Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
249
Πόντοι
21
Και εγώ είμαι από την Κόστα Ρίκα…
Ρουμάνα είναι 1000%

Ρουμάνα την γνώρισα πριν έξι – επτά χρόνια στο fever ρουμανικά μιλούσε με τις άλλες Ρουμάνες στην δράμα όταν την είχα πετύχει και εκεί…

Μπορεί να της αρέσει η Κολομβία ως χώρα (σικ) αλλά είναι ρουμάνα

Την άλλη φορά ας της μιλήσει κάποιος ισπανικά. Τέλος πάντων πολύ κακό για το τίποτα
Βασικά υποδύονται μια περσόνα, γιατί το όνομα που δίνουν είναι το αληθινό ? Εδώ τον πουστομπατσο του ζητας τα στοιχεία του που είναι υποχρεωμένος να στα δώσει και δεν στα δίνει. Βασικά αν το καλοσκεφτείς πόσο τυποποιημενοι ειναι οι διάλογοι σε αυτόν τον χώρο .... Θυμάμαι τον ευατό μου όταν συστήνεται (ειδικά σε Αφρικανικής καταγωγής) να λέω ότι είμαι από Jamaica έτσι για το χαβαλέ.

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.194
Πόντοι
206
Και εγώ είμαι από την Κόστα Ρίκα…
Ρουμάνα είναι 1000%

Ρουμάνα την γνώρισα πριν έξι – επτά χρόνια στο fever ρουμανικά μιλούσε με τις άλλες Ρουμάνες στην δράμα όταν την είχα πετύχει και εκεί…

Μπορεί να της αρέσει η Κολομβία ως χώρα (σικ) αλλά είναι ρουμάνα

Την άλλη φορά ας της μιλήσει κάποιος ισπανικά. Τέλος πάντων πολύ κακό για το τίποτα
Το θέμα είναι να την πάρουμε καρντασακο μου. Από εκεί και κάτω ας είναι και από τους Νήσους Σαμόα.

• Like
Αντιδράσεις: drum42

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθες στο καραμέλα με έναν φίλο. Το μόνο σχεδόν αξιόλογο είναι η ρουμάνα η Ραΐσα που δούλευε λε καμπαρέ

Ωραίο μουνί στο μαγαζί δεν κάνει τίποτα αλλά με λίγη κόκα κάνει τα πάντα εκτός

Από μένα γι’ αυτό το λόγο έχει φάει άκυρο αν και πριν έξι χρόνια της είχα δώσει μια πίπα στο fever.

Φύγαμε σχεδόν αμέσως και πήγαμε όνειρο. Εγώ χώθηκα στα βυζιά της Αμαλίας και ο φίλος μου ασχολήθηκε με την Ρωξάνη. Η Ρωξάνη είναι η παλιά Σιά από το fever.
Το όνειρο που βρίσκεται;

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
869
Πόντοι
81
Στη Δώρα στην Σταυρούπολη έχει δυο δεινόσαυρους που άμα σου έρθουν στο τραπέζι θέλεις να γίνεις αόρατος. Ή περιμένεις να βγει από κάπου μια candid camera και να σου πουν "αχακαλόεεεε, πώς ένιωσες όταν σε πλησίασαν τα τσουπακάμπρα και σου πρότειναν να τους κεράσεις ποτό;". Είχε άλλες δύο μέτριες, ξανθιά και μελαχρινή, μεγάλου κυβισμού και οι δύο αλλά τουλάχιστον όχι προσβλητικά άσχημες. Υπό συνθήκες ίσως να κερνούσα κάνα ποτάκι για να μην πάει χαμένη η εξόρμηση, αλλά στην ουσία το μαγαζί δουλεύει με τις άλλες δύο γυναίκες εκεί μέσα, μόνο σαν κράχτες, την μελαχρινή μουνάρα μπαργουμάνα (γνωστό όνομα εδώ και χρόνια, απλά δεν μου έρχεται τώρα) και μια άλλη πολύ όμορφη μελαχρινή που επίσης πηγαινοέρχεται μεταξύ μπαρ, σέρβις, δόλωμα που καπνίζει έξω από την πόρτα.

Γενικά, αν το βλέπει κανείς απ'το μαγαζί, σας εύχομαι να πάτε για φαγητό σε μαγαζί που έχει αστακούς στη βιτρίνα και το μισό μενού να απαρτίζεται από ληγμένο ζβαν και μπαγιάτικο ψωμί.

Μ'αρέσει που κάποια χρόνια πριν λέγαμε άμα το κωλομπαρίζειν υποθάλπτει μια διάθεση πληρωμένου ναρκισσισμού από τους πελάτες, που θέλουν να νιώσουν ποθητοί από γυναίκες, περιζήτητοι μπον βιβέρ κλπ. Να σου κάτσουν τέτοια τέρατα του βάλτου, να πεις τέτοιες ρίχνει η αφεντομουτσουνάρα μου; Και δεν τον κόβω καλύτερα;

Τελευταία τροποποίηση:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.737
Πόντοι
456
Δεν είμαι πολύ της φάσης. Από περιέργεια κυρίως. Ένα στη Καλαμαριά που λέγεται " Diamonds coffee and shisha bar " είναι σχετικό ; Σωστά ;

