Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.999
- Πόντοι
- 5.956
Πόρτο Μπέλο, κάπως έτσι είναι..Δεν εννοούσα να παίζει σεξακι αλλά έστω ένα χούφτωματακι
Κ όχι να κάθεται ο ένας απέναντί από τον άλλον κ να μιλάς περί ανέμων κ υδάτων
Πόρτο Μπέλο, κάπως έτσι είναι..Δεν εννοούσα να παίζει σεξακι αλλά έστω ένα χούφτωματακι
Κ όχι να κάθεται ο ένας απέναντί από τον άλλον κ να μιλάς περί ανέμων κ υδάτων
Νομίζω αν ξοδέψεις πολύ χρήμα σε κεράσματα κάτι θα κάνεις..πίνουν πολύ γρήγορα..Σήμερα έτρωγα εκεί δίπλα και είδα να λειτουργεί πάλι το diamonds ανατολικά. Πήγε κάνεις τώρα πρόσφατα; Πρέπει να δοκιμαστεί
Φίλε παίζει τίποτα στο συγκεκριμένο έχεις πάει? Έχει καλά κομμάτια?Νομίζω αν ξοδέψεις πολύ χρήμα σε κεράσματα κάτι θα κάνεις..πίνουν πολύ γρήγορα..
στη θέση σου θα προτιμούσα Καζαμπλάνκα ( παλιό άρωμα)..
Πέρασα πριν λίγο καιρό..εμένα μου άρεσε το κλίμα και οι κοπέλες.. αλλά θέλει να πας φορτωμένοςΦίλε παίζει τίποτα στο συγκεκριμένο έχεις πάει? Έχει καλά κομμάτια?
Πλέον παντού πρέπει να πας φορτωμένος .ορμάνε σαν καρχαρίες ..από κοπέλες ;Πέρασα πριν λίγο καιρό..εμένα μου άρεσε το κλίμα και οι κοπέλες.. αλλά θέλει να πας φορτωμένος
Ωραίες μιλφ ..και πρόθυμες.. δίνοντας υποσχέσεις για στενότερη γνωριμία..Πλέον παντού πρέπει να πας φορτωμένος .ορμάνε σαν καρχαρίες ..από κοπέλες ;
Δε με νοιαζει να πηδηξω, με νοιάζει να έχει όμορφες γκόμενες. Αυτό είναι που λείπει από τα κωλομπαρα που έχω πάει...Νομίζω αν ξοδέψεις πολύ χρήμα σε κεράσματα κάτι θα κάνεις..πίνουν πολύ γρήγορα..
στη θέση σου θα προτιμούσα Καζαμπλάνκα ( παλιό άρωμα)..
Diamonds έχει νεαρότερες ( ομορφουλες) κοπέλες συνήθως...Δε με νοιαζει να πηδηξω, με νοιάζει να έχει όμορφες γκόμενες. Αυτό είναι που λείπει από τα κωλομπαρα που έχω πάει...
Στο Εδέμ φίλε όταν πήγα τρόμαξα, απίστευτη μπαζοκαταστασηDiamonds έχει νεαρότερες ( ομορφουλες) κοπέλες συνήθως...
Για μιλφειγ πάνε Καζαμπλάνκα ή και Εδέμ..
Στο Εδέμ μικτή κατάσταση
Το ρετρό έγινε after και συνήθως έχει live ,δεν είναι κωλομπαρο .με το retro τι παιζει παιδια εχει παει καποιος να μας πει γνωμη?
Ωραιος φίλε !Χθες μετα απο βολτα απογοητευσης στην πιατσα ειπα να περασω απο full moon μεσα 4 μεγαλοκοπελες ονοματα δεν θυμαμαι. Μια μελαχρινη κοντα στα 50+ με μεγαλα βυζια πεταγμενα εξω, μια ξανθια με επισης μεγαλο στηθος που ηταν τοσο σπασμενη σαν 100+ ετων και δυο που δεν εκαναν καν τον κοπο να σηκωθουν στα προσωπα ολες δρακοι. Αφου εφυγα απραγος περασμα απο καραμελα πρωτη φορα, 3 κοπελες μεσα τα ιδια χαλια λεω δεν γινεται θα παρω εναν χωρο να δω τι παιζει. Πηρα μια μελαχρινη 40αρα περιπου με μικρο βυζι οτι χειροτερο σε χωρο εχω δει ποτε μου. Τα λεφτα της βενζινης δεν εποιασαν τοπο
Στο full moon πρεπει να δουκευει μια μπαργουμαν που ειναι τρομερο μουνετο αλλα δεν ξερω αν βγαινει εκτος, αυτες με λεγαν οτι παρασκευη και σαββατο εχουν πελατες που ανοιγουν μπουκαλια τωρα τι αλλο να πουν για να τραβηξουν κοσμο… αμα θες να ποιασεις μονο βυζια χωρις να σε νοιαζει ολο το υπολοιπο ισως την παλεψεις. Εγω που εχω συνηθισει στο blue το παλιο δεν μπορω σε τετοιες καταστασειςΩραιος φίλε !
Στο φουλ μουν ήθελα καιρό να δω τι παίζει αλλά από ότι φαίνεται μας γλίτωσες από τον κόπο και την απογοήτευση.
Για το καραμέλα ,δεν θυμάμαι αν το είχα αναφέρει ,είναι η χειρότερη επιλογή .
Είναι κάτι σαν κραχτης για να τα τρώει από τους τουρίστες και τους περαστικούς του Βαρδαρίου.
10 ευρώ ποτό τέτοια εποχή ;
Πραγματικά δεν ξέρουν από πού να αρμεξουν .
Δεν μιλάω για το γυναικείο ...
Από γυναίκες υστερεί όλη η πόλη ,δεν έχεις καν όρεξη να πας κάπου .
Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ χθες μετά την φόλα που φάγαμε στην πιάτσα αλλά βαριόμουν να ανοίξω και την πόρτα στο οποιοδήποτε
Φίλε το μπλου ιγκουάνα αξίζει τώρα για ποτό; Έχω να πάω πολλά χρόνια .Στο full moon πρεπει να δουκευει μια μπαργουμαν που ειναι τρομερο μουνετο αλλα δεν ξερω αν βγαινει εκτος, αυτες με λεγαν οτι παρασκευη και σαββατο εχουν πελατες που ανοιγουν μπουκαλια τωρα τι αλλο να πουν για να τραβηξουν κοσμο… αμα θες να ποιασεις μονο βυζια χωρις να σε νοιαζει ολο το υπολοιπο ισως την παλεψεις. Εγω που εχω συνηθισει στο blue το παλιο δεν μπορω σε τετοιες καταστασεις
Το σπορ έχει πεθάνει γενικά σε αυτές τις περιοχές, δεν ξέρω βέβαια αν είναι θέμα περιοχών καθώς σε ολη τη πολη είναι χαμηλή η κινησηΤο ρετρό έγινε after και συνήθως έχει live ,δεν είναι κωλομπαρο .
Λόγο περιοχής ο κόσμος είναι ο τοπικός .είχα δει κάπου ότι είχε λάιβ Καρδαμύλη κάποια στιγμή .
Δεν χρειάζεται εξερεύνηση για πονηρά πράγματα .