Θυμάμαι είχα πάει στο "χαλαρά" τον Φεβρουάριο με εναν φίλο μου, αρχικά λέγαμε να πάμε στο golden queens λίγο ποιο πάνω αλλά μετά αποφασίσαμε να μπούμε εκεί να δούμε τι παίζει.
Μπαίνουμε μέσα καθόμαστε δίπλα στο μπαρ παραγγέλνουνε τα ποτά μας, μετα απο λιγο κάθεται διπλα μου μια ξανθιά Ελληνίδα γύρω στα 40-45 την έκοψα (δεν θυμάμαι όνομα), στην αρχη που την βλέπω δεν με ελκύε καθολου γιατι ηταν milf προς gilf και λεω σιγά μην μου καυλώσει με αυτην, ξεκίνησε να μου την πέφτει και να μου λεει κατι γλυκόλογα "τι ωραιο αγόρι εισαι εσυ" και "ελα παμε να με γαμησεις" και κατι τετοια, εγω εντωμεταξύ το έπαιζα και λιγο δύσκολος στην αρχη γιατι ήμουν 50-50 αν θελω να κανω κατι.
Ε παιδια δεν πηρε και πολυ για να αλλαξω γνωμη, την κερνάω ενα ποτο για να μιλήσουμε λιγο, εκείνη κατεβάζει τελειως το σουτιέν βγαζει τα βυζια εξω και μου λεει "χουφτωνε", με το που πιάνω τα βυζια της μου καυλώσε σχεδον απευθείας και απο εκει και έπειτα την ειδα με αλλο ματι, μεσα στην καυλα τωρα ξεκινάω να χουφτωνω κωλο και να χαϊδεύω το μουνι της, ηταν τελειως δεκτική σε ολα. Εκείνη προφανώς καταλαβε οτι με κερδισε και μου λεει "Μήπως τωρα θες να με γαμησεις;" και της απαντάω "Ναι!".
Σηκωθήκαμε πήγαμε σε ενα σημειο λιγο ποιο εκει που ηταν σαν πριβε χώρος και καναμε ενα ωραιο καυτό σεξακι που δεν το περίμενα. Ξεκινήσαμε με φιλια αν και χωρίς γλωσσα και τα απέφευγε λιγο, μετα μου πηρε μια ακαποτη πιπα πολυ ωραια που σχεδον εχυσα, μετα μου περασε προφυλακτικό και άρχισε να με γαμαει cowgirl, αλλάξαμε στάση την πήρα ιεραποστολικο και στο τέλος εβγαλα το προφυλακτικό και εχυσα πανω στο σωμα της.
Γενικοτερα μου αρέσουν οι γυναίκες που παιρνουν τον ελενχο στο σεξ και ειναι κυρίαρχες και εκεινη ήξερε να κανει ακριβως αυτο.
Σκέφτομαι να ξαναπάω σύντομα, θα ηθελα να το ξαναζήσω, λεει το μαγαζι ακομα η να προτίμησω κανενα στριπτιτζαδικο;