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
869
Πόντοι
81
Δεν είμαι πολύ της φάσης. Από περιέργεια κυρίως. Ένα στη Καλαμαριά που λέγεται " Diamonds coffee and shisha bar " είναι σχετικό ; Σωστά ;
Σωστά. Πρέπει να παραπαίει κι αυτό. Ειλικρινά, είχα κάτσει στο διπλανό τσιπουράδικο Παρασκευή βράδυ και είχε περισσότερες όμορφες γυναίκες, που χόρευαν κιόλας και ήταν καλοντυμένες. Πιο πολλά γούστα θα βγάλεις και ίσως να'χεις μια ευκαιρία για πραγματικό καμάκι.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Μια Μόνικα Βουλγάρα στο alter ego τι λέει ..έχει φορτώσει κανένας ....και ένα μπαράκι story στην Αριστοτέλους στον Εύοσμο κοντά στις γραμμές τι παίζει είδα κάθονται κάνα 2 καλά μουνάκια εκεί

Johnny98!

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να κάνει μια ενημέρωση για το ρόστερ στο Casablanca?

bowler88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2025
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, πέρασα από το Όνειρο στην Κωλέττη. 4 γυναίκες μέσα , Ρωξάνη, μια Καρολίνα που κάθησα μαζί της και ακόμα 2 δεν ξέρω ονόματα. Χαλαρή επικοινωνία, δεν είχε κόσμο, υπάρχει πριβέ , δεν ξέρω αν είναι από όλες, 70€ και 120€ μου είπαν ανάλογα τι θέλεις να κάνεις. Σε σχέση με άλλες φορές στα ποτά ήταν πιο χαλαρά με την ώρα και την διαρκεία πριν ζητήσουν επόμενο ίσως γιατί δεν είχε πολύ κοσμο

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
595
Πόντοι
86
Καλησπέρα σε όλους, πέρασα από το Όνειρο στην Κωλέττη. 4 γυναίκες μέσα , Ρωξάνη, μια Καρολίνα που κάθησα μαζί της και ακόμα 2 δεν ξέρω ονόματα. Χαλαρή επικοινωνία, δεν είχε κόσμο, υπάρχει πριβέ , δεν ξέρω αν είναι από όλες, 70€ και 120€ μου είπαν ανάλογα τι θέλεις να κάνεις. Σε σχέση με άλλες φορές στα ποτά ήταν πιο χαλαρά με την ώρα και την διαρκεία πριν ζητήσουν επόμενο ίσως γιατί δεν είχε πολύ κοσμο
Στο foul moun πηγές ρε τυπε....όλες οι σαύρες είναι εκεί πως να έχουν κόσμο

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.194
Πόντοι
206
Έμπαινες Καρολίνα αδερφέ?

bowler88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2025
Like
36
Πόντοι
0
Στο foul moun πηγές ρε τυπε....όλες οι σαύρες είναι εκεί πως να έχουν κόσμο

Έμπαινες Καρολίνα αδερφέ?
Όντως λάθος όνομα έγραψα. Μπήκα αδελφέ, το τίμησε το μεροκάματο αρκετά καλά, αλλά και πάλι ανάλογα τα γούστα και την όρεξη. Η Ρωξάνη αξίζει για εμένα αλλά μέχρι που πάει δεν έχω ιδεα

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.194
Πόντοι
206
Όντως λάθος όνομα έγραψα. Μπήκα αδελφέ, το τίμησε το μεροκάματο αρκετά καλά, αλλά και πάλι ανάλογα τα γούστα και την όρεξη. Η Ρωξάνη αξίζει για εμένα αλλά μέχρι που πάει δεν έχω ιδεα
Μία 50αρα Ουκρανεζα δεν είναι η κυρία?

Salonica32

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2015
Like
173
Πόντοι
0
πήγε κανείς πρόσφατα Ατλάντικ στην Λασκαράτου;

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
400
Πόντοι
21
Μια Μόνικα Βουλγάρα στο alter ego τι λέει ..έχει φορτώσει κανένας ....και ένα μπαράκι story στην Αριστοτέλους στον Εύοσμο κοντά στις γραμμές τι παίζει είδα κάθονται κάνα 2 καλά μουνάκια εκεί

Alter ego είδα στη σελίδα στο φατσοτέφτερο έχει κάτι μωρά που χορεύουν μπάρα κάθε τόσο. Μια ξανθιά ειδικά μου γυάλισε ιδιαίτερα...
Γενικά τι παίζει ρε πάιδες το κατάστημα? Αξίζει μια επίσκεψη όταν βρεθώ στο βορρά για δουλειές...?

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Είδα ότι άλλαξε μαγαζί το Caligula. Πήγε κανείς να μας πει εντυπώσεις;

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
251
Πόντοι
21
Alter ego είδα στη σελίδα στο φατσοτέφτερο έχει κάτι μωρά που χορεύουν μπάρα κάθε τόσο. Μια ξανθιά ειδικά μου γυάλισε ιδιαίτερα...
Γενικά τι παίζει ρε πάιδες το κατάστημα? Αξίζει μια επίσκεψη όταν βρεθώ στο βορρά για δουλειές...?
φέρνει χορεύτριες παρασκευή-σαββατο. κάνουν 3 χορούς και ενδιάμεσα μερικές κάνουν ποτά.
το γυναικείο 7€ αλλά δεν προχωράει καμία.

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.194
Πόντοι
206
Την γάμησες στο μαγαζί ή έξω? Πόσα λεφτά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom