Ρε συ Γκολέμη το "Πανεπιστήμιο" που λες στο Περιστέρι πού βρίσκεται / βρισκόταν ακριβώς; Πρώτη φορά το ακούω
Την Καλημερα Φιλε μου....αν δεν κανω λαθος και λεμε για το ιδιο μαγαζι ηταν η ειναι στην Ανθουπολη...στην Πλατεια του Γιαννακου.....πριν πολλα χρονια γινοντουσαν καλες ζημιες....πισω απο την Μπαρα και αρκετες φορες και μπροστα η Ολγα....με την Ξαδελφη της την Συλβια.....Αρκετες γυναικες μεσα......απο 6αρια-μεχρι 8αρια.....Καλο μαγαζι αλλα σφικτο στα κερασματα....τουλαχιστον σε εμενα.....Καλα να περνας...
Τι μου θημησες ρε φιλε!! Ολγα Συλβια τρελλα παρτυ με ουζα. Καβατζωμα Θεεικο κατω στις τεραστιες τουαλετες πουκατεβαινες αμετρητα σκαλια και αφεντικο θρυλικος Παναγιωτης που ειχε μετα το Μυστηριο. Την Ολγα την εχω παρει κατω υπογειο με πολυ χρημα τοτε. Να σαι καλα αρχηγε μου μου εφερες πισω τρελες μνημες.
Την Καλησπερα μου Φιλε μου Golemis.....το Πανεπιστημιο ηταν σχεδον διπλα απο το σπιτι μου....ο Παναγιωτης εμενε διπλα απο το σπιτι μου....Καλο μαγαζι....αν και μου ειχε κανει πουστια η γυναικα του...η κοντη...πισω απο την μπαρα.....εχω παει με φιλαρακι που εμενε και αυτος διπλα στο Πανεπιστημιο...γνωστοι να καταλαβεις και αφου παρηγγειλα και τα πληρωσα ...μου εκανε την τρελλη.....οτι δεν πληρωσα...δεν ηταν πολλα....καμμια 30 ευρω.....τα ξαναπληρωσα γιατι σεβαστηκα το Μαγαζι και τον Παναγιωτη.....ο φιλαρακος μου λεει γιατι ξαναπληρωσες????δεν γαμιεται του απαντησα....αλλα κρυωσα...καταλαβαινεις τι θελω να πω.....anyway
Θα τολμησω να το συγκρινω με το Ciao....στην πλατεια Αμερικης...στο δεξι σου χερι...μεσα στο στενο....
Επειδη φαινεσαι ΜASTER..και γνωστης της γειτονιας,,,,,στην Φωτεινη πηγαινες καθολου...στον δρομο του ΙΚΑ....στην μικρη πλατεια.....????στο παρκακι.....
σε ενα αλλο που τωρα δεν θυμαμαι ονομα στην πλατεια της Αγ.Μαρινας????αφεντικο πρεπει να ηταν καποια Ελενη....Ξανθια...ισως δουλευει ακομα...δεν ξερω....ειχανε και τα μπιλιαρδα...το set......iσως κανω και λαθος.....αν ειχανε και Κωλομπαρο......τελος παντων...Καλα να περνας και να ριχνεις και καμμια ενημερωση να θυμομαστε τα παλια.....