nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 144
- Like
- 11.795
- Πόντοι
- 25.186
Μάλλον.....Φιλε μαλλον αυτος που κελαηδησε ηθελε να την γαμησει αυτη την Αλβανιδα και δεν του καθοτανε. Οποτε ζηλεψε...
Μάλλον.....Φιλε μαλλον αυτος που κελαηδησε ηθελε να την γαμησει αυτη την Αλβανιδα και δεν του καθοτανε. Οποτε ζηλεψε...

Ενημέρωση από Πειραιά, όπου πέρασα από 3 μαγαζιά...
Για ξενοδοχείο θέλει 50€ για 3 ώρες, δίνει και την κωλάρα της, αλλά... Θέλει 2ο ποτό για να σου δώσει αριθμό για να κανονίσετε (φυσικά δεν το έπραξα)..
Ουδέτερο πρόσημο, με τα συν και τα πλην του.
Έχουμε καμια γνώμη για Μαργαρίτα ;l;;;; αμα κάποιος δε θέλει δημόσια ας στειλει και πμ.
Ισως ο αντισθένης μπορουσε να περιορισει την εισοδο σε αυτό το θρέντ σε όσους έχουν τουλάχιστον κάποιες κριτικές και δεν τρολάρουν.
Η αμαντα παιζει ακομα εκει??απο περσι π περασα καλα μαζι της σκεφτομαι να ριξω μια ματια τωρα..Αυτο φίλε μου θα άξιζε να το κάνεις δηλαδη να κεράσεις ενα ακομη ποτό κ να δωσει τηλ για τρίωρο σε χοτέλ με 50.....
Πέρασα απόψε κωλομπαρότσαρκα
Το Πιρουέτ κλειστό. Τις προάλλες πέρασα ηταν ανοιχτό αλλα δεν άνοιγε η πόρτα..... ειχαν κλειδώσει ;
Το PUB 65 ΛΟΥΚΕΤΑΚΙ. Μολις έφυγε και βγηκε συνταξη η Κατερίνα διαλύθηκε. Λογικό εγω το περίμενα. μετα νουμερα που χε μαζέψει....
Χαλαρά δε πήγα καν γιατι δε νομίζω οτι θα χει αλλάξει κάτι εκει παρολο που εχω κανα χρονο να πάω.
Ειπα να τραβηχτώ μέχρι τη Λα λουνα αν και βαριόμουν. Παρκάρω στο παρκάκι... εχει γεμισει με μπαράκια που περνάς να πάς στη Λα λουνα και οι ελεηνιδες σε κοιτάνε περίεργα... σε κάποια φαση καθως περνουσα έκλασα κιολας ετσι για το καλό.
Μπαινω μέσα και το ρόστερ είχε κάποιες ενδιαφέρουσες περίπτωσεις όπως η Μαργαρίτα.
Ψηλή με κωλάρα και βυζάρες..... ηπιαμε ενα ποτό.
Μετά η Ρόζα... η γνωστη έκφυλη χοντρουλα έβαλα χερι στο μουνί της και τη μαλάκιζα , ειχε κατεβάσει υγρά και ειχα καβλωσει κ εγω αλλα δε πέρασα... έπεσε καλο κωλοτρίψιμο πάντως.
Ηρθε και μια άλλη μια Έλλη οταν τη ρωτησα αν κατεβαινει λεει δεν ασχολουμαι.....ολο εξυπνάδες ηταν τεσπα ουτε ποτο τη κέρασα αυτή.
Μετα απο λίγο έφυγα. Θα ξαναπάω αλλο βράδυ να δοκιμάσω Μαργαρίτα...... φανηκε ζεστή αρχοντομούνα.
Η αμαντα παιζει ακομα εκει??απο περσι π περασα καλα μαζι της σκεφτομαι να ριξω μια ματια τωρα..
Παίχτη κάτι πείρε το αυτί μου για Ελευσίνα.
Ξέρουμε αν παίζει η πληροφορία?
ThanksΟχι τυπε δεν την είδα χθες. Αν θυμάμαι καλά πηγαινε συγκεκριμένες μέρες η Αμάντα.
Και μετα τι εγινε οταν μπηκες στιο φαντασια?καλησπερα παιδες
κι εγω περασα απο την Τρούμπα
αυτή τη φορά ηρθαν αναποδα τα πραγματα απο την προηγουμενη
ξεκινησα απο το φαβορι μου που ηταν (?) η Eurpoa, τίποτα το τρελο αυτη τη φορά..εκατσα στο μπαρ , ηρθαν γνωστες κερασα ενα διπλο κι ενα μονό δυο κοριτσια..μετά ηρθε μια καινουργια , μου ειπαν ειναι Αλβανιδα , της κέρασα ενα διπλό αλλά δεν εκανε τίποτα λεγοντας "δεν θελω να δωσω δηκιοματα" (γιατι ειναι κανιουργια εκει)
από εκει στο Σκορπιο..κερασα δυο τυπισες απο μονό ποτό..τιποτα το ιδιαιτερο...
εκει που ειπα να την κανω , παιρνωντας εξω απο το Φαντασια, με τραβαει μια γνωστη μεσα...η καλυτερη φαση για εκεινη τη βραδια (στη προεγουμενη κριτκη εγραψα τα κελυτερα για το Europa κι "ουτε απο εξω" για τη Φαντασια , αλλά νομιζω αυτα ειναι τα ωραια αυτου που κανουμε εδω)
όνοματα κοριτσιων δεν θυμαμαι σορυ για αυτό...
τίποτα που αξιζει ανφορά..χουφτωματα φιλια κτλπΚαι μετα τι εγινε οταν μπηκες στιο φαντασια?
Καλημέρα μα εσύ που την ξέρεις δεν είχες αρπάξει νούμερο κινητού τηλεφώνου, νομίζω ότι πήγε σε ένα μπαρ στην Δραπετσώνα στον ΠειραιάΚαλησπέρα σας
Την Δώρα με τις βυζάρες που δούλευε στο pub 65 ξέρει κανείς που βρίσκεται, εάν δουλεύει σε κάποιο μαγαζί ?
Thanks