El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 10.869
- Πόντοι
- 2.256
Τα έχω γράψει από καιρό, το άθλημα είναι στα τελευταία του
Για την επαρχία μην το λες αυτό, έχω πάει σε πόλεις που και μαγαζάρες του είδους έχουν και με γυναίκες που και επαρκείς είναι αριθμητικά για τη ζήτηση που υπάρχει και από εμφάνιση σκίζουνΔυστυχώς μύστες η εποχή των κωλόμπαρων οδεύει προς τη δύση της. Η νέα γενιά δε συγκινείται με τέτοια γούστα, η ποικιλία στα ρόστερ που υπήρχε κάποτε δεν υπάρχει πια... δύσκολα τα πράγματα. Όλο και μπαίνουν λουκέτα ή πέφτει η ποιότητα στα ενεργά.
Και δεν είναι οικονομικό το θέμα, τα στούντιο και τα περισσότερα cg είναι αν όχι στα ίδια σε λίγο περισσότερο χρήματα (διαφορά κάτω των 50 ευρώ). Εδώ ολόκληρη Αθήνα και δε βρίσκεις πάνω από 5-6 να αξίζουν φανταστείτε τι παίζει στις μικρότερες πόλεις. Όσοι προλάβαμε το σπόρ στην ακμή του, τουλάχιστον έχουμε πολλά σκηνικά να θυμόμαστε.
Η επαρχία δεν έχει πολλές επιλογές στα γαμίσια όμως. Λογικά να παραμενουν τα κωλόμπαρα ψηλά ως επιλογή. Αθήνα πάντως, μπουρδελλα και κωλόμπαρα είναι στην εποχή μας ο πάτος του βαρελιού για τον πληρωμένο έρωτα.Για την επαρχία μην το λες αυτό, έχω πάει σε πόλεις που και μαγαζάρες του είδους έχουν και με γυναίκες που και επαρκείς είναι αριθμητικά για τη ζήτηση που υπάρχει και από εμφάνιση σκίζουν
Δυο γραμμες ακομη και θα εγραφε "τι ειναι 5 ευρω ρε; ουτε το αλκοτεστ δε σε πιανει με μια μπιρα...ελεος κατι άνθρωποι"Σου είναι τόσο δυσκολο να περασεις απόψε από εκεί να πιεις Μια μπυρα να δεις την Ανάστασια και να ενημερώσεις και εμάς για καμιά αλλαγή στο ρόστερ την κοριτσιών ;
5-7 ευρώ έχει μια μπυρα.
Για την επαρχία μην το λες αυτό, έχω πάει σε πόλεις που και μαγαζάρες του είδους έχουν και με γυναίκες που και επαρκείς είναι αριθμητικά για τη ζήτηση που υπάρχει και από εμφάνιση σκίζουν
Δυστυχώς μύστες η εποχή των κωλόμπαρων οδεύει προς τη δύση της. Η νέα γενιά δε συγκινείται με τέτοια γούστα, η ποικιλία στα ρόστερ που υπήρχε κάποτε δεν υπάρχει πια... δύσκολα τα πράγματα. Όλο και μπαίνουν λουκέτα ή πέφτει η ποιότητα στα ενεργά.
Και δεν είναι οικονομικό το θέμα, τα στούντιο και τα περισσότερα cg είναι αν όχι στα ίδια σε λίγο περισσότερο χρήματα (διαφορά κάτω των 50 ευρώ). Εδώ ολόκληρη Αθήνα και δε βρίσκεις πάνω από 5-6 να αξίζουν φανταστείτε τι παίζει στις μικρότερες πόλεις. Όσοι προλάβαμε το σπόρ στην ακμή του, τουλάχιστον έχουμε πολλά σκηνικά να θυμόμαστε.
Και με 30-35 είχα πάρει εγώ χωρίς ποτό πριν. αλλά στην κάτω καβαντζα όχι επάνωΠορνό συνάδελφε εγώ διαφωνώ.
Υψηλές τιμές στα περισσοτερα και ίδιο ρόστερ. Αυτά συντελούν σε κλείσιμο.
Κρίμα παντως γιατί η Πιρουέτα ήταν τίμιο κωλομπαρο και μπορουσες να γαμήσεις με 50 ευρώ μόνο ενώ σε αλλά θέλεις το 60-70αρι τουλάχιστον.
Το Λα λουνα κρατάει ακόμη στα 50;
Και με 30-35 είχα πάρει εγώ χωρίς ποτό πριν. αλλά στην κάτω καβαντζα όχι επάνω
Εάν είσαι Φάληρο τότε είσαι πιο κοντά να πας Πειραιά, Τρούμπα δηλαδή, παρά να επιστρέψεις προς το κέντρο.Καλημερα και καλη βδομαδα φιλαρακια. Εχω παει 2-3 φορες στο la luna αλλα η επομενη επισκεψη μου στην πρωτευουσα δεν θα βολεψει το μερος οποτε εχετε κατι αντιστοιχο να προτεινετε προς φαληρο μερια;
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου. Δλδ ειναι στυλ Λα Λουνα; Θες να μου πεις και διευθυνση αν ξερεις;Εάν είσαι Φάληρο τότε είσαι πιο κοντά να πας Πειραιά, Τρούμπα δηλαδή, παρά να επιστρέψεις προς το κέντρο.
Τρούμπα έχει 5-6 μαγαζιά, αλλά το μοναδικό που γίνεται καλό παιχνίδι είναι ο Σκορπιός
Με την Ελένη μετά από συνεννόηση με την Άντζελα που το δέχτηκε.Με ποια τυπε ; δεν μου έχει τυχει ποτε. Ολοκληρωμένο προγραμμα η μόνο πιπα ;
Κυρίως κρίνω από Κρήτη που έχω άποψη. Για όσους ξέρουν ιστορικά μαγαζιά Ηρακλείου - Ρεθύμνου - Χανίων ή έχουν κλείσει ή το πάνε για κλείσιμο.Για την επαρχία μην το λες αυτό, έχω πάει σε πόλεις που και μαγαζάρες του είδους έχουν και με γυναίκες που και επαρκείς είναι αριθμητικά για τη ζήτηση που υπάρχει και από εμφάνιση σκίζουν
Ναι είναι στυλ λα Λούνα αλλά προσοχή στο λογαριασμό γιατί είναι όπου σε πιάσουν αν σε δουν πρωτάρηΣε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου. Δλδ ειναι στυλ Λα Λουνα; Θες να μου πεις και διευθυνση αν ξερεις;
Για τα μπουρδέλα γιατί το λες αυτό;Η επαρχία δεν έχει πολλές επιλογές στα γαμίσια όμως. Λογικά να παραμενουν τα κωλόμπαρα ψηλά ως επιλογή. Αθήνα πάντως, μπουρδελλα και κωλόμπαρα είναι στην εποχή μας ο πάτος του βαρελιού για τον πληρωμένο έρωτα.
Μην το λες, εγώ μια χαρά έχω γαμήσει στην επαρχία με λεφτά όσα δίνω και στον "Σκορπιό" ή στο "Χαλαρά"... Εντάξει, γαμήσι με 50άρικο όπως στο "La luna" ή στο "Pirouette" στην επαρχία δε θα βρειςΝαι και πρεπει να σκας 80 ευρώ και να παρακαλας κιόλας για μια πιπα.
Άλλοι απατεώνες εκεί περα.