Νέα

Kωλόμπαρα στη Λάρισα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
269
Πόντοι
21
Γνωρίζει κανείς αν το Μουλέν ρουζ είναι ανοιχτό? Και τι παίζει γενικά? Σας ευχαριστώ, λέω να πεταχτω Λάρισα αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται
Να πας 20€ εχει το ποτο της αγαπητης σου 7 το δικο σου αν θυμαμαι καλα να παρεις την ολγα καλο μουνακι η θεια. Τωρα εχει και το αφροδιτη πηγαινοντας προς φαλανη στο αριστερο σου χερι εκει μπορει να χει και 3-5 κομματια σημερα αναλογως μεν εκει παλι το δικο της 10 το δικο σου και πριβε εχει αρκετα αναλογως τα βαλαντια…Miami δεν εξιζει μην πας καναν ομως ανακαινιση το kama sutra και εγινε casablanca οταν κατεβω και παω θα ενημερωσω δεν ξερω αν εχει ανοξει. Αν εχει ανοιξει και πηγε καποιος μαλακακοκαυλης και δεν λεει να μην του ξανασηκωθει

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506
Να πας 20€ εχει το ποτο της αγαπητης σου 7 το δικο σου αν θυμαμαι καλα να παρεις την ολγα καλο μουνακι η θεια. Τωρα εχει και το αφροδιτη πηγαινοντας προς φαλανη στο αριστερο σου χερι εκει μπορει να χει και 3-5 κομματια σημερα αναλογως μεν εκει παλι το δικο της 10 το δικο σου και πριβε εχει αρκετα αναλογως τα βαλαντια…Miami δεν εξιζει μην πας καναν ομως ανακαινιση το kama sutra και εγινε casablanca οταν κατεβω και παω θα ενημερωσω δεν ξερω αν εχει ανοξει. Αν εχει ανοιξει και πηγε καποιος μαλακακοκαυλης και δεν λεει να μην του ξανασηκωθει
Υπάρχει κωλόμπαρο προς φαλάνη? Καινούριο είναι ή απλά δε το ξέρουμε? Που είδες ότι το καμα σουτρα έχει γίνει casablanka? Νομίζω είναι καφετέρια πλέον εκεί. Στον ίδιο χώρο είναι ή αλλού?

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
269
Πόντοι
21
Υπάρχει κωλόμπαρο προς φαλάνη? Καινούριο είναι ή απλά δε το ξέρουμε? Που είδες ότι το καμα σουτρα έχει γίνει casablanka? Νομίζω είναι καφετέρια πλέον εκεί. Στον ίδιο χώρο είναι ή αλλού?
Βλεπω δεν ειστε καλα ενημερωμενοι οι παλιοι

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
269
Πόντοι
21
Στον ιδιο χωρο ανοιγει επισης το κωλομπαρο προς φαλανη ειναι τουλαχιστον 7ετιας

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.244
Πόντοι
3.836
Αφροδίτη : πηγαίνοντας προς Αμπελώνα όχι Φαλάνη

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
269
Πόντοι
21
Σωστος λαθος μου, και για να επιδιορθωσω εχω και στην ελασσονα οσοι το ξερουν ειναι οι πρωτοσυγκελλοι του σπορ

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506
Στον ιδιο χωρο ανοιγει επισης το κωλομπαρο προς φαλανη ειναι τουλαχιστον 7ετιας
Ρε παιδιά προς Αμπελώνα είναι το Venus αν το λέω σωστά. Το Αφροδίτη που λέτε που είναι?

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.951
Πόντοι
216
Ξέρεις κάποιος από την Λάρισα για μία Μαρίνα με θητεία στην Θεσσαλονίκη σε le cabaret, Fever και Caligula?

Kostaspap2000

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Θυμάμαι στο μουλεν ήταν μια μαυρομαλλα νομίζω με όνομα Ιβάνκα. Είναι ακόμα εκεί? . Επίσης φόρτωμα παίζει?

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
269
Πόντοι
21
Θυμάμαι στο μουλεν ήταν μια μαυρομαλλα νομίζω με όνομα Ιβάνκα. Είναι ακόμα εκεί? . Επίσης φόρτωμα παίζει?
Εκει ειναι τωρα το φορτωμα οτι καταφερεις να κανεις εκει μεσα εξω δυσκολα θα βγαλεις ακρη

Karaflo kounaBi

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφέ αυτό το Casanova όπως πας για Τρίκαλα έχει ανοίξει;είδα μια καινούργια πινακίδα αλλά το βράδυ το βλέπω κλειστό.

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
269
Πόντοι
21
Αδερφέ αυτό το Casanova όπως πας για Τρίκαλα έχει ανοίξει;είδα μια καινούργια πινακίδα αλλά το βράδυ το βλέπω κλειστό.
Και ηθελα να παω να κανω ελεγχο αημερα αλλα αμα ειναι κλειστο… απο ορι εχω ακουσει θα ανοιξει σιγουρα για να χει αλλαξει ονομα και να χει γθνει ανακαινηση… απλα ακομα ψαχνουν να δουν τι θα γινει με την διαχειρηση γιατι τον χουν για αθηναιους απο τι ακουσα. Υπομονη

Kara7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
39
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο Μαϊάμι δυστυχώς δεν είναι όπως το παλιό στον Άγιο Γεώργιο από της 5 κοπέλες εκτός αυτής του μπαρ 2 άξιζαν μόνο για τα δικά μου γούστα βέβαια υπόλοιπες δεν κάνουν για αυτήν την δουλειά η πιτσιρίκα αυτήν είναι τρελό μωρό έχει κωλαρα

Nikolas65

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο Μαϊάμι δυστυχώς δεν είναι όπως το παλιό στον Άγιο Γεώργιο από της 5 κοπέλες εκτός αυτής του μπαρ 2 άξιζαν μόνο για τα δικά μου γούστα βέβαια υπόλοιπες δεν κάνουν για αυτήν την δουλειά η πιτσιρίκα αυτήν είναι τρελό μωρό έχει κωλαρα
Όνομα πιτσιρικάς? Μελαχρινή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom