Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έκλεισε για 15 μέρες το ματιασαμε πάνε τα κορίτσιαMemories μετά την καραντίνα δεν έχω πάει.στην παλιά εθνική μετά το βασιλόπουλο στον Άγιο Γεώργιο όμως έχει ένα ωραίο που έχει ωραία και γίνεται καλό παιχνίδι
Τι εννοείς γίνεται ωραίο παιχνίδι φίλε; εγώ πήγα δύο φορές περισυ. Είχε καλά κομμάτια δε λέω αλλά μόνο χούφτωμα έπαιζε. Έφυγα από εκεί με τη πουτσα κάγκελο και κατέληξα μουλεν ρουζ όπου και ξαλάφρωσα. Περεπιπτωντος έχουμε εικόνα για μουλεν ρους; γιατί το βλέπω κλειστό συνέχειαMemories μετά την καραντίνα δεν έχω πάει.στην παλιά εθνική μετά το βασιλόπουλο στον Άγιο Γεώργιο όμως έχει ένα ωραίο που έχει ωραία και γίνεται καλό παιχνίδι
Φιλε πως λεγεται το μαγαζι;Memories μετά την καραντίνα δεν έχω πάει.στην παλιά εθνική μετά το βασιλόπουλο στον Άγιο Γεώργιο όμως έχει ένα ωραίο που έχει ωραία και γίνεται καλό παιχνίδι
που ακριβώς ειναι ;Memories μετά την καραντίνα δεν έχω πάει.στην παλιά εθνική μετά το βασιλόπουλο στον Άγιο Γεώργιο όμως έχει ένα ωραίο που έχει ωραία και γίνεται καλό παιχνίδι
υπαρχουν λιγα τυπε αλλα δεν ειναι οπως παλια πλεον δυστυχως.Με το ζορι εχει στην σαλονικα κωλομπαρα, θα εχουν λαρισα και βολος? εκπληξη
Κανένας?Εκτος από το ελ ντερο και το memories , υπαρχουν άλλα στη λαρισα?
το memories λεγεται passion πλεον, απο κει και περα, el dero, miami, kamasutra, moulen rouz, βαβελ..τα υπολοιπα εχουν κλεισει.Κανένας?