Σοφία αν τρώγεται, και εγώ θέλω, ωραία γυναίκα !!!!!!Πέρασμα από κάπτεν Πέμπτη μέρα την περασμένη εβδομάδα καλό κλίμα από γυναίκες μια χαρά κέρασα μια Σοφία κοκκινομάλλα δεν ξέρω αν είναι ελληνίδα μου είπε τέλος παντων αν γνωρίζει κάποιος τι ρόλο Βαράνε εκεί μέσα είχε και αλλά καλούτσικα η πάλι παπά θα φάμε χαχαχα παίζει κάτι περισσότερα εκτός μαγαζιού με Σοφία και με κάποια άλλη να στοχεύσουμε αυτά αλάνια ,,,
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Αν κάνει κάτι παραπάνω η Σοφία κοκκινομαλλα , πείτε και εμέναΚαλημέρα σε όλους ,ξεκίνησα πριν 4 μήνες να πηγαίνω σε αυτά τα μαγαζιά ,να μαθενω , να γνωρίζω κοπέλες , από την μικρή μου εμπειρία , αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στο Κάπτεν Μόργκαν αρκετές κοπέλες είναι πολύ αξιόλογες ,έχουν επίπεδο στην συζήτηση, να χαίρεσαι να μιλάς μαζί τους όπως και η παραπάνω που αναφέρεις (Σοφία κοκκινομαλλα, μια από της πολύ όμορφες του μαγαζιού ) τώρα στη προσωπική της ζωή ,αν είναι σε σχέση ή πόσο συχνά κάνει σεξ , δεν ξέρω , ποτέ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο. (Έχω καθήσει μαζί της όμως 7-8 φορές στους τελευταίους μήνες και έχω περάσει πολύ όμορφα μαζί της )
Πιστεύω ότι η έννοια του κολομπαρου είναι να πας σε κάποιο μαγαζί και να περάσεις όμορφα , έχοντας παρέα .
Τώρα αν θέλεις/θέλω να πάω κάπου για να κάνω και σεξ , θα πήγαινα ή στα σπιτάκια ή με καμιά ανεξάρτητη (απλά όπως μου έχει πει κάποιος εδώ μέσα , να έχεις πακιστανικό νούμερα )
Καλημέρα, καλή συνέχεια καλό Σ/Κ με πολύ σεξ !!!
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 223
- Like
- 18.800
- Πόντοι
- 66.277
Πέρασα σήμερα από λαγκον,απλά ένα λάιτ κωλομπαρο που δύσκολα να κάνεις παιχνίδι..
η Σοφια κανει μουσακα κ σπανακορυζο κατσε καλα .......Αν κάνει κάτι παραπάνω η Σοφία κοκκινομαλλα , πείτε και εμένα
ολες βγαινουν εξω κ τα Ρουμανακια , κ η Ολγα (ξανθια Αλβανιδα ) , κ η Ειρηνη ( που ηταν παλια Μερλιν) κ η Καμελια η Βουλγαρα οι Γεωργιανες πιο δυσκολα αλλα κ αυτες βγαινουν .
Το θεμα ειναι αν εσυ ''μπορεις'' να τις βγαλεις εξω κ αν τελικα βγεις τι θα καταφερεις να κανεις μαζι τους . Γιατι κ να βγεις δεν σημαινει οτι θα σου κατσουν
Δηλ θέλεις να μου πεις ότι η Σοφία η κοκκινομαλλα κάνει μουσακά? Με τα χεράκια της ή πακέτο από έξω?η Σοφια κανει μουσακα κ σπανακορυζο κατσε καλα .......
ολες βγαινουν εξω κ τα Ρουμανακια , κ η Ολγα (ξανθια Αλβανιδα ) , κ η Ειρηνη ( που ηταν παλια Μερλιν) κ η Καμελια η Βουλγαρα οι Γεωργιανες πιο δυσκολα αλλα κ αυτες βγαινουν .
Το θεμα ειναι αν εσυ ''μπορεις'' να τις βγαλεις εξω κ αν τελικα βγεις τι θα καταφερεις να κανεις μαζι τους . Γιατι κ να βγεις δεν σημαινει οτι θα σου κατσουν
Να φάω μουσακά από τα χεράκια της Σοφίας και δεν θέλω κάτι άλλο,εγώ θα βάλω το κρασί (μέρος αυτή? ή εγώ?)
Που κλείνω ραντεβού?
Όσο για τα ονόματα τα άλλα που λες, μια Όλγα ξέρω που δούλευε πριν 2 χρόνια.
Που είναι αυτό ? Μπορείς να δώσεις ποιο πολλά στοιχεία?Πέρασα σήμερα από λαγκον,απλά ένα λάιτ κωλομπαρο που δύσκολα να κάνεις παιχνίδι..
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 223
- Like
- 18.800
- Πόντοι
- 66.277
Όπως ανεβαίνεις τη Θηβών (τρελοκομείο) 3ο στενό δεξιαΠου είναι αυτό ? Μπορείς να δώσεις ποιο πολλά στοιχεία?
nik1111
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 532
- Πόντοι
- 86
κανει και ωραια ομελεταΔηλ θέλεις να μου πεις ότι η Σοφία η κοκκινομαλλα κάνει μουσακά? Με τα χεράκια της ή πακέτο από έξω?
Να φάω μουσακά από τα χεράκια της Σοφίας και δεν θέλω κάτι άλλο,εγώ θα βάλω το κρασί (μέρος αυτή? ή εγώ?)
Που κλείνω ραντεβού?
Δεν επισκεφτηκες αυτά στη δυτική Θεσσαλονίκη ( δηλ για ποια μιλάς?)Συμφωνώ σε γενικές γραμμές..έχω να πάω από πριν τον κωρονοιο και θυμάμαι ότι όταν έφευγα ένιωθα άδειος και όχι ότι πέρασα καλά..οι κοπέλες που δουλεύουν έχουν κι αυτές τα προβλήματα τους και δεν γνώρισα ποτέ κάποια που είναι χαρούμενη κλπ... θυμάμαι όσες φορές κάθησα να συζητήσω μελαγχόλησα από τον όγκο των προβλημάτων τους ( μου είπαν κάποια πράγματα για την ζωή τους). βέβαια εντάξει δ ν επισκέφτηκα αυτά στη δυτική Θεσσαλονίκη ( και δεν νομίζω να τα επισκεφτώ)
Ίσως αν ξοδέψεις πολύ χρήμα να περάσεις πιο γεμάτα κι ευχάριστα..
Πάντως πολύ ακριβά...σε μια ώρα το λιγότερο θα φύγει ένα πενηνταρικο..
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες..
Ποια μέρα και τι ώρα σε βολεύει?Δηλ θέλεις να μου πεις ότι η Σοφία η κοκκινομαλλα κάνει μουσακά? Με τα χεράκια της ή πακέτο από έξω?
Που κλείνω ραντεβού?
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.999
- Πόντοι
- 5.956
Σωστά λείπει το αντικείμενο της πρότασης ( ελλειπής πρόταση). λοιπόν: δεν επισκέφτηκα τα μπαρ με κοπέλες ( κονσοματρις) της δυτικής θεσνικης...Δεν επισκεφτηκες αυτά στη δυτική Θεσσαλονίκη ( δηλ για ποια μιλάς?)
Θέλεις να μας πεις σε πιο πήγες?Σωστά λείπει το αντικείμενο της πρότασης ( ελλειπής πρόταση). λοιπόν: δεν επισκέφτηκα τα μπαρ με κοπέλες ( κονσοματρις) της δυτικής θεσνικης...
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.999
- Πόντοι
- 5.956
ανατολικά έχω πάει σε αρκετά..τα γνωστά που υπάρχουν - υπήρχαν.. εδέμ, αρωμα, παλιότερα σε ένα κάτω από την παπαναστασίου, στο ντεπώ είχε ένα κοντά στο εδέμ που από ότι κατάλαβα μεταφέρθηκε αλλού..Θέλεις να μας πεις σε πιο πήγες?
παλιότερα όλα αυτά.. πριν την πανδημία ( που ερήμωσε τις τσέπες πολλων από μας..χαχαχα)αα κι ένα στην τούμπα..που κι αυτό έκλεισε..
δεν ξέρω εσύ τι ψάχνεις σε αυτά τα μαγαζιά.. αν διαθέτεις άφθονο χρήμα θα έχεις τα τυχερά σου.. αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι vfm.. δηλαδή είμαι σίγουρος ότι δεν είναι... καλύτερα μάζεψε χρήματα και κάνε ένα ταξίδι στο παρίσι ( λέω τυχαία ένα προορισμό..) αν είσαι νέος σε ηλικία, καλύτερα βρες μια πραγματική φιλενάδα..
ένα δίωρο σε αυτά τα μαγαζιά είναι αρκετά λεφτά.. εκτός αν είσαι εισοδηματίας με πολλά έσοδα και δεν σε νοι΄ζει οπότε αλλάζει.. αλλά και πάλι.. νομίζω οτι σε βάθος χρόνου αν συχνάζει κάποιος πολύ σε αυτά τα μπαρ θα αποκομίσει πολλά αρνητικά συναισθήματα ( επιπλέον υπάρχει κίνδυνος να αποκτήσει κάποιος εθισμό στο αλκοόλ αν κυκλοφορεί για κανά δύο χρόνια σε αυτά τα μαγαζιά - πολλές φορές είδα άτομα κομμάτια από ξύδι να κάνουν παιχνίδι με κοπέλες που κι αυτές ήταν στο τσακιρ κέφι... εντάξει σίγουρα μετά προέκυψαν κι άλλα ανάμεσα τους, αλλά φαινόταν ότι οι πελάτες ήταν επαγγελματίες ποτες- μιλάω για ηλικίες 45+ όχι πιτσιρικάδες..)
Τελευταία τροποποίηση:
kokkinofotoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Αν κ παλιος στο φορουμ δεν ειμαι εμπειρος στο θεμα κωλομπαρα.ειπα να μπει κ αυτο στο ρεπερτοριο σιγα σιγα.
1 FULL MOON περασμα με ρωξανη ωραια παρουσια.ποτα μαζι με καβατζα που μου τον επαιξε κοστος 140 ευρω
2.CARAMELA περασμα με την μιλφ ευα με τις βυζαρες.Ποτα μαζι με καβατζα με πολυ ωραια πιπα κοστος 120 ευρω.
3.ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ καθισα με την κατερινα την γεωργιανη.πολυ ωραια παρουσια για τα δικα μου γουστα.ποτα κοστος 90 ευρω.Επειδη το ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ετσι οπως ειδα την διαρρυθμιση του δεν μου φαινεται να εχει καβατζα ηθελα να ρωτησω τους εμπειρους εδω μεσα.Εχει πριβε?Στον παιζουν?Ειδα ενα χωρο πιο σκοτεινο στο βαθος διπλα απο την τουαλετα του μαγαζιου.Αλλα δεν ειδα καποιον να παει κ να ερχεται εκει με κοπελα.Επειδη εμενα με ενδιαφερει πριβε με την κατερινα.να ρωτησω την ιδια αν κανει εκει μεσα?Γενικα μπορεις να την φορτωσεις εξω?Προφανως απ οτι καταλαβα θελει να ξιδεψεις η να πας κ δευτερη φορα.Εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη?ευχαριστω κ καλο μηνα!!!στειλτε μου κ π.μ αν θελετε.
1 FULL MOON περασμα με ρωξανη ωραια παρουσια.ποτα μαζι με καβατζα που μου τον επαιξε κοστος 140 ευρω
2.CARAMELA περασμα με την μιλφ ευα με τις βυζαρες.Ποτα μαζι με καβατζα με πολυ ωραια πιπα κοστος 120 ευρω.
3.ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ καθισα με την κατερινα την γεωργιανη.πολυ ωραια παρουσια για τα δικα μου γουστα.ποτα κοστος 90 ευρω.Επειδη το ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ετσι οπως ειδα την διαρρυθμιση του δεν μου φαινεται να εχει καβατζα ηθελα να ρωτησω τους εμπειρους εδω μεσα.Εχει πριβε?Στον παιζουν?Ειδα ενα χωρο πιο σκοτεινο στο βαθος διπλα απο την τουαλετα του μαγαζιου.Αλλα δεν ειδα καποιον να παει κ να ερχεται εκει με κοπελα.Επειδη εμενα με ενδιαφερει πριβε με την κατερινα.να ρωτησω την ιδια αν κανει εκει μεσα?Γενικα μπορεις να την φορτωσεις εξω?Προφανως απ οτι καταλαβα θελει να ξιδεψεις η να πας κ δευτερη φορα.Εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη?ευχαριστω κ καλο μηνα!!!στειλτε μου κ π.μ αν θελετε.
Το καπτεν Μόργκαν αδερφέ δεν πιστεύω ότι έχει σχέση με τα άλλα δύο που προανέφερες. Άντε κανα καλό χουφτωμα και μέχρι εκεί. Τώρα αν αλλάξεις τηλέφωνα και βρεθείς έξω. . μια χαρά. Δύσκολο όμως κάτι εμέΑν κ παλιος στο φορουμ δεν ειμαι εμπειρος στο θεμα κωλομπαρα.ειπα να μπει κ αυτο στο ρεπερτοριο σιγα σιγα.
καβαντζα δεν εχει το Μοργκαν , αν αντεχει η τσεπη σου πανε 3-4 φορες κερασε απο 80-100 μετα αν δεν βγει black list .Αν κ παλιος στο φορουμ δεν ειμαι εμπειρος στο θεμα κωλομπαρα.ειπα να μπει κ αυτο στο ρεπερτοριο σιγα σιγα.
Αν βγειτε κ σου δωσει ραντεβου πριν την δουλεια σε ενα καφε πιο κατω απο το μαγαζι να ξερεις οτι μετα θα σου πει να πας κ στο μαγαζι δηλαδη πας για ''φαγωμα'' 100%.
Αν βγειτε καπου αλλου παιζεις 70-30 αλλα παλι με καθε επιφυλαξη (παιζει ρολο η ωρα κ η μερα) . Πιαστην κουβεντα γιατην σειρα peaky plinders παιζει η 6 σεζον τωρα , υποψην οτι τρελενεσαι κ για τα σκυλια ( εχει 1 μικρο ) .
αυτα τα ολιγα καλο βολι
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 173
- Like
- 10.151
- Πόντοι
- 17.116
Τύπε εδώ κ χρόνια λειτουργεί σαν καφενείο, που καμία φορά φέρνει κ κάνα ωραίο μωρό όταν ξεμείνει από δουλειά!Πέρασα σήμερα από λαγκον,απλά ένα λάιτ κωλομπαρο που δύσκολα να κάνεις παιχνίδι..
Σου είπανε ότι είναι κωλομπαρο κ εσύ το πίστεψες??

Troublemaker_
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.746
- Πόντοι
- 3.446
Πολλά έδωσες στην Εύα για μία πίπα.Αν κ παλιος στο φορουμ δεν ειμαι εμπειρος στο θεμα κωλομπαρα.ειπα να μπει κ αυτο στο ρεπερτοριο σιγα σιγα.
Την πας κατευθείαν στην καβάτζα και με δύο μάξιμουμ τρία ποτά έχεις κάνει τη δουλειά σου
που να το ξερει ? ενημερωσε ποτε κανεις το κοστος της Ευας ?Πολλά έδωσες στην Εύα για μία πίπα.
Την πας κατευθείαν στην καβάτζα και με δύο μάξιμουμ τρία ποτά έχεις κάνει τη δουλειά σου
Παντως τωρα που εγινε γνωστο σιγουρα πολλοι θα την τιμησουν