η Μαρια στο Μερλιν συνηθως ζητουσε χαρτια ,Αυτό είναι η το merlin;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
επεσε κ ξυλο μεσα στο DiamondsΑφεντικινα μπορεί να έχει ίδια, αλλά τα κονέ με τον ρουπου που είχε δίπλα της τα έχασε!![]()
Morgkan ανοιχτο , μου εστειλε μηνυμα κοπελα για να περασωΜήπως το Μόργκαν;
![]()
Θεσσαλονίκη: Κλειστό για δύο μήνες καφέ μπαρ λόγω παραβίασης των μέτρων - Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
Το πάθημα δε φαίνεται να έγινε μάθημα για 45χρονη ιδιοκτήτρια καφέ-μπαρ στην περιοχή του Κορδελιού, στη Θεσσαλονίκη. Σε έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ του [...]www.thestival.gr
kassler
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 45
- Like
- 3.827
- Πόντοι
- 11.795
μήπως το alter ego;....αν και θεωρείται εύοσμος η περιοχή εκεί.....έχει και ενα κορδελιό ,αλλα νομίζω αντρας ειναι ο ιδιοκτήτης....Morgkan ανοιχτο , μου εστειλε μηνυμα κοπελα για να περασω
στο εμπορικό κέντρο Κηφισιάς μέσα......μάλλον.....Δεν ξέρω,δεν έχω πάει......δύσκολό....τώρα μετά κόβιντ; η πρό κόβιντ; ακόμα έχω το τηλέφωνο γνωστής κοπέλας Μ....α απο Ρουμανία απο το Μόργκαν....
ποίο ειναι αυτό φίλε;
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.844
- Πόντοι
- 481
δύσκολό....τώρα μετά κόβιντ; η πρό κόβιντ; ακόμα έχω το τηλέφωνο γνωστής κοπέλας Μ....α απο Ρουμανία απο το Μόργκαν....
ποίο ειναι αυτό φίλε;
τι παιχτηκε?επεσε κ ξυλο μεσα στο Diamonds
ενας πελατης της Mada χορευε οταν μπηκε μεσα κεφατος με 1-2 βιζιτακια ο ''προμηθευτης'' του μαγαζιου κ φιλαει στο στομα την Mada .τι παιχτηκε?
Aυτη ξαφνιασμενη αντιδραει αποτομα για να προστατεψει την ''τιμη'' της μπροστα στον πελατη της , ο προμηθευτης αντι να παει με τα νερα της εκεινη την στιγμη σπρωχνει κ μπουκαρει ο ''χορευτης'' κ τον αρχιζει στις γρηγορες κ οπου φυγει φυγει ο νταβας.
Γελιο ειχαν τα βιζιτακια που ετρεχαν πισω του τσιριζοντας
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.844
- Πόντοι
- 481
χαχαχαχαχα ποτε εγινε παλι αυτο?ενας πελατης της Mada χορευε οταν μπηκε μεσα κεφατος με 1-2 βιζιτακια ο ''προμηθευτης'' του μαγαζιου κ φιλαει στο στομα την Mada .
Aυτη ξαφνιασμενη αντιδραει αποτομα για να προστατεψει την ''τιμη'' της μπροστα στον πελατη της , ο προμηθευτης αντι να παει με τα νερα της εκεινη την στιγμη σπρωχνει κ μπουκαρει ο ''χορευτης'' κ τον αρχιζει στις γρηγορες κ οπου φυγει φυγει ο νταβας.
Γελιο ειχαν τα βιζιτακια που ετρεχαν πισω του τσιριζοντας
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.999
- Πόντοι
- 5.956
Ανατολικότερα της Εδέμ, υπάρχει το diamonds στην Κηφισιά..παλιά υπήρχε και το χούι στο Βότση, δεν ξέρω αν ακόμα υπάρχει.. δίπλα στην καινούργια θέση της Εδέμ σε ένα στενό, πολύ παλιά είχε ένα μπαρ..δεν ξέρω τι γίνεται τώρα..Ανατολικά μονο το Εδεμ υπάρχει;
πέρασμα από ατλαντικ.
δύο ελληνίδες παραμορφωμένες στο πρόσωπο από πλαστικές και μία ξανθιά ρουμάνα με μαύρες κάλτσες και κώλο πέτρα.
ηλικίες πάνω από 50.
ποτό γυναικείο στα 10 ευρώ.
το πίνουν πολύ γρήγορα σας νερόφιδα και προτείνουν κέρασμα και σε άλλη κοπέλα.
μέχρι να φύγω από το μαγαζί δεν μπήκε πελάτης.
για καβάτζα μου είπαν μαζί με τα ποτά στο μπαρ θέλουν τουλάχιστον 100.
δύο ελληνίδες παραμορφωμένες στο πρόσωπο από πλαστικές και μία ξανθιά ρουμάνα με μαύρες κάλτσες και κώλο πέτρα.
ηλικίες πάνω από 50.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.999
- Πόντοι
- 5.956
Ένδοξο Ντεπώ ..ευτυχώς δεν έχω πάει ποτέ σε αυτό το μαγαζί...αλλά είχα πάει σε ένα άλλο ,σε ένα στενό κάθετο στην Όλγας , κοντά στη Σοφούλη...παρομοια θλίψη.. νομίζω έχει κλείσει πλέον..πέρασμα από ατλαντικ.
ηλικίες πάνω από 50.
( Γενικά το Ντεπώ πολύ μελαγχολική περιοχή.. μάλλον φταίει ότι έχει δύσκολο πάρκιν )
gagarin
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.472
- Πόντοι
- 10.295
Νομίζω πως κι εσύ το Ατλαντίκ λεςΈνδοξο Ντεπώ ..ευτυχώς δεν έχω πάει ποτέ σε αυτό το μαγαζί...αλλά είχα πάει σε ένα άλλο ,σε ένα στενό κάθετο στην Όλγας , κοντά στη Σοφούλη...παρομοια θλίψη.. νομίζω έχει κλείσει πλέον..
( Γενικά το Ντεπώ πολύ μελαγχολική περιοχή.. μάλλον φταίει ότι έχει δύσκολο πάρκιν )
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 398
- Πόντοι
- 316
Το μπλα μπλα πρέπει να εννοεί
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.999
- Πόντοι
- 5.956
Το Ατλάντικ είναι σε κάθετη στην Ανθέων..στο φανάρι μετα τη Μαρτίου νομίζω..Νομίζω πως κι εσύ το Ατλαντίκ λες
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.999
- Πόντοι
- 5.956
Ναι μάλλον αυτό είναι ..κάθετη στην Όλγας κοντά στη Σοφούλη .απέναντι περίπου έχει ένα ψητοπωλείο..Το μπλα μπλα πρέπει να εννοεί
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.999
- Πόντοι
- 5.956
Το μαγαζί που λέω είναι στο στενάκι που λες που βγάζει στα ζαχαροπλαστειο , αλλα δεν είναι το παλιό Εδέμ..το Εδέμ ήταν επί της Όλγας, κοντά στην αστυνομία , στο διατηρητεο..
Τελευταία τροποποίηση:
Πριν την αστυνομία ήταν σε εκείνο το σημείοΤο μαγαζί που αναφέρομαι είναι στο στενάκι που λες που βγάζει στα ζαχαροπλαστειο , αλλα δεν είναι το παλιό Εδέμ..το Εδέμ ήταν επί της Όλγας, κοντά στην αστυνομία , στο διατηρητεο..
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 376
Ρε μάγκες, το μπλα μπλα εννοεί ο φίλος, ξεκολλήστε!!!