Argiri
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2024
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 200
Βγάλε τη κουβέρτα από εκεί μας χαλάει τη θέα της κωλαρας!
Βγάλε τη κουβέρτα από εκεί μας χαλάει τη θέα της κωλαρας!
Την έπαιρνα από παντού!!!Κωλαρα 50αρας φιλης
![]()
Υπέροχη κολάρα να την χαίρεσαιΠεριμένουμε σχόλια… η γυναικα μου![]()
Ωραία κολάρα για άγριο ξεσκισμαΚωλαρα 50αρας φιλης
![]()
Της το κάρφωνα έτσι όπως είναιΚωλαρα 50αρας φιλης
![]()
Παρακαλώ πολύ τα αξιότιμα μέλη του bou να αποφανθούν αν αυτό που έλαβα στο teams από «Ελληνίδα» είναι αληθινό;
Τελικά δε μου είπατε ρε ρεμαλια , απολαύσατε??Απολαύστε υπεύθυνα![]()
χαλαλι σου......Πρωην μου φοιτητρια στην πατρα ,εν ετη 2018,περασμενα μεγαλεια ωραιες αναμνησεις !
![]()
Πολλά χιλιόμετρα;Πρωην μου φοιτητρια στην πατρα ,εν ετη 2018,περασμενα μεγαλεια ωραιες αναμνησεις !
![]()
Πολλά χιλιόμετρα;
Τοτε οχι..ηταν αστρωτο σχεδων,ελαχιστα χιλιομετρα! με εμενα επαιξε μια σχετικα καλη εκπεδευση και μετα πηγα σε αλλο κορασιο! με κουραζε καποια στιγμη η φαση της σχεσης !Πολλά χιλιόμετρα;
Οκκκκ γιατί φαίνονται και οι δύο τρύπες κάπως δουλεμένες ωραίος πάντως όπως και να έχειΤοτε οχι..ηταν αστρωτο σχεδων,ελαχιστα χιλιομετρα! με εμενα επαιξε μια σχετικα καλη εκπεδευση και μετα πηγα σε αλλο κορασιο! με κουραζε καποια στιγμη η φαση της σχεσης !
Το ότι είναι δουλεμενες το επιβεβαιώνω , έτσι είναι και της δικιάς μΟκκκκ γιατί φαίνονται και οι δύο τρύπες κάπως δουλεμένες ωραίος πάντως όπως και να έχει
Δουλεμενες απο εμενα ,η φωτο ηταν μετα το test ride που της εκανα !Οκκκκ γιατί φαίνονται και οι δύο τρύπες κάπως δουλεμένες ωραίος πάντως όπως και να έχει
Ωραία κολάρα! Τυχερός αυτός πού τη γαμάειΚωλαρα 50αρας φιλης
![]()
Πω πω να πας από πίσω να την χύσεις είναι..
Τρέλανε μας