newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
εξαρταται , αν σε ξερουν στα λενε οπως είναιΆρα δηλαδή στον Σκορπιό παίζει καλαμάκι και τα τι αύτα. Διότι η γνωστή ξανθιά που το έχει λέει ξανά και ξανά ότι το μαγαζί δεν σερβίρει καμία ερωτική υπηρεσία.
Σίγουρα άλλα λέμε και άλλα κάνουμε.
Λογικά θα το τσεκάρω αν και δεν έχω περάσει ούτε απέξω.
ευχαριστώ για την ενημερωσηΚαλησπέρα αδέρφια συναγωνιστές!!!
Μετά από αποχή λόγο εξωτερικού επέστρεψα Ελλάδα και είπα εχθές να κάνω τσάρκα.....
Λοιπόν ξεκινάω από Γ' Σεπτεμβρίου ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ όλα κλειστά.... Από όσο κατάλαβα τα περισσότερα για πάντα....
Γυρνάω πίσω και δρόμο για Περιστέρι αλλά στα μισά λέω μια τσάρκα προς Πειραιά (Τρούμπα) καλό θα ήταν....
1 στάση Σκορπιός....
Το μαγαζί πλέον σε άλλο level διακόσμηση αρκετά καλή (πάντα σε σχέση με τον παλιό Σκορπιό)....
Από γυναίκες 2 γεματες μια ξανθιά μια μελαχρινή άλλη μια ξανθιά σε γενικές γραμμές αξιογαμευσιμη και το παιχνίδι ξεκίνησε με την μελαχρινή (Δέσποινα) αν θυμάμαι καλά που με ένα ποτό απλο (10) ξεκινάει το χαιδεμα τρίψιμο πάνω στο πόδι και στο δεύτερο πλέων διπλό άρα (20) πάμε σε χώρο με παραβάν που εκεί έπεσε από δάχτυλα μέχρι πίπα που φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς πολλά έξοδα....
Χωρίς να πάρω όρκο αν ήθελα της τον έβαζα ΆΝΕΤΑ!!!
ΣΥΝΟΛΙΚΆ 70 με ένα ποτό κέρασμα από το κατάστημα....
Μου είπε ότι έχει περίπου 10 κορασίδες για όλα τα γούστα....θα επαναληφθεί επίσκεψη σύντομα....
Μετά άλλη μια στάση στο Dina που πήρα ακόμα ένα ποτό με παλιά γνωστή (Γκολφο) ωραίο μωρό αλλά εκεί το μαγαζί πλέων ΜΟΝΟ για θύματα....
Αυτά και πάμε να το ζωντανέψουμε ξανά το νήμα ...
διλαδι το παιχνιδι στα 40ε; 70-(10+20) ή κέρασες κι άλλο ενω ησασταν μέσα;
καμιά καινουργια εκεί; έχω να περάσω μήνες...
στο Ντινα εκτως απο την ξανθια που τραγουδάει κι άλλη γκιλφ παιζει τπτ;