petros_sketo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 12.821
- Πόντοι
- 2.536
Πες της ότι της τον χύνω!Η ομάδα πήρε φωτιά!Πάρτε άλλη μια κωλάρα που γαμάω περιστασιακά!Τα σχόλια δικά σας!
την χύνω την μουνάρα σουΠαρτε και το δικο μου το πουτανακι. σχολια ελευθερα
ξανθο μανουλη
ετσι οπως ειναι εκει ενα σφυροκοπιμα στην κωλοτριπιδα της ειναι οτι πρεπειΠαρτε και το δικο μου το πουτανακι. σχολια ελευθερα
καυλαρος!!!Η ομάδα πήρε φωτιά!Πάρτε άλλη μια κωλάρα που γαμάω περιστασιακά!Τα σχόλια δικά σας!
απιστευτη καυλα αλλα γιατι την γαμας περιστασιακαΗ ομάδα πήρε φωτιά!Πάρτε άλλη μια κωλάρα που γαμάω περιστασιακά!Τα σχόλια δικά σας!
Γιατί έχω σχέση με άλλη αδερφέ και θα με βρουν με κομμένα αρχίδια....απιστευτη καυλα αλλα γιατι την γαμας περιστασιακα
ωραιοςΓιατί έχω σχέση με άλλη αδερφέ και θα με βρουν με κομμένα αρχίδια....
Για να την ιππεύεις είναι συνέχεια....Παρτε και το δικο μου το πουτανακι. σχολια ελευθερα
Να σου κάνω τα Σαββατοκύριακα και τα ρεπό σου με την τύπισσα;Η ομάδα πήρε φωτιά!Πάρτε άλλη μια κωλάρα που γαμάω περιστασιακά!Τα σχόλια δικά σας!
Όπως τα λες μυστη καβάλημα και ξυλο στο κόλαρακι της θέλει συνεχεια.Για να την ιππεύεις είναι συνέχεια....
Πρόσφατη φωτογραφία φίλε, ούτε δεκαετίας. Καμία πρόσφατη έχεις ή μετά από αυτή αγόρασες το NOKIA 3310;Παρτε και το δικο μου το πουτανακι. σχολια ελευθερα
Τρελή κωλαραΗ ομάδα πήρε φωτιά!Πάρτε άλλη μια κωλάρα που γαμάω περιστασιακά!Τα σχόλια δικά σας!
Χουφτωμα γλείψιμο σκισιμοΓια πείτε![]()
Γεια σου αίολε με την γυναικάρα σουΜύστες καλησπέρα
Δεν έλεγε ότι πάει για παγωτό;;Δεν βλεπω βυζαρες διαγαλλαξιακες, στανταρ την εχεις κατεβασει απο το web
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια και ο αντρας της θα πηγαινε με συναδελφους για τσιπουρα, ειπε και αυτη να παει για καφε με μια φιλη της...
Νοικοκυρά σε απόγνωση
Εφαγε στο τελος frozen καρμποναρα με μερεντα cookiesΔεν έλεγε ότι πάει για παγωτό;;
Έφαγε πύραυλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νοικοκυρά σε απόγνωση![]()