Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.625
- Πόντοι
- 7.215
Bυζοπαίδεια...![]()

Θα παμε μαζι φιλε!
Bυζοπαίδεια...![]()

Θα παμε μαζι φιλε!
Mεγάλε γκουρού το ξέρω έχουν γραφτεί πολλά, μα θα μπορούσες να μου πεις λίγα για την
Τάνια τη μουνάρα στο λαλούνα( δηλαδή εμφάνιση,συμπεριφορά, κόστος ;Σε ευχαριστώ!
Mεγάλε γκουρού το ξέρω έχουν γραφτεί πολλά, μα θα μπορούσες να μου πεις λίγα για την
Φιλε θα μιλησω ως αναπληρωτης γκουρου γιατι γκουρου ειναι μονο ενας
Τάνια κοντοπουτανο ξανθο η καστανο λεσβιοκοντοκαρρε μαλλι. Βυζαρες 6+ φυσικες πολυ ωραιο προσωπο και τρελλη για δεσιμο. Μπορει να πας και να ειναι τελεια και ξαναπας την αλλη μερα και να σε πλακωσειστα χαστουκια η να την παρεις στο πριβε να πας για κατουρημα τουαλετα και να γυρισεις και να μη θυμαται τιποτα. Μια φορα πηγα με ετερο συναγωνιστη οταν ηταν ακομα στο Χαλαρα ανοιξαμε μπουκαλι βοτκα και το ηπιε ολο αυτη. Με 100 ευρω τα παντα ολα που λεει και ο ΑΛΕΦΑΝΤΟς.
Παιδιά μια διόρθωση: Η κοπέλα που πήρα προσφάτως στις γιορτές στο "Strass", η ξανθιά παχουλή αλλά σφιχτή με ωραίο πρόσωπο που την είχα αναφέρει ως Ελίνα δε δουλεύει ως Ελίνα αλλά ως Μπάρμπαρα, Ελίνα είναι το κανονικό της όνομα άρα το ξεχνάτε. Οπότε πρέπει να είναι η ίδια κοπέλα στην οποία είχε αναφερθεί κι ο βυζολάγνος πριν κάτι μήνες
ευχαριστω πολυ!! Τα σέβη μουΦίλε για την Τάνια μην τα λυπηθείς τα λεφτά σου... Είναι ξανθιά μπαμπάτσικη με τεράστια βυζιά και προσωπάρα. Από συμπεριφορά λίγο τρελούτσικη (με την καλή έννοια) και αρκετά καπάτσα στη δουλειά της, σε θα σε ρίξει αλλά δε θα σου χαριστεί κιόλας. Για να πάτε στην καβάτζα θα σου ζητήσει 80 ή 90€, ένα τέτοιο ποσό, δεν ξέρω αν είναι διαπραγματεύσιμο γιατί εγώ δεν κάνω σχεδόν ποτέ παζάρια. Κάποια παιδιά εδώ έχουν γράψει ότι με παραπάνω λεφτά κάνει και εξτραδάκια, δεν έχω όμως ιδία γνώμη γιατί εγώ με το ποσό που σου προανέφερα είχα κάνει μαζί της ό,τι είχα στο μυαλό μου
ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Mεγάλε γκουρού το ξέρω έχουν γραφτεί πολλά, μα θα μπορούσες να μου πεις λίγα για την
Φιλε θα μιλησω ως αναπληρωτης γκουρου γιατι γκουρου ειναι μονο ενας
Τάνια κοντοπουτανο ξανθο η καστανο λεσβιοκοντοκαρρε μαλλι. Βυζαρες 6+ φυσικες πολυ ωραιο προσωπο και τρελλη για δεσιμο. Μπορει να πας και να ειναι τελεια και ξαναπας την αλλη μερα και να σε πλακωσειστα χαστουκια η να την παρεις στο πριβε να πας για κατουρημα τουαλετα και να γυρισεις και να μη θυμαται τιποτα. Μια φορα πηγα με ετερο συναγωνιστη οταν ηταν ακομα στο Χαλαρα ανοιξαμε μπουκαλι βοτκα και το ηπιε ολο αυτη. Με 100 ευρω τα παντα ολα που λεει και ο ΑΛΕΦΑΝΤΟς.
Γιγαντα για πρωτη φορα που να παω![]()
Γιγαντα για πρωτη φορα που να παω![]()
Αρχηγε μου γεια σου!
Ξεκινα Περιστερι Κιςς και μετα Χαλαρα για αρχη.

Αρχηγε μου γεια σου!
Ξεκινα Περιστερι Κιςς και μετα Χαλαρα για αρχη.
Ετοιμαζομαι ήδη...Τα σεβη και από εμένα..
Πάμε Kiss λοιπόν..

Ετοιμαζομαι ήδη...Τα σεβη και από εμένα..
Πάμε Kiss λοιπόν..
Για κανονισε![]()
Η Λανα το αφεντικο θα τα κανονισει ολα. Απολυτη καλτιλα και θα τρελαθειτε με τα πριβε. Μονο αυτο σας λεω. Στο Χαλαρα ειναι τελειως χυμα
Η Λανα το αφεντικο θα τα κανονισει ολα. Απολυτη καλτιλα και θα τρελαθειτε με τα πριβε. Μονο αυτο σας λεω. Στο Χαλαρα ειναι τελειως χυμα