πηγα παλι στο ΣΟΛ χθες...οι αγαπημενες μου Σοφια και Φραντζεσκα ελειπαν παλι.με το που ερχεται το ποτο μου,κλασσικα πρωτη πρωτη ερχεται η Λια η Ποντια και μου συστηνεται για 15η φορα.την διωχνω επισης για 15η φορα.στη συνεχεια ειχα ποτο με τις εξης:
-Eλενα(Λευκορωσια).ξανθια milf με καμπυλες και γενικα ευχαριστη για παρεα και καθεται πολυ ωρα.πιανετε τα παντα ελευθερα.εχει να γαμηθει απο το καλοκαιρι απ'οτι μου ειπε
-Μαριζα(Γεωργια).μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι,κοντη με μεγαλες βυζαρες και κωλαρα.επισης καλη για παρεα ακομα και στο ποτο των 10ε
-Λενα(Κιργισταν).ξανθια με πολυ κοντο μαλλι που κανουν μυτες στην ακρη.πολυ ομορφο προσωπο ΑΛΛΑ φοραει τζιν και μπλουζα,δηλαδη δεν βλεπετε τιποτα,δεν κανει πριβε και γενικα δε σηκωνει πολλα πολλα.την κερασα ενα των 20ε το οποιο κατεβασε σε 5 λεπτα.ισως γι'αυτο την περισσοτερη ωρα ηταν χωρις πελατη μονη της στο μπαρ.κριμα γιατι ειναι ισως η ομορφοτερη εκει μεσα
-Ριτα(Αγιος Δομινικος).η αποθεωση του δαχτυλου.καφε στο χρωμα με εξωτικα χαρακτηριστικα και ωραιες καμπυλες.για ενα ποτο των 10ε την ειχα ενα τεταρτο και την μπαλαμουτιαζα
στο μαγαζι ηταν επισης η Λικα,η Σασα την οποια περιεγραψα πριν λιγες μερες,η Μαρινα μια κοντοχοντρη milf με βυζαρες και πολυ κοντο πλατινε μαλλι,αλλη μια κοπελα απο Δομινικο,μια βραζιλιανα με φονικες καμπυλες αλλα ασχημοφατσα και κανα δυο μαυρουλες.