάντως, ως Κολομπιανα συστήνεται η κυρία και όχι ως Ρουμάνα?
Και εγώ είμαι από την Κόστα Ρίκα…
Ρουμάνα είναι 1000%

Ρουμάνα την γνώρισα πριν έξι – επτά χρόνια στο fever ρουμανικά μιλούσε με τις άλλες Ρουμάνες στην δράμα όταν την είχα πετύχει και εκεί…

Μπορεί να της αρέσει η Κολομβία ως χώρα (σικ) αλλά είναι ρουμάνα

Την άλλη φορά ας της μιλήσει κάποιος ισπανικά. Τέλος πάντων πολύ κακό για το τίποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom