blackpanther90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2025
- Like
- 2.472
- Πόντοι
- 441
πουταναρα εξαισια!Πως σας φαίνεται?
πουταναρα εξαισια!Πως σας φαίνεται?
ηλικια η καυλιαρα;;;Πως σας φαίνεται?
Φαίνεται για 52?ηλικια η καυλιαρα;;;
μπαα... αυτος ο πατος για 40+ κανειΦαίνεται για 52?
Και όμως είναιμπαα... αυτος ο πατος για 40+ κανει
Ε ναι πώς δεν το ξέρει ;Ωραιο μουνακι φιλος γουσταρει να καυλωνει κοσμο....δικια σου ειναι ; το ξερει οτι καυλωνει ενα bou ολοκληρο με την κωλαρα της;

Αγαπημένη μου...
Μπραβο φιλος που της λες οτι την ανεβαζεις εδω να μας καυλωνει...ψαχνεται τιποτα περαιτερω μηπως;;Ε ναι πώς δεν το ξέρει ;![]()
μεχρι στιγμης τυπε οχι δεν εκανε τπτ αλλα τωρα με εσενα ολα αυτα θ'αλλαξουν!Μπραβο φιλος που της λες οτι την ανεβαζεις εδω να μας καυλωνει...ψαχνεται τιποτα περαιτερω μηπως;;
Δεν ειπα να μου τη φερει στο πιατο για τσαπου τυπε..μπορει να γουσταρει να στελνει φωτο σε δμ και να τον παιζω για παρτη της ή οτιδηποτε εσενα τι σε νοιαζει;μεχρι στιγμης τυπε οχι δεν εκανε τπτ αλλα τωρα με εσενα ολα αυτα θ'αλλαξουν!
γτ οχι ρε φιλος;;να σου βαλει κ τη καποτα με παιδευεσαι!θα ναι κ αλλη φαση με ξεφτυλα roleplay κτλ...Δεν ειπα να μου τη φερει στο πιατο για τσαπου τυπε..μπορει να γουσταρει να στελνει φωτο σε δμ και να τον παιζω για παρτη της ή οτιδηποτε εσενα τι σε νοιαζει;
Ενταξει φιλε οταν θελει καποιος να μιλησετε για τη χωντρη φακλανα αλογομουρα που εχεις διπλα σου μπορει να σου φυγουν τα νευρακια μεχρι τοτε πανε μεταξυ μπας και γαμησεις κανα θυληκογτ οχι ρε φιλος;;να σου βαλει κ τη καποτα με παιδευεσαι!θα ναι κ αλλη φαση με ξεφτυλα roleplay κτλ...
δε με νοιαζει τυπε καθολου αλλα αν δε δεχεσαι κριτικη κ κραξιμο να μη γραφεις δημοσια να εστελνεις μνμ πριβε στον τυπο να τα πειτε αν θελει να μη βλεπουμε κ εμεις ποσο λιγουρης εισαι!
το ξαναλεω,αν ΔΕΝ δεχεσαι κριτικη ΜΗ γραφεις δημοσια σε σελιδα στο ιντερνετ...
καλα γαμησια!
εχεις μεγαλη πλακα αληθεια..δεν εχω ουτε καν φακλανα,τπτ δεν εχω τυπε,τον παιζω ολη μερα κ οταν βαριεμαι κραζω οπου βλεπω μλκς ηλιθιους γκασμαδες που κατεβηκαν μολις απο τα δεντρα κ εχουν μπερδεψει το βυζι με το μπουζι απο την πολυ τηλεοραση!Ενταξει φιλε οταν θελει καποιος να μιλησετε για τη χωντρη φακλανα αλογομουρα που εχεις διπλα σου μπορει να σου φυγουν τα νευρακια μεχρι τοτε πανε μεταξυ μπας και γαμησεις κανα θυληκο
Αρρωστησαστον ύπνο
![]()
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa οτι δεν εχεις τιποτα ειναι δεδομενο λαθως μου για την φακλανα επρεπε να το καταλαβω....ασε εμας οπως και τον φιλο που ανεβασε το καυλακι του να ανεβαζουμε τα μουνακια που γαμαμε αμισθι να δεις μηνηματα που σκανε οταν ανεβαζουμε τις κωλαρες τους αλλα που να ξερεις εσυ ρε λακε. 1 μηνημα εγραψα και μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με την υπερωψια σου λες και τον παρακαλεσα βλακα. 1 ερωτηση του εκανα θα λεγε ναι θα πηγαινε σε δμ θα λεγε οχι θα τελειωνε εκει αλλα εχουμε εσενα το μυγοφτυμα να πεταγεσε σαν τη τσαπου να πρηζεις αρχιδια βλακα και να γεμιζουμε το νημα με τις μαλακιες σου. Αντε πληρωσε καμια μλκ να σου πει και σαγαπω εκτος απο το γαμησι μπας και ηρεμησεις ηλιθιεεχεις μεγαλη πλακα αληθεια..δεν εχω ουτε καν φακλανα,τπτ δεν εχω τυπε,τον παιζω ολη μερα κ οταν βαριεμαι κραζω οπου βλεπω μλκς ηλιθιους γκασμαδες που κατεβηκαν μολις απο τα δεντρα κ εχουν μπερδεψει το βυζι με το μπουζι απο την πολυ τηλεοραση!
τουλαχιστο εχω λεφτα αρκετα να μπορω να κανονιζω οποτε θελω χωρις να γινομαι γλοιωδης κ σαλιαρης κ φορτωμα στους αλλους!
αν θες ελα να σου δωσω κανα φραγκο μπας κ δεις κανα σοβαρο μουνι η μπας κ φας καμια τυροπιτα...
αντε παρακαλα τωρα μπας κ γλυψεις κανα χυμενο μουνι κ προσεξε εκει που πατας γτ ειναι τ'αρχιδια μου μη τα πατησεις!
1000 φορες να πληρωνω κ να γαμαω μοντελα παρα τις μπουχεσες τις δικες σας που να με πληρωνες μλκ!Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa οτι δεν εχεις τιποτα ειναι δεδομενο λαθως μου για την φακλανα επρεπε να το καταλαβω....ασε εμας οπως και τον φιλο που ανεβασε το καυλακι του να ανεβαζουμε τα μουνακια που γαμαμε αμισθι να δεις μηνηματα που σκανε οταν ανεβαζουμε τις κωλαρες τους αλλα που να ξερεις εσυ ρε λακε. 1 μηνημα εγραψα και μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με την υπερωψια σου λες και τον παρακαλεσα βλακα. 1 ερωτηση του εκανα θα λεγε ναι θα πηγαινε σε δμ θα λεγε οχι θα τελειωνε εκει αλλα εχουμε εσενα το μυγοφτυμα να πεταγεσε σαν τη τσαπου να πρηζεις αρχιδια βλακα και να γεμιζουμε το νημα με τις μαλακιες σου. Αντε πληρωσε καμια μλκ να σου πει και σαγαπω εκτος απο το γαμησι μπας και ηρεμησεις ηλιθιε
Χαχαχαχαχαχααχα ναι τυπε πιο δυσκολο να δωσω 150 ευρω παρα να γυρισει καποια να με κοιταξει . Τελικα εσυ εισαι ο αλογομουρης1000 φορες να πληρωνω κ να γαμαω μοντελα παρα τις μπουχεσες τις δικες σας που να με πληρωνες μλκ!
μπορεις απλα να το κοψεις αν σου ζαλιζω τ'αρχιδια αλλα θες τη τελευταια κουβεντα σα κατι γκομενακια!
οσο θα βλεπω μλκς σα κ εσενα θα κραζω αν σε ποναει κ εσενα ειναι αλλο θεμα..
το θεμα παραμενει οτι εσυ παρακαλας γτ εισαι φτωχομπινες κ εγω το βραδυ θα γαμω μοντελακι που εσυ μονο στις τσοντες βλεπεις κ οσα δε φτανει η αλεπου...