You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεσμό πολύ καλά και ωραία πράγματαΕχουμε καμια ενημερωση για δεσμο και μουλεν??
Για καντο και σε μας λιανά βρε τυπε…Δεσμό πολύ καλά και ωραία πράγματα
Έχει ότι θέλεις,πότε πήγες τελευταία φορά?Για καντο και σε μας λιανά βρε τυπε…
Έχω κανένα μήνα σίγουρα… είμαι εκτός για δουλειές. Το χα αφήσει με 3 νταρντάνες 40αρεςΈχει ότι θέλεις,πότε πήγες τελευταία φορά?
Τελευταία φορά που πήγα πριν κάνα 2-3βδομάδες είχε μια 19χρονη και μια μελαχρινη 35αραΈχω κανένα μήνα σίγουρα… είμαι εκτός για δουλειές. Το χα αφήσει με 3 νταρντάνες 40αρες
Μέσα αν Γουστάρει κάνεις..Αμα γουσταρεις στειλε πμ να παμε κανενα βραδυ
Που ακριβώς?? Ψάχνω και δεν βρίσκω..Πρόσφατα ψώνια στο κατάστημα «δεσμός» στην αγίου ανδρεου από κάτω . 4 κοπέλες , η νικολ μαυρομαλλα νταρντανα , μια άλλη κοπελίτσα πολύ νέα ντροπαλή πολύ και άλλες 2 μεγαλύτερες σε ηλικία . Ποτό 5 ευρώ τσιμπούκι στο δωματίακι από πάνω 30 . Νικολ αξίζει τα 30
Αγίου ανδρεου στο στενό γωνία local απέναντι από πλατείαΠου ακριβώς?? Ψάχνω και δεν βρίσκω..
Το local είναι το 24ωρο φαγάδικο. Στην γωνία αυτή προχωράς στο στενό κ είναι μπροστά σου. Μαζί και με το μου λεν ρουζ απεναντιΤο δεσμός έγινε λοκαλ;
Sexomanis77
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Ως άπειρος στο κομμάτι των κωλομπαρων της αχαϊκής πρωτεύουσας, είπα να περάσω μια βολτίτσα στα εν λόγω οικήματα. Η αλήθεια είναι ότι ενώ είχα φουλ όρεξη, αυτή κόπηκε γρήγορα, όταν μπήκα στο φως φαναρι...Η εικόνα του μαγαζιού μοιάζει λες και έχουμε 1995, οι δε κυρίες αρκετά ηλικιωμένες. "Δεν ήξερες, δεν ρώταγες"που λέει και ο σοφός λαός...προσωπικά όταν πήγα, κατά τις 23:30 ήταν 4 κυρίες, στάνταρ άνω των 60 με 65, η μία μάλιστα ήταν Ουκρανη. Από κόσμο δεν είχε τίποτα, μαλλον μόνο εάν είσαι γκιλφακιας πας εκεί ή εάν έχεις μια ηλικία....Τεσπα, προσωπικά ξενέρωσα και δεν πήγα και στα υπόλοιπα. μήπως τυχόν ξέρει κάποιος κάνα μαγαζί, με καμία μικροτερη; έστω να ναι 40...δεν θα ήθελα να ξαναδώ 60+!!!
Μουλεν μια σοβαρο καυλι ονομα συλβη ή καπως ετσι λεει,δεν κανει αταξιες...μια αλλη ισαμπελ ή καπως ετσι..κανει αταξιες οριακα για τα δικα μου γουστα...
Στην Ξανθη 3 περνονται αλλα μετριες κ μια εξ αυτων μαυρη
Στο μπελεβερντε 2 η μια τρελλο μωρο δεν ξερω τι παιζει
Αυτα...
Μουλεν μια σοβαρο καυλι ονομα συλβη ή καπως ετσι λεει,δεν κανει αταξιες...μια αλλη ισαμπελ ή καπως ετσι..κανει αταξιες οριακα για τα δικα μου γουστα...
Αυτα...
Αυτα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτα...
Menios2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2026
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Λέω να επισκεφθω τον δεσμό για πρώτη φορά.Ποια είναι η διαδικασία σου ανοίγεται η κοπέλα ή όχι ;
Φιλε ποσες γκομενες ειχε το μουλεν?Γινοταν τιποτα σε κανα παραβαν η σε κανα μουλωχτο χωρο?Μουλεν μια σοβαρο καυλι ονομα συλβη ή καπως ετσι λεει,δεν κανει αταξιες...μια αλλη ισαμπελ ή καπως ετσι..κανει αταξιες οριακα για τα δικα μου γουστα...
Αυτα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτα...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 183
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